Bahvanlar Diyar Paylam alan

eeee boşamı 3 ten bahçe aldım

gerçi iki bahçeye bakmak daha zevkli ya

bide 2 demi açsam

ama en fazla 3 hafta bakabilirim

ondan sonra doğum yapıcam

ayyyy, bende gelcekmiyim o günlere, göbikim bile yok daha benim :CüvCüv:

Bu oyunda ne zaman saat 00:00 olacak acaba?

Daha 7 dakika var canimmmm

bende lonca kurulcak diye 3. serverdende aldim ya bahce....Ama 1 deki bahcem baya ilerledi.. onuda birakamiyorum...

Benim yatip uyumam lazmmm yaaa sabah cok erken kalkiyorum uykusuz kaliyorum ekip bicicem diye....Sonra ruh gibi geziyorum butun gun...

kur daha iyi benim için masraftan kurtulurum
bu ay kuruş harcamamam lazım benim, çok açıldım çok borcum var ama inadına frenleyemiyorum kendimi mafoldumben
yaa locayı kurunca 3 serverda da mı oluyo
ben 2de kurcaktım kaydirigubbakcemile2

ben daha locanın ne işe yarayacağını da bilmiyorum :kedi:

Lonca Evi Bahçıvanlar Derneğinin bir parçasıdır ve Yeşil Vadinin güneyinde bulunmaktadır. Lonca Evi "Patatessoyucusu" Saviyesinden sonra kullanılabilir. Loncada diğer Oyuncularla bağlantıya geçebilirsin. Lonca-Mekanında diğer Oyuncularla çeşitli konular üzerine tartışabilir Lanca İstatistiklerine bakabilirsin. "Maviüzümbaronu" Seviyesinden sonra Dünya Harikası İnşaasında yardımcı olabilirsin. Ayrıca Pazar Yerinde sadece Lonca Üyelerinin tekliflerini gösterme imkanın olur. Yeni bir Lonca açma tek seferlik sadece 10 Coin.

Lonca üyelerinin ortak Hedefi Dünya Harikasını İnşaa edebilme. Bunun için gereken Ürünlerin İnşaata gönderilmesi gerekiyor.Ürün gönderme formu,ilerleme ve Dünya Harikası İstatistiklerini Lonca Evinde Dünya Harikası detay sayfasında bulabilirsin.

Her Loncanın bir Başkanı var (Loncayı kuran) ve en fazla yetki onda. Yeni üye başvurularını değerlendirebilir, Lonca Profilini düzenleyebilir, Lonca üyelerinin hepsine Toplu Mesaj yollayabilir.İşini azaltabilmek için bir Yardımcı seçebilir ve yardımcıda aynı yetkilere sahip olur.
bilmem anlatabilmişler mia.s.

Loncalari Lansorla Bumuyani kursun... Yani kurcaklardi....?? Benide uye yapin ama haa...

ben yatıyorum kızlar, iyi geceler herkese opuyorumnanaktan

uyuyamadim geldim kizlar :roflol:
yarin kusrda uyurum artik:roflol:
her serverde ayri üyelik alinabiliyomu ayni kullanici adiyla

bende katilirim size
emme biraz zamana ihtiyacim var hem sartlari ne bu isin

Gordum simdi ucuzmus almak coinlari .... Neden bekliyoruz ki kurmak için? Izinmi lazim Kazen den?

uyuyamadim geldim kizlar :roflol:
Yarin kusrda uyurum artik:roflol:
Her serverde ayri üyelik alinabiliyomu ayni kullanici adiyla

bende katilirim size
emme biraz zamana ihtiyacim var hem sartlari ne bu isin

canım uşaklımısın merkezdemısn ablamda uşakta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…