Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakabilir misiniz lütfen...
- Konu Sahibi Floraa12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beta değeri beta hcg
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
Çok teşekkür ederim çok sağolun böyle herkesin binlerde falan çıkınca şüphe duydum biraz..Rabbim tüm isteyene nasip etsin inşAllahgayet normal stres yapma herkesin kan deger aynı çıkmak zorunda değil ,
benım kızın ki 52 di adet günü şimdi 11 yaşında senınkinide hesapladım
52 olsa 6 gün sonra 416 oluyor
yani gayet normal ,
hayırlı olsun sağlıkla dogsun bebegın inşallah , bol bol dua et bizlere
Merhaba belirtileriniz nelerdi acaba yazar misiniz . Benim adetime 2 gun var 29 unda beraber olduk . Göğüslerim sis ama acımıyor kasıklarım ve sırtım ağrıyor bide karni.in alt kısmında doluluk hissediyorum .
Ben tup bebek yaptin ona ragmen hic belirtim yoktu. Herkesde belirtide olmaz. Takilmayin. Benim hic midem bulanmadi mesela goguslerim 8 inci haftadan sonra acimaya basladi falan. Ki o kadar hormon kullandim. Herkesin bunyesi farkli dinlemeyin kendinizi
Çok istiyorum ondan kafayı takmış durumdayimBen tup bebek yaptin ona ragmen hic belirtim yoktu. Herkesde belirtide olmaz. Takilmayin. Benim hic midem bulanmadi mesela goguslerim 8 inci haftadan sonra acimaya basladi falan. Ki o kadar hormon kullandim. Herkesin bunyesi farkli dinlemeyin kendinizi
Çok istiyorum ondan kafayı takmış durumdayim
Takmayin takinca olmuyor. Tecrube ile sabit. Ben hic bi sıkıntim olmadan tup bebek yaptirdim tamamen sebepsizdi. Takmayin bosuna
- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
Yarın da yaptırayım dedim ama aile hekimliğinde gerek yok dedilerHerkesin farkli oluyor onemli olan duzenli artis gostermesi
Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar
Eklentiler
- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
Benim adet belirtileri oldu sadece hala da belim ağrıyorMerhaba belirtileriniz nelerdi acaba yazar misiniz . Benim adetime 2 gun var 29 unda beraber olduk . Göğüslerim sis ama acımıyor kasıklarım ve sırtım ağrıyor bide karni.in alt kısmında doluluk hissediyorum .
- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
Canım aynı yerde mi yaptırdın testleriKızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar
Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar
Eklentiler
Canm sadece 152 olanı başka yerde yaptrdmCanım aynı yerde mi yaptırdın testleri
Benim de belim acayip şekilde ağrıyor ve adet ağrıları falan var suanBenim adet belirtileri oldu sadece hala da belim ağrıyor
- 25 Eylül 2019
- 4
- 0
- 1
- 45
Çok teşekkür ederim çok sağolun böyle herkesin binlerde falan çıkınca şüphe duydum biraz..Rabbim tüm isteyene nasip etsin inşAllah
- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
İnşAllah vardır sabredin ne kadar bat aBenim de belim acayip şekilde ağrıyor ve adet ağrıları falan var suan
- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
Bence labaratuvar farkı var canım ondan öyle çıkmış çünkü ilkine göre 300 falan olan güzel artmışCanm sadece 152 olanı başka yerde yaptrdm
2 gun varİnşAllah vardır sabredin ne kadar bat a
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348