Bahvanlar Diyar Paylam alan

işte vermiyom ucuz istiyolar, bende bekletiyom ceza olarak kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süpermiş iyi fikir aslında kızlar bu arada çok yazmaya vaktim olmasa da burada gördüğüm her bahçeyi oyluyorum

aklıma gelmişken huulya başkanım patates soyucusu seviyesinden sonraki seviyeye atlayan arkadaşlara yeni yetiştirecekleri ürünler için lonca için belirli bir miktar ve fiyat belirler misin.profile yazarsın miktar ve fiyatları daha yüksek seviyelerdeki arkadaşlarda ona göre bizlere sözleşmeyle ürün gönderirler. ne dersin?????

ikinci görev 2400 havuç ve ilk görevi tamamladıktan 48 saat sonra geliyor ablam.ayrıca ilk sayfada tüm görevler yazıyor oradanda bakabilirsin

2. görev 2400 havuç...
puana göre değilde bir görevi tamamladıktan 48 saat sonra geliyor diye biliyorum...

hmm ben havuc toplamaya baslayım bı kenardan madem:hulya:

sagolun kızlar tarladan cıkabılsem okuyacamda
sormayın tarladan bı cıkabılsem resmen oyun sapıgı oldum
sabah 6.30 kalkıyom hemen sovan toplamaya gıdıyom :roflol:
yakında sovan sarımsak kafayı yıcem delikafadulden

canım sen yazmıştın ya fiyat sildin mi geri

Loncadaki arkadaşlar bana para lazım kütük kaldırıcam ürün ihtiyacı olan var mı?
Pazarda satmayayım piyasa altına veririm yabancıya gitmesinhihoyyythihoyyyt

lansor oyladım hepsinide nasıl temizleye bildin bukadar gece gündüz çalışıom hala taşlar kütükler yerinde

canım sen yazmıştın ya fiyat sildin mi geri

evet canım yaaa.bir anda başka bir loncadan kopyalayıvermiştim ama sonra sana danışmadığım aklıma geldi:kedi: hemen sildim.bence fiyatları sen belirle. hem ürün miktarıda koy ki hiç zorluk çekmeden gönderiverelim

evet bahçen oylanmıyor kırmızı...

anladım lansor bir anda dank etti de sorayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…