• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

kıslar size maaşallah
ben işyerimde hiç ilgilenemiyorum hep uzun süreli şeyler ekiyorm bir bahçeye bakamıyom siz her serverde açmışsınız maşallah tü tü tüüüüüüüü

kızlar 130 tane sarımsaga ihtiyacım var ama fazla paramda yok pazardan alamadım
elimde 2 tane var yetiştirip satmam mümkün değil 3. serverdayım elinde olan varsa yardımcı olabilirmi
bahcenın adı ne ben yollayabılırım 0.01 den tabı yetısdırınce gerı göndermen kosuluyla
uyarmı sanaCADIARZU
2 nin de 3 ünde loncalarına hoşgeldiniz aksüü hanummm

hosbulduk baskanımvereliniortak buyrunnnnnnnnn

ee ben sızle nası konuscam ordan
baskanım yardımcı olun

ben başkan diiiğilim kiii.server 2 nin başkanı theshe 3 ün başkanı huulya canım.ben sadece oyunda eski olduğum için onlara yardımcı oluyorum.ama server 1 deki loncanın başkanı benim.neyse lonca mekanına girersen oradan haberlaşebilirsin canım loncadakilerle ve oradaki herkezi kontaktlarına eklersen birebirde konuşman daha rahat olur aplam.bilmem yardımcı olabildim miopuyorumnanaktan

ben başkan diiiğilim kiii.server 2 nin başkanı theshe 3 ün başkanı huulya canım.ben sadece oyunda eski olduğum için onlara yardımcı oluyorum.ama server 1 deki loncanın başkanı benim.neyse lonca mekanına girersen oradan haberlaşebilirsin canım loncadakilerle ve oradaki herkezi kontaktlarına eklersen birebirde konuşman daha rahat olur aplam.bilmem yardımcı olabildim miopuyorumnanaktan

oluyon oluyonopuyorumnanaktan
olmamın hec.

canım 10 tane sarımsağım var onlarıda şimdi ekeceğim yarına kadar işin uzarsa haberim olsun

bahcenın adı ne ben yollayabılırım 0.01 den tabı yetısdırınce gerı göndermen kosuluyla
uyarmı sanaCADIARZU

hosbulduk baskanımvereliniortak buyrunnnnnnnnn

kızlar kusura bakmayın bakamadım gec oldu cevap
biocop aksicim benim bahçem
yetiştirince yollayayım canım şu anlık işim görülsünde
teşekkür ediyorum ikinizede

kesın sen yolladın :dilcikar:

ula loncaya kabuledıldım ordayım sımdık hihoyyyt
de
ordan mesaj yazıcam onu arıyomCADIARZU

sen du bakim birazcik zengin oluym tüm paramla köstebek alip sana hedaye edecem benim gibi arkadasi 40 yil arasan bulamazsin kiymetimi bil sen:kahve:

kızlar kusura bakmayın bakamadım gec oldu cevap
biocop aksicim benim bahçem
yetiştirince yollayayım canım şu anlık işim görülsünde
teşekkür ediyorum ikinizede
0.01 den 50 tane gönderıyom sever 3 e
sen du bakim birazcik zengin oluym tüm paramla köstebek alip sana hedaye edecem benim gibi arkadasi 40 yil arasan bulamazsin kiymetimi bil sen:kahve:
dostun ıyısı adamı astırır ıste böle:dilcikar:

her 3 serverde de loncalarımızın adı kadınlar kulubü.yanlız lonca kayıtta biz ikinci sayfalarda yer alıyoruz sanırım.bekleriz apla

Merhaba ben katılmak istedim ama kayıt ol dedikten sonra herhangi bir gelişme olmuyor.Hala kk loncasına katılamadım.Bir yerde aksaklıkmı yapıyorum acaba...Yardım lütfen.

günaydın bayanlar zemuszemus............işte bahçemm

papatyacıkız Oyuncusunun Bahçe sergisi

merhabalar kızlar...
gördüğüm tüm bahçeleri oyladım....
bu da benim bahçem....

elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi

kızlar bahçemin son hali

kokohantes Oyuncusunun Bahçe sergisi

Şafak sayıyorum daopuyorumnanaktan

Tüm bahçeleri oyladım...Hepinizi...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Merhaba ben katılmak istedim ama kayıt ol dedikten sonra herhangi bir gelişme olmuyor.Hala kk loncasına katılamadım.Bir yerde aksaklıkmı yapıyorum acaba...Yardım lütfen.

senin bahçe adın biocop değil miydi canım.server 3 te lonca üyesisin zatenCADIARZU

kızlar her bir bitkiyi hasat ettikten sonra puan veriyor ya
acaba hangi bitki ne kadar puan veriyor bliyorumusunuz
daha once yazılmıssa kusura bakmayın goremedim şimdi

Back
X