• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

Kızlar bir şey sorucam bana patates görevi hala gelmedi en son 3000 domates görevini tamamladım seviyem köstebek avcısı kardeşim yeşilmaddetemsilcisi'ken gelmişti.Bana niye gelmedi ki hala:uhm:

Kızlar bir şey sorucam bana patates görevi hala gelmedi en son 3000 domates görevini tamamladım seviyem köstebek avcısı kardeşim yeşilmaddetemsilcisi'ken gelmişti.Bana niye gelmedi ki hala:uhm:

canım görevler seviyeye göre gelmiyor,birini tamamladıktan 48 saat sonra geliyor...

canım görevler seviyeye göre gelmiyor,birini tamamladıktan 48 saat sonra geliyor...

Ama benim 48 saati geçmiş olması lazım gelmeyecek diye patates ekmeyi de bıraktım 40 saatlik ürünler ektimmafoldumben neyse beklicez artık saol canım cevap verdiğin içinopuyorumnanaktan

kızlar cok guzel oyunmus bu ya cok sevdim keratayı.Ilk baslarda bisey anlamadım ama baktım da dik sulaymıs mantık -acemi oldugum ıcın- kaydirigubbakcemile3.neyse saolsun forumdan arkadaslar yardımcı oldu.Ben daha bugun uye oldum marulsatıcısıyım hala.Pazarda kimseye satıs yapamıyorum yalnız,gell ablaa geelll diye bagırmak bu pazarda dikkat cekmiyo yerimseniben birde bahcelerinize baktım heeepppsiii cok guzel olmus yaw,bende yapıcam ınsallah ozaman sizlede paylasırım

Son düzenleme:
Kızlar pazar tezgahıma marul ekledim ama listede kırmızı bi carpı ısareti olarak duruyo,kuralları falan okudum ama sebebi ne anlayamadım yardımcı olabilir misiniz? mafoldumben

tezgata,güncel teklifler yazan yerde mi?
eğer o ise,o çarpıya bastığında istediğin zaman tezgahtakileri geri çekmek için,ama ödediğin komisyon yanar
biraz karmaşık anlattım galiba...

Back
X