• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

palmiyelerini pazarda satisa cikarsan??
müsteri bekleyene kadar elden cikar rafda yer acmis olurdun??

pazr tezgahında görunmuyorkı palmıye pazara çıkmıyor yanı.
ya şimdilık nese de bolum atlayınca otomatıkman 2 kavanoz daha alızm olck ozman napcazkı

pazara çıkmıyorlar ki.sadece loncanın dünya harrikasına bağış yaparak kurtuluyorsun onlardan.puan getirisinden başka hiçbir işe yaramıyorlar

aa ölemi kızz desene dundne berı :)
msj attım sana oyundna görmedınmı..bende bı çözğmğ ykta oyuzden gerı donmedın sandım nasıl yapcem bagısı seve seve bagışlıyorum:)
sen naptın palmıyenı duruyromu bagışladınmı
bagışlasam bızım loncada mı durcak palmıye yoksa gıtcekmi bızım loncanın işine mi yarıcakyanı

aa ölemi kızz desene dundne berı :)
msj attım sana oyundna görmedınmı..bende bı çözğmğ ykta oyuzden gerı donmedın sandım nasıl yapcem bagısı seve seve bagışlıyorum:)
sen naptın palmıyenı duruyromu bagışladınmı
bagışlasam bızım loncada mı durcak palmıye yoksa gıtcekmi bızım loncanın işine mi yarıcakyanı

canım farketmemişim ya pardon 3 serverde de loncayla ilgilenince aradan kaçmış sanırım evet ben bağışladım bizim server 2 deki loncaya.oyun çooookkkk ilerleyince ve biz hala oyunda olursak ve yapacak başka hiçbir işimiz kalmadığında dünya harikasını oluşturacağız:lepi:

isteyen olursa 0,06dan havuç satılır arkadaslar
neyse vazgectım ilerkı görevelkrde havuçta varmiş bıda ugraşmıyayaım havuç için

Son düzenleyen: Moderatör:
canım farketmemişim ya pardon 3 serverde de loncayla ilgilenince aradan kaçmış sanırım evet ben bağışladım bizim server 2 deki loncaya.oyun çooookkkk ilerleyince ve biz hala oyunda olursak ve yapacak başka hiçbir işimiz kalmadığında dünya harikasını oluşturacağız:lepi:

hım loncaya bagış yapcem dımı.sen ahududu sevıyesındemısın .yenı urunler gelınce napcaz kavanozlar yetmıcek

hım loncaya bagış yapcem dımı.sen ahududu sevıyesındemısın .yenı urunler gelınce napcaz kavanozlar yetmıcek
ucuz ürünlerin hepsini elden çıkardım yer açtım rafımda:hulya:

kaçıncı görevdesın arkadaşlr ben 10.görevı bıtırdım 11 beklıyorum
2010 sarımsak görevi biti 14 müydü 15 miydi unuttum ama şimdi:icecream:

baktım şimdi 14.görev bimiş sırada 3000 ayçiçeği varşakkıdı
ve tabi aksiye ödenmesi gereken 500 sarımsak borcu:delphin:

ucuz ürünlerin hepsini elden çıkardım yer açtım rafımda:hulya:

2010 sarımsak görevi biti 14 müydü 15 miydi unuttum ama şimdi:icecream:

ucuz urunlerı elden çıkardında meselaılerde 1000 in ustunde havuç görevı var ozmannapcan aslında sana soruyroum akılalım diye.belkı coıns alırım bnde olmazsanapaılmbu oyun hoşumna gıdıyor cunku.coınsle raf alınıyomuşgalıba.nerden nasıl alınıyor bılıyomuusn sen ?

bideserver2de urunler daha ucuz pzarda bunu farkettım keske serverden serverede urun transferı olsa :=

ucuz urunlerı elden çıkardında meselaılerde 1000 in ustunde havuç görevı var ozmannapcan aslında sana soruyroum akılalım diye.belkı coıns alırım bnde olmazsanapaılmbu oyun hoşumna gıdıyor cunku.coınsle raf alınıyomuşgalıba.nerden nasıl alınıyor bılıyomuusn sen ?

bu gidişle oyuna devam etmek istiyorsak mecbur alacağız ikinci rafı sanırım canım.şimdilik bende bilmiyorum böyle idare ediyorum ama 1 aylık premium hesabın olduğunda 10.000 kl ya ikinci rafı alıyormuşsun şimdilik tek bildiğim bu

kızlar forumu karıştırırken şöyle birşey okudum...
şimdi rafta yer kalmadığında elinizdeki ürünlerden o anda kullanmk istemediğinizi sözleşmeyle kendinize yolluyormuşsunuz....
şimdi hani sözleşmede gönderdiğiniz kişinin adı için yer var ya oraya kendi adınızı yazıyormuşsunuz ürününüz raftan kalkıyormuş,rafta bir kavanozluk yer açılıyormuş,ürününüzde kendi kendinize yolladığınız sözleşmede duruyormuş....
biraz karmaşık anlattım galiba sitenin forumuna girin genel başlığına tıklayın 5. sayfada raflar dolunca ne olacak diye bir konu var onu bir okuyun...

şimdi rafta yer kalmadığında elinizdeki ürünlerden o anda kullanmk istemediğinizi sözleşmeyle kendinize yolluyormuşsunuz....
şimdi hani sözleşmede gönderdiğiniz kişinin adı için yer var ya oraya kendi adınızı yazıyormuşsunuz ürününüz raftan kalkıyormuş,rafta bir kavanozluk yer açılıyormuş,ürününüzde kendi kendinize yolladığınız sözleşmede duruyormuş....
biraz karmaşık anlattım galiba sitenin forumuna girin genel başlığına tıklayın 5. sayfada raflar dolunca ne olacak diye bir konu var onu bir okuyun...

aakız evet azönce ben yanlışlıkla yaptım onu :)
evt kendınıze sözleşme yollayabılıyosunz.sonra iptal dıyousn fes ediliuyor sözleşme arkadasım sğl bılgılendırdıgın için

bende demin okudum konuyu sözleşmeye baktım hemen ama 10 ürünlük yer var...

Son düzenleme:

sağol canım bak bunu öğrendiğim iyi oldukaydirigubbakcemile5

ya görevgelcek diye uyumadım bu saate kadar 48 saat doldu niye gelmiyo görev yaaaaaaaaaa
ühüüüüü

Back
X