Bahvanlar Diyar Paylam alan

sen birde nakit 5000 kl olduğunda git kasanda o zaman sende görürsün benim gördüğümü huuulyaakannehir ki bence hiçç görme

kızlar ben geldim point işini bende çözemedim bide orda sizi nası bulucam

huuulya ben server 3 teyim lonca kurarsanız varım

ben aldım para hazır şıkır şıkır cepte, emrinize amade ama kalabalık olcaksak kuriim diyorum, bi kaç kişiyle bi anlamı olmaz, çünkü ilerde dünya harikası kurulcak sanırım

ben aldım para hazır şıkır şıkır cepte, emrinize amade ama kalabalık olcaksak kuriim diyorum, bi kaç kişiyle bi anlamı olmaz, çünkü ilerde dünya harikası kurulcak sanırım
az bekle canım yarın akşam loncaya üye olacak seviyeye geliyorum ben:lepi:
ne var yaa :bbo:

yanlışlıkla verdim 5000.00 kl yi %5 değilde%6 hızında sulanınca büyüyor ürünler ne büyük fark di mi:umursamaz:

ayy kız kursana loncayı ahngı server e kurcaksın ama bende kazenden lojıstık destek istedım ama oyunu bılmıyomuş oynamamış hıç :) bakalım şöle ençok hangı server varsa oraya kuralım herkes severını yazsın lıste yapım ben

ama bizim kk tayfasına yetmez ki, keşfetmediler daha.
2. 3. falan kurulcak o zaman :1ninca:

ay 100 ü görürmüyüz keşke ne güzel eğlenceli olur, o zamanda yan lonca açarız yeterki olsun kaydirigubbakcemile2

kadriyee loca kurulcak diye hepimiz 3ten de bahçe aldık yaaa
sen girmedin o gece okumamışsın yazıları opuyorumnanaktan

valla ben coinleri server 3 te aldım, yatıyo paracıklar bekliom, bende diodum kazen e söyliyim reklam yapçam o kaa, o da bana bi kart göndersin diye :icecream:

SERVER 1

*_sena_

*bamteli

*mektupp (mektupp)

*nur1111 (gülüver)

*galyana (garipcingen)

*alsebe (alsebe)

*mavili

*dimple2 (dimple23)

*balım

SERVER 2

*yasemin-66

*isolde (kate)

*leydi_86

*whiteice67 (whiteice1967)

*lansor17 (cevo)

*theShe (ipeque)

*hülya (Örgücü)

SERVER 3

*deren (deren_06)

*sensi

*bumuyani (bumuyani)

*crocusu (ustun)

*kokohantes (kokohantes)

*huuulya (beatrice)

*hülya (örgücühülya)

*hazannn

*s_s_e_l_i_n (m_a_y_s_h)

*lansor17 (lansor17)

--------------------------------------------------------------------------------

bugün isolde böyle bir liste toparlamıştı ama sanırım herkez tam değil henüz CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…