- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
lansor oyladım hepsinide nasıl temizleye bildin bukadar gece gündüz çalışıom hala taşlar kütükler yerinde
evet canım yaaa.bir anda başka bir loncadan kopyalayıvermiştim ama sonra sana danışmadığım aklıma geldi:kedi: hemen sildim.bence fiyatları sen belirle. hem ürün miktarıda koy ki hiç zorluk çekmeden gönderiverelim
Faiz işletirsek veresiye olabilir-tatlicadiarzu-
canım ne demek saçmalama, ben yaparım da pazara bakınmam lazım baya, çünkü fiyatları bilmiyorum hiç, sen daha aşinasındır diye demiştim, o kaa bahçen var -tatlicadiarzu- yoksa yaziim ben bakıp, bide biz diğer loncaları göremiyomuyuz, ben bakamıyom hiçbirine
naadar faiz istiyosan temem, yolla mallari, yaz tahtaya al haftaya, bekliyom hadihihoyyyt:icecream::hulya:
%10 çok mu-tatlicadiarzu- ne istiyon söyle yollayayım bu işten ben zararlı çıkacam gibi ya neyse
Dolandırmıcan di mi beni:roflol:
biocop
10 puan
asla ben kim dolandirmak kim zemuszemus-tatlicadiarzu-
yaf ben su bahcemin linkini yanlismi ekliyom niye oylanmiyoki:sinifsinif:
asla ben kim dolandirmak kim zemuszemus-tatlicadiarzu- heee dur balta lazim varmi kütükleri kaldircam
yaf ben su bahcemin linkini yanlismi ekliyom niye oylanmiyoki:sinifsinif:
Valla bu bahçe konusunda sana yardımcı olmak isterdim ama ben bahçe sergileme özürlüyüm
30lu sayfalarda kaç tane link yollamışımdır çoğu da oylanmıyo oylanan da farkında olmadan yaptığım şeyler
Öğrenirsen bana da anlatsana be valla o zaman beleş veririm ürünhihoyyyt
haydi bismillah Gimizili Oyuncusunun Bahçe sergisi
haydi bismillah Gimizili Oyuncusunun Bahçe sergisi
http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6234713
umarım bu sefer doğru link vermişimdir....server 1 de kk nın locası yok mu kızlar.....
yine yanlış oldu galibaaa
olmuş canım.10 pointtttopuyorumnanaktan
oldu gimizilim
10 puan benden sana
10 puan kırmızı...