- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelir kuşum birazdan merak etme sen.hayırdır ürünlerin hazır bekliyorsun galiba bu vakte kadar beklediğine göre![]()
hobuldum seni goremedim uye listesinde?
o serverde adım small gardener canım.başkan karşınızda yani buyrunbuyrunnnnnnnnn
çok çok geçmiş olsun canım.grip mi oldunuz yoksa???OOOooo kusura bakma bilmiyordum sevindim sen olmazsan ben kime sorucam oyunu birhaberim valla herseyden...Zaten bu hafta cocuklar biz hastalikla gecirdik burayida takip edemedim pek koptum iyice... :))
hepinize iyi geceler bereketli kazanclar..
klavyedeki "H" harfini iki iki görmeye basladim..galiba uykum geldi ..
-tatlicadiarzu-
iyi geceler
hepinize iyi geceler bereketli kazanclar..
klavyedeki "H" harfini iki iki görmeye basladim..galiba uykum geldi ..
-tatlicadiarzu-
iyi geceler
çok çok geçmiş olsun canım.grip mi oldunuz yoksa???
canım 24 tane tohumluk bırakmışım bugün seviye atladımda söylemesi ayıp herşeyi satıp savıp y.mersiniylen ahududu almıştım ama yarın ihtiyacın devam ederse haberim olsun tatlımUsuttuk hepimiz cok soguk buralari -9 kar derken kaptik sifayi :)) bu arada bana aynisafa lazim olan varsa 1 serverde alirim pazar fiyati 1.47 den 100 -150 alabilirim...
canım 24 tane tohumluk bırakmışım bugün seviye atladımda söylemesi ayıp herşeyi satıp savıp y.mersiniylen ahududu almıştım ama yarın ihtiyacın devam ederse haberim olsun tatlım