Bahvanlar Diyar Paylam alan

komisyonu ödemek için yeterli paranız yok dio akannehir

napsammm haraçmı toplasam diğer tezgahlardan :roflol:

şampuanın içine 2 tane bepanthene 2 tane evigen ampul kır canemmmyerimseniben

bide ceviz kabuklarını kaynat.. haftada bir yıka saçlarını bununla rougemmm zemuszemus

yazdıklarımın ikiside çok faydalı saçlar için uzatıo ve beslioa.s

aman magic 'im bunlar hazine valla bana...kaydirigubbakcemile2
ceviz i hiç duymamıştım ,not alıyorum ve deneyeceğim ...yerimseniben

Karıştır canım zevkli, ben de acemi sayılırım daha, ilk sayfalarda detaylı anlatmışlar neler yapılcağını yerimseniben

Ne diyosun ben saçlarım kırık içinde ama korkudan kestirmeye gidemiyorum, zeytinyağıyla bakım yapıyorum haftada bir, kaşlarımı da kalınlaştırdım aklım sıra kendim alacaktım, gidiyorum kaz gibi yolunuyorum Ama mecburum yine kaşlar için gidicem ellersem mahfetme ihtimalim var, yoksa sıtkım sıyrıldı kuaför yüzü göresim yok kötükedihüso

komisyonu ödemek için yeterli paranız yok dio akannehir

napsammm haraçmı toplasam diğer tezgahlardan :roflol:

hıı tabi benim yolladıklarıma verdin parayı akannehir ama 0,60 kalmış olması lazım. Daha az satmaya çalış, yani 0,06dan 10 tane koy ben alırım pazardan

hıı tabi benim yolladıklarıma verdin parayı akannehir ama 0,60 kalmış olması lazım. Daha az satmaya çalış, yani 0,06dan 10 tane koy ben alırım pazardan

benim o kabul ettiklerim paralımıydı :mymeka:

ilk kazığımı yedim pazarda mafoldumben

bu ampulleri duydum ama güvenemedim işe yarıyo mu yaa evde bepanthen ampul var evigen de alıyım bari. bi de ceviz boyamıyo mu? tazesi boyuyo da kuru olunca boyamıyo mu, ama iyi fikirmiş bizim evde ceviz kabuğu da bol olur kaydirigubbakcemile2

aman magic 'im bunlar hazine valla bana...kaydirigubbakcemile2
ceviz i hiç duymamıştım ,not alıyorum ve deneyeceğim ...yerimseniben

rougemmm kuaförümün söediği şeyler bunlar bende kullanıorum şuanda bepanthene evigeni süper oldu, yumuşacık yapıo bide saçları..

ya aslında en hızlı saç uzatma yöntemi var bitane onuda kuaförüm söledi yine, hatta yannda çalışan elemenları kullanıo zaten onlar konuşurken duydum.. ama yaparmısın bilmiorum CADIARZU hoş mayalı süt içmekten iyidir kaydirigubbakcemile3

sen yaz ,ben yaparım ..:jeyyar:

2 günde 1 yapıyorum bakım ,düzelsin die yaaa-tatlicadiarzu-

ziyaret defterime not al :lepi:ama buradan ban yemeyelim deee:bbo:

yok yok boyamıo caneemm sonuçta kuru olanı...
yap yap işe yarıo ya ampuller, enazından saçların hem yumuşak hem daha bakımlı oluo, arladı saçlarım benim<<
bedava veremiyosun, ben sana en ucuz fiyata verdim ama keşke daha az verseydim paran azaldı, müşteriyi de yolladın :1no2:

hadi ordan ucuzmuş mafoldumben :roflol:

gün gelecek çıkıcam karşınıza fakir ama gururlu bi pazarcı vardı işte o benim dicem:enbuyukkk:

ay bugün çok ban dedik başımıza görüncek var galiba :sinifsinif:
senin saçla ilgili topice yazalım rouge

söylesene direk neymiş o
az sonra yapmışsın yaa lmaz:
sabret azcık :mymeka:

sen yaz ,ben yaparım ..:jeyyar:

2 günde 1 yapıyorum bakım ,düzelsin die yaaa-tatlicadiarzu-

ziyaret defterime not al :lepi:ama buradan ban yemeyelim deee:bbo:

hemen yazip kaçim kaydirigubbakcemile3

hani ilik var ya kızlar, haftada 1 kere saç diplerimize yedirioruz bi iliği ve 2-3 saat bekletip yıkıoruz.. kasaplardan yada marketlerden 100 grmını 1tye alabilirmişsiniz..

kız 0.01den 20 havuç 20 marul yolladım
0.40 etti hepsi
senin elinde de 0.60 kalmış olması lazım,
sanki gelen müşteriye sonra deme hayır de yolla dedim

senden aldığım 0.40 la bi zengin oldum ki sorma yandaki bahçeyi satın alcam :mymeka:

senin gözün benim topraklarımda ben biliommm :umursamaz:

ben karıştırdım oyunu da anlamadım pek yaaa
oynamıcammmm...:dilcikar:

ok magic'im allah seni sevdiğine bağışlasın boy boy da veletlerin olsun :1rolleyes:
the she senni de cnm:smiley-cool:

senin gözün benim topraklarımda ben biliommm :umursamaz:

Evet de 3. servera gitmeseydin bari :umursamaz:
2de olsaydın yararlanırdım senden 3de işime yaramazsın -tatlicadiarzu-

rouge hala sen söyle ben yaparım diyebiliyo musun :roflol:
ben diyemiyorum valla, çok zorda kalmadıkça yapamam, daha önce duymuştum ben bunu sığır iliği iyi geliyo diye ama süremem saçıma valla :umursamaz:
magic sen yaptın mı bunu kız rapunzel :hulya:

ektim biçtim ektim biçtim başak bişi de beceremedim

Son düzenleme:
ben karıştırdım oyunu da anlamadım pek yaaa
oynamıcammmm...:dilcikar:

ok magic'im allah seni sevdiğine bağışlasın boy boy da veletlerin olsun :1rolleyes:
the she senni de cnm:smiley-cool:

amin caneeemmm aminnn... işine yarar inşş:hulya:

server 2yede kayıt olsam olmuomu :kedi:

yok yapmadım kuzum.. öle yıpranık değil saçlarım biara mahvetmiştim ama toparlandı şükür 6-7 ay önce, tabii baya kestirdimm mafoldumben
bu evigenle bepanthne ampulu kullanıorum, saçımda röfle var bakım olsun die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…