Bahvanlar Diyar Paylam alan

peki haritayı hiç tıkladın mı o harita yeşil vadiye götürüyor çünkü:hulya:

alla alla ne haritasıymış ki o, bahçe yok mu köşede tıklasana, bu arada ben seni ekledim kontakt listemdesin zaten kaydirigubbakcemile5

merhaba kizlar,bende basladim bu oyuna:)
daha 7binlerde puanim ama cabuk yükseliyor sanirim..
sogan tekmeleyen olmusum:)
acaba loncalara basvurmak ve kabul edilmek icin ne yapmak gerekiyor?

peki haritayı hiç tıkladın mı o harita yeşil vadiye götürüyor çünkü:hulya:

ürünleri aldın mı aksi abla????
sagol canım Şeniz
aldım bahceme dönebılırsem hemen ekıcem
alla alla ne haritasıymış ki o, bahçe yok mu köşede tıklasana, bu arada ben seni ekledim kontakt listemdesin zaten kaydirigubbakcemile5

evet yseıl vadıyı gösteren harıta
önceden bısıtklete tıklayınca bahceye gıdıyodum
sımdı bısıklete tıkladıkca harıta cıkıyo
ektıgım marulları gıdıp toplayamıyorumkafamçokkarıştı

kizlar bana coin olayini anlatirmisiniz bisey anlamadim forumda bu konu hakkinda cok topik var ama anlayamadim iste

merhaba kizlar,bende basladim bu oyuna:)
daha 7binlerde puanim ama cabuk yükseliyor sanirim..
sogan tekmeleyen olmusum:)
acaba loncalara basvurmak ve kabul edilmek icin ne yapmak gerekiyor?

o zaman önce hoşgeldin çalışkan bahçıvan diyelim sanaa.s.
loncaya başvurabilmek için 40.000 puanın olması gerekiyor.bu arada hangi serverde oynuyorsun?

ya orda sol üstte bahçe var ablacım ona tıklıcaksın, hop bahçedesin, bundan sonra böyle artık

o zaman önce hoşgeldin çalışkan bahçıvan diyelim sanaa.s.
loncaya başvurabilmek için 40.000 puanın olması gerekiyor.bu arada hangi serverde oynuyorsun?

tesekkür ederim canim :kedi:
oo daha cok ekip bicmem gerekecek desenize akannehir
server 2 deyim ben

kizlar bana coin olayini anlatirmisiniz bisey anlamadim forumda bu konu hakkinda cok topik var ama anlayamadim iste

Coin satın alabilmek için Butonuna tıklamalısın.

Coinleri kullan menüsünden Coinleri kullanabileceğin bütün imkanları görebilirsin.

Başta olmak üzere Premium-Hesabı satın alabilirsin yada Coinlerinizi Sisteme satarak KökLirası (kL) ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Ayrıca Yeşil Vadideki Yapı Marketinde 4 Süs ürününü sadece Coin ile satın alabilirsin

oyunda fazladan haklar tanıyan bişey coin, gerçek parayla alınıyor

bi giris cikis yaptim oldu kizlar 1000 maruluda teslim ettim hersey simdilik normal gözüküyo

hmm anladim canim ama bir oyun icin bu kadar abartiya degmez tsler

öglen kapiya gelen musteriyi cok beklettim o saatten beri ne gelen var ne giden bunun bi etkisi olabilirmi yani cok beklettigim icin

hmm anladim canim ama bir oyun icin bu kadar abartiya degmez tsler

ben abarttım akannehir akannehir akannehir

öglen kapiya gelen musteriyi cok beklettim o saatten beri ne gelen var ne giden bunun bi etkisi olabilirmi yani cok beklettigim icin

şu an benim kapımdaa - du bi sayiim- 9 müşteri bekliyo kaç gündür artıyo sürekli, gelir elbet

ben abarttım akannehir akannehir akannehir

şu an benim kapımdaa - du bi sayiim- 9 müşteri bekliyo kaç gündür artıyo sürekli, gelir elbet
ciddimilmaz:canim cok kaptirma kendini
yuh essahmi diyon bana yollasana kizim ne gösteriyon sen bu müsterilerekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…