Bahvanlar Diyar Paylam alan

magic sistem mesajlarına bak
02:50de yollamışım kabul etmediğin için bekliyo hala

prenses ii gecelera.s.

theshe kuzum sistem mesajlarında 3 tane var, "kredi ve hediye" "oyuna giriş problemi" "çok önemli lütfen tamamını okuyun" başlıklarıda bunlar.. başka mesaj yokk.

nasıl olur ya
server 3de magiclowe sözleşmesi bekliyo bende
senden başka magiclowe da olamaz ki akannehir

prenses iyi uykular

ya arkadaşlar profilden düzelttim msn de hala bi sürü mail var ve sürekli geliyo napcm delirmek üzereyimmm

sistem mesajı dion bana bide :mymeka:
sözleşmelerde ya senin gönderdiğin :dilcikar:

tamam kabul ettim, ee nolcak şimdi :kedi:

sistem mesajı dion bana bide :mymeka:
sözleşmelerde ya senin gönderdiğin :dilcikar:

tamam kabul ettim, ee nolcak şimdi :kedi:

ay ne bileyim ben hep sözleşme gönderdim
kimse bana göndermedi ki
sistem mesajı diye düşündüm:kedi:

ekceksin onları sonra toplıcaksın işte nasıl nolcak :sinifsinif:
elindekileri ekmemiş miydin yoksa :1ninca:

ekiorum yaa deminden beri havuç marul ekmekten telef oldum..

bide benim alanı dar şimdi, yanlardada bişeler var yeterli puanım yok kaldıramıorum :gitme:

aşağıya müşteri gelir satın almaya üstüne tıklayınca kaç tane ne istediğini görceksini elindeki yetmiyosa sonra de.
Müşteri gelmez elinde birikirse de pazarda gidip satcaksın.
Amma koyduğun fiyata dikkat et, komisyon ödüyosun, piyasa fiyatına bak ona göre fiyat koy.

ayyy bitane müşteri bekliomuş aşağıda bilmiodum ya satmak istiomusun sorusuna hayır dedim, baktım aşağıda biri gidio tıpış tıpış, tepesinde sinirden şimşek çakıo:sinifsinif::sinifsinif:

kız niye hayır dedin parayı onlardan kazancaksın kaydirigubbakcemile3
elinde yoksa sonra de bekler o insancıklar orda, neyse gelir bi daha.
elinde çoksa pazarda sat, ama elinde biraz kl bırak hepsini bitirme komisyon verirken.

yaw ne ekiyonuz biçiyonuz...
bu tarla olayı ne ..
face de de görüyom ben bunu ......
millet zırt zırt buna davet ediyor...
birgün denedim tarla var kız var ,oynatamadım bile,kız sağa sola çekiyo...

yaw ne ekiyonuz biçiyonuz...
bu tarla olayı ne ..
face de de görüyom ben bunu ......
millet zırt zırt buna davet ediyor...
birgün denedim tarla var kız var ,oynatamadım bile,kız sağa sola çekiyo...

:roflol: bu onun cüceli bahçe versiyonu. Türkçe, bahçeye sebze meyve ekip satıyoz, kk loncası bile kurduk :lepi:
Üye olursan server 2ye bekleriz :icecream:

Rouge fotoğraf yeni mi :1rolleyes:
ben sana dedim bu renk çok güzel.
benim de alttan sarılar çıktı böyle kullanıyodum ama kahverengine boyucam yarın,
beyaz tene koyu renk daha çok yakışıyo zemuszemus

server 2 nerde,ne demek o ?akannehir

foto yeni değil ama saçlar aynı renk oldu ...koyu kahveye boyadımama acaba akınca açık patlıcan moru mu yapsam diye düşünüyorumm ...CADIARZUama sarı bir daha yapmayacağım ...

Bizim oynadığımız site bahçıvanlar diyarı, üye olurken server seçiyosun yerimseniben

Bilmiyorum ki o renkleri hiç kullanmadım ben, aslında kuaföre gitmekten bıktım o yüzden kahve rengi iyi geliyo bana, yoksa sürekli boyayacak olsam turuncu kızıla boyarım zemuszemus

magic altta bisiklet varya ona tıkla, yeşil vadiye gidiyosun ortada pazar yeri var.
marulu da havucu da 0.07 - 0.06 civarı sat, garanti olsun.

seçtim üye de oldum...karıştırıyım azcık baim..merakım gitsinkaydirigubbakcemile3

ben bu aralar saçlarla kırdım kafayı ...birde hasar aldılar çok fazla 2 güğnde 1 bakım yapıyorumm ,kuru maya ve süt içiyorum uzasın diye ,eziyete bak ...

kuaför deme hiç banaakannehir
mahvettiler belime kadar olan saçlarım yanınca çekti resmen
burunları büzüşsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…