Bahvanlar Diyar Paylam alan

gelir kuşum birazdan merak etme sen.hayırdır ürünlerin hazır bekliyorsun galiba bu vakte kadar beklediğine göre:kahve:

gelir kuşum birazdan merak etme sen.hayırdır ürünlerin hazır bekliyorsun galiba bu vakte kadar beklediğine göre:kahve:

hazır cicim valla gözlerim kapanıyo ama elimde var ertelemiyim diye yatmadım yarım saattir de boşa bekledim diye kızıyorum kendime :gitme:

aptal :mymeka: :mymeka: :mymeka:
git uyusana, sabah kalkamıyosun zaten :tomato: :tomato: :tomato:

Herkese bol urunler...Bende patatesleri bekliyorum yarim saate olcaklarda gorevi tamamliycam..1. Serverdede KK varmis daha yeni ogrendim Lansor sayesinde...

Birinde 8 inci birindede 6 ci seviyedeyim...Off daha cok varmis yaaaa coin palmiye dunya harikasi kafam karisti benim....akannehir akannehir

hepinize iyi geceler bereketli kazanclar..
klavyedeki "H" harfini iki iki görmeye basladim..galiba uykum geldi ..
-tatlicadiarzu-
iyi geceler

o serverde adım small gardener canım.başkan karşınızda yani buyrunbuyrunnnnnnnnn

OOOooo kusura bakma bilmiyordum sevindim sen olmazsan ben kime sorucam oyunu birhaberim valla herseyden...Zaten bu hafta cocuklar biz hastalikla gecirdik burayida takip edemedim pek koptum iyice... :))

iyi geceler kızlar bende yatayım artık alsebenin patatesleri yetişecek daha o yatamazda kız huulya yatın bakayım siz minişinizle birlikte sabaha gelir göre nasıl olsa

evet az kaldi bekliyim ekip yatarim ben artik ..Sana iyi geceler tatlim tatli tatli uykular Allah rahatlik versin...

Usuttuk hepimiz cok soguk buralari -9 kar derken kaptik sifayi :)) bu arada bana aynisafa lazim olan varsa 1 serverde alirim pazar fiyati 1.47 den 100 -150 alabilirim...
canım 24 tane tohumluk bırakmışım bugün seviye atladımda söylemesi ayıp herşeyi satıp savıp y.mersiniylen ahududu almıştım ama yarın ihtiyacın devam ederse haberim olsun tatlım

canım 24 tane tohumluk bırakmışım bugün seviye atladımda söylemesi ayıp herşeyi satıp savıp y.mersiniylen ahududu almıştım ama yarın ihtiyacın devam ederse haberim olsun tatlım

Benimkiler 2.5 saate yetisicek beklemiyim diye aliyim dedim..pazardan alicam simdi bekleyemem valla bitene kadar benimkiler..Esim cocuklar yatti ben hala bekliyorum :)))

arkadaşlar ben bu oyuna bu formda görüp dün başladım görev olayı nasıl henüz bana bişey gelmedi ama ne isteniyor ve nasıl oluyor

Back
X