Bahvanlar Diyar Paylam alan

Bende başladım ama daha çözebılmıs degılım.Aksama yazılarınızı bı okuyayım da belkı işe yarar.Ufacıcık bı tarlada anca elımdekını ekıp dıkıyorum daha karnıbahar ve cıcek ekmeye gecebıldım.Ama bıcok seyı de anlamadım kı.O bahca buyuyecek mı,coıns nasıl sahıp olunur bısey,cıcek ve bıtkıden baska bıseyler var mı?Ohooo cok okumam gerek baksanıza 5120. mesaja gelmıssınız.Gecmı kesfettım ne :kedi:

a.s. hoş geldin canım.aman geç olsun güç olmasın dimi ama. sana da kolay gelsin.bu arada hangi serverdesin.seviyen ne?merak ettim doğrusu.bol hasatlar bereketli kazançlar diliyorum sana da. sevgiyle kal...opuyorumnanaktan

burfur(kk) Oyuncusunun Bahçe sergisi
ay_parçası Oyuncusunun Bahçe sergisi
şems-i dilara Oyuncusunun Bahçe sergisi
a.s. selam kızlar.tüm bahçelere gerek buradan gerek se loncadan oyladım.emeklerinize sağlık.herkese bol hasatlar bereketli kazançlar diliyorum.kolay gelsin.opuyorumnanaktan

oylanmistir
sositososito

Kızlar bahçemin Son Hali Umarım Beğenirsiniz :kedi:

DeReN ?BDL? Oyuncusunun Bahçe sergisi

Bu Arada Son Sayfadaki bütün sergilere 10'ar puan dağıttım zemuszemus

bilmiyorumkismilecanım inan ben de bilmiyorum:1no2:...eminim bilen arkadaşlar sana yardımcı olacaklardıryerimseniben....

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
10'ar puan...

Bende başladım ama daha çözebılmıs degılım.Aksama yazılarınızı bı okuyayım da belkı işe yarar.Ufacıcık bı tarlada anca elımdekını ekıp dıkıyorum daha karnıbahar ve cıcek ekmeye gecebıldım.Ama bıcok seyı de anlamadım kı.O bahca buyuyecek mı,coıns nasıl sahıp olunur bısey,cıcek ve bıtkıden baska bıseyler var mı?Ohooo cok okumam gerek baksanıza 5120. mesaja gelmıssınız.Gecmı kesfettım ne :kedi:
iyi oyunlar...
server kaçtasınız ben de merak ettim...

10'ar puan...kaydirigubbakcemile5

oylandınız kızlar elmas67 bahçen çok güzel
teşekkür ederim...:kedi:
sizin bahçenizi sabah loncada oyladım oylanmıyor...

burfur(kk) Oyuncusunun Bahçe sergisi
ay_parçası Oyuncusunun Bahçe sergisi
şems-i dilara Oyuncusunun Bahçe sergisi
a.s. selam kızlar.tüm bahçelere gerek buradan gerek se loncadan oyladım.emeklerinize sağlık.herkese bol hasatlar bereketli kazançlar diliyorum.kolay gelsin.opuyorumnanaktan

herbirine 10'ar puan...kaydirigubbakcemile5

herkesi oyladım,arkadaşlar yeni rafı nasıl alıcam ya yetmiyo palmiye aldım dikemiyorum başıjma belamı ettim ne

maşallah çok gusel bahçeleriniz kızlar bende dun kayıt oldum bugun yine ektim havuçla marulları nasıl satıcamı bilmıorum onları nasıl ilerletçem banada yardımcı olun..
hepinizin bahçeleri harika:))

maşallah çok gusel bahçeleriniz kızlar bende dun kayıt oldum bugun yine ektim havuçla marulları nasıl satıcamı bilmıorum onları nasıl ilerletçem banada yardımcı olun..
hepinizin bahçeleri harika:))

merhaba ayça...
bahçenin kenarında bisiklet var ona tıkla bir harita açılıyor,orada yeşil vadiye bas tam ortada pazar yeri var satmak istediğin ürünün pazar fiyatını kontrol et ve pazar tezgahın yazan yerde ürünlerini satışa koy,ürünün satılınca sistem sana ürününü şu aldı,şu kadar para verdi falan yazan bir msj gönderiyor...
şimdilik elindeki ürünleri çoğaltmaya bak,çünkü ileride görevler de var...
bu arada hangi serverdesin?merak ettim,server1,2,3 de kk loncaları var ilerki seviyelerde kayıt olabilirsin...
kolay gelsin...

merhaba ayça...
bahçenin kenarında bisiklet var ona tıkla bir harita açılıyor,orada yeşil vadiye bas tam ortada pazar yeri var satmak istediğin ürünün pazar fiyatını kontrol et ve pazar tezgahın yazan yerde ürünlerini satışa koy,ürünün satılınca sistem sana ürününü şu aldı,şu kadar para verdi falan yazan bir msj gönderiyor...
şimdilik elindeki ürünleri çoğaltmaya bak,çünkü ileride görevler de var...
bu arada hangi serverdesin?merak ettim,server1,2,3 de kk loncaları var ilerki seviyelerde kayıt olabilirsin...
kolay gelsin...

merhaba cnm ilgilendin için teşekkur ederim.. server 1 deim seviye daha 1 seviye atladım bezelyesayıcı oldum ... inş döndurebilirim şu işi.. şimdi salatalık ve turp ta ektim.. pazara havuç çıkarayım en ço havucum var elimde :))

X