Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatima
zamanla olur canım benden tam puan aldın :)
bahcenın adı ne ben yollayabılırım 0.01 den tabı yetısdırınce gerı göndermen kosuluylakızlar 130 tane sarımsaga ihtiyacım var ama fazla paramda yok pazardan alamadım
elimde 2 tane var yetiştirip satmam mümkün değil 3. serverdayım elinde olan varsa yardımcı olabilirmi
2 nin de 3 ünde loncalarına hoşgeldiniz aksüü hanummm
ciftci kardeslerım selam.
ya benım baceye köstebek gelmıs hankınız yolladı cabık deyın beneklava:-tatlicadiarzu-
ula daha kütüklerı temızlemedım yav el ınsaf.
puhahahhaa :roflol: onlarda biliy kime yollayacaginidelikafadulden
ee ben sızle nası konuscam ordan
baskanım yardımcı olun
ben başkan diiiğilim kiii.server 2 nin başkanı theshe 3 ün başkanı huulya canım.ben sadece oyunda eski olduğum için onlara yardımcı oluyorum.ama server 1 deki loncanın başkanı benim.neyse lonca mekanına girersen oradan haberlaşebilirsin canım loncadakilerle ve oradaki herkezi kontaktlarına eklersen birebirde konuşman daha rahat olur aplam.bilmem yardımcı olabildim miopuyorumnanaktan
canım 10 tane sarımsağım var onlarıda şimdi ekeceğim yarına kadar işin uzarsa haberim olsun
bahcenın adı ne ben yollayabılırım 0.01 den tabı yetısdırınce gerı göndermen kosuluyla
uyarmı sanaCADIARZU
hosbulduk baskanımvereliniortak buyrunnnnnnnnn
kesın sen yolladın :dilcikar:
ula loncaya kabuledıldım ordayım sımdık hihoyyyt
de
ordan mesaj yazıcam onu arıyomCADIARZU
0.01 den 50 tane gönderıyom sever 3 ekızlar kusura bakmayın bakamadım gec oldu cevap
biocop aksicim benim bahçem
yetiştirince yollayayım canım şu anlık işim görülsünde
teşekkür ediyorum ikinizede
dostun ıyısı adamı astırır ıste böle:dilcikar:sen du bakim birazcik zengin oluym tüm paramla köstebek alip sana hedaye edecem benim gibi arkadasi 40 yil arasan bulamazsin kiymetimi bil sen![]()
0.01 den 50 tane gönderıyom sever 3 e
dostun ıyısı adamı astırır ıste böle:dilcikar:
her 3 serverde de loncalarımızın adı kadınlar kulubü.yanlız lonca kayıtta biz ikinci sayfalarda yer alıyoruz sanırım.bekleriz apla
merhabalar kızlar...
gördüğüm tüm bahçeleri oyladım....
bu da benim bahçem....
elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi
Link: lansor17 Oyuncusunun Bahçe sergisi
Link: lansor17 Oyuncusunun Bahçe sergisi
Link: http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6211606
işte bahçelerimin bu günkü durumu kızlar...
Merhaba ben katılmak istedim ama kayıt ol dedikten sonra herhangi bir gelişme olmuyor.Hala kk loncasına katılamadım.Bir yerde aksaklıkmı yapıyorum acaba...Yardım lütfen.
senin bahçe adın biocop değil miydi canım.server 3 te lonca üyesisin zatenCADIARZU