Bahvanlar Diyar Paylam alan

bakıyım becerebildim
server 1 deki bahçem

dimple23 Oyuncusunun Bahçe sergisi

ddygusall ve dimple ikinizede 10ar puan...

elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi

whiteice1967 Oyuncusunun Bahçe sergisi dimple sanada gönderdim yıldız kısaca gördüğüme gönderiyorum

alkisalkisalkis hepinize 10 numero yolladim
daa simdi benim sorucegim var
veceterjyan kongresinden mesaj aldim 1000 marul istiyolar bu ne demek oluyo aciklayabilirmisiniz:uhm:

bide aynisafa ve karnibahar yollayabilicek varmi varsa yollarmi?
server 2 ye yollayin pilisturkbayragi

ben ne bulursam ekiyom sizin bahceler kadar düzenli degil benimkiler:kedi:

liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi
liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi

"Rekabetin sana bir köstebek yolladı ve bu da bahçelerinden birinde eşiniyor.! "
yok tanımam etmem, kimseyle bişeyim olmadı, loncamızı mı kıskandılar ne, bu arada bisürü başvuru geliyo, almıyom kimseyi :dilcikar:

ilk görevin gelmiş hayırlı olsun, 1000 marul biriktircen, bisikletle şehre iniyozya orda bekliyo kongre, okla gösterilmiştir, o istediklerini de yollardım emmee 2 de yokum

aaa gerçektende o yüzden olabilir canım.aslında o kadarda yazdım ben profile kimseyi kabul etmeyeceğiz başvurmayın diye ama oda işe yaramamış demek ki

tohumluk 10 ar tane yeter mi apla bende de çok fazla yok çünkü

aaa gerçektende o yüzden olabilir canım.aslında o kadarda yazdım ben profile kimseyi kabul etmeyeceğiz başvurmayın diye ama oda işe yaramamış demek ki

ismi hoşlarına gitti heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

hoş gelmişsiniz huuuulya köstebektemi atıyolar ciddimisin yaaa

atıyolar öyle bi atıyolarki hemde vicdansızlar :çok üzgünüm:

ilk görevin gelmiş hayırlı olsun, 1000 marul biriktircen, bisikletle şehre iniyozya orda bekliyo kongre, okla gösterilmiştir, o istediklerini de yollardım emmee 2 de yokum

marul ektım yetısmek üzere emme bahceye dönmek ıcın velesbıtımıe
tıkladıkca kongreyı gösteren harıta cıkıyo bahceye gıdemedım

canın sagolsun bırılerı yollar yada alırım artık.
ya bız bırbırımızı arkadas kontak olarak ekleyemıyomuyuz orda

ya ben bahceme dönemıyorum bısıklete tıkladıkca o kongre harıtası cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…