Bahvanlar Diyar Paylam alan

ben loncaya üyeyim canım...
puanımız az diye mi sordun?....

yok canım ondan değil..
ben loncayı oyladıktan sonra sizi de oyladım ve puan verebildim..
dedim demek ki loncada değiller..
hani günde bi kere puan verebiliyoruz ya ondan..kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaslar
yaklasık 1,5 aydır evime yenı tasındıgım için internetim yoktu
ve oyunuma bir arkadasım bakıyordu
goruyorumkı aramıza bircok arkadasmız katılmıs ve bahceler mükemmelleşmiş
yenıden burada olmak cok guzel
herkese ıyı oyunlar diliyorum

çokoprens 10 puan benden. meslektaşım etsen etsen sen yardım edersin bana, kaç kez sorudm cevap alamadım, ben sulama cücesi almak istiyorum ama nasıl alacağımı bilemedim. premium üye olmam gerekiyormuş, olamadım, bana bir yardım yaaa bir de havale ile coin alımı varmış, denedim ama ciddi ciddi hesap numarası veriyor, gerçek mi bu hesap numarası?? videosunu da izledim coin almayı yine beceremedim... imdaaaaatt bilen varsa bir yardım yaaaaaff

bu da benim bahçem

puanları bekliyorum

aybuke07 Oyuncusunun Bahçe sergisi

slm kızlar...
uzun süredir girmiyodum bu topiğe..
bi kaç sayfa geri gittim ve hepinizi oyladım..
strabon senin bahçe açılıyo ama puan verilmiyo..
haberin olsun..
buyrun bahçem
nesterin Oyuncusunun Bahçe sergisi

merhaba arkadaslar
yaklasık 1,5 aydır evime yenı tasındıgım için internetim yoktu
ve oyunuma bir arkadasım bakıyordu
goruyorumkı aramıza bircok arkadasmız katılmıs ve bahceler mükemmelleşmiş
yenıden burada olmak cok guzel
herkese ıyı oyunlar diliyorum

blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bahçemin son hali arkadaşlar loncadan oyladım şu an buradan oylayamam çünkü çok uykum var, nasipse yarın inş.

selam kızlar...tatildeydim yeni döndüm...

gülüvercimmmm sen hamile miydin....ne güzel haber bu tatlım....

kızlar ben de server 1 de berkan2003

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

çokoprens 10 puan benden. meslektaşım etsen etsen sen yardım edersin bana, kaç kez sorudm cevap alamadım, ben sulama cücesi almak istiyorum ama nasıl alacağımı bilemedim. premium üye olmam gerekiyormuş, olamadım, bana bir yardım yaaa bir de havale ile coin alımı varmış, denedim ama ciddi ciddi hesap numarası veriyor, gerçek mi bu hesap numarası?? videosunu da izledim coin almayı yine beceremedim... imdaaaaatt bilen varsa bir yardım yaaaaaff

bu da benim bahçem

puanları bekliyorum

Tüm bahçeler 10 puan....

NAZALP hoş geldin canım.....

blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bahçemin son hali arkadaşlar loncadan oyladım şu an buradan oylayamam çünkü çok uykum var, nasipse yarın inş.

10'ar puan...

çağla 67 bahçe düzenlemen çok değişik ve çok şeker olmuş
teşekkür ederim...:kedi:

selam kızlar...tatildeydim yeni döndüm...

gülüvercimmmm sen hamile miydin....ne güzel haber bu tatlım....

kızlar ben de server 1 de berkan2003

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

bu da benim bahçem

puanları bekliyorum

10'ar puan...

bu da benim bahçem

puanları bekliyorum

bilmiyorumkismilecanım inan ben de bilmiyorum:1no2:...eminim bilen arkadaşlar sana yardımcı olacaklardıryerimseniben....

http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6234713

Bende başladım ama daha çözebılmıs degılım.Aksama yazılarınızı bı okuyayım da belkı işe yarar.Ufacıcık bı tarlada anca elımdekını ekıp dıkıyorum daha karnıbahar ve cıcek ekmeye gecebıldım.Ama bıcok seyı de anlamadım kı.O bahca buyuyecek mı,coıns nasıl sahıp olunur bısey,cıcek ve bıtkıden baska bıseyler var mı?Ohooo cok okumam gerek baksanıza 5120. mesaja gelmıssınız.Gecmı kesfettım ne :kedi:

bu da benim bahçem

puanları bekliyorum

Kızlar bahçemin Son Hali Umarım Beğenirsiniz :kedi:

DeReN ?BDL? Oyuncusunun Bahçe sergisi

Bu Arada Son Sayfadaki bütün sergilere 10'ar puan dağıttım zemuszemus

10 points kizlarhihoyyyt

Bende başladım ama daha çözebılmıs degılım.Aksama yazılarınızı bı okuyayım da belkı işe yarar.Ufacıcık bı tarlada anca elımdekını ekıp dıkıyorum daha karnıbahar ve cıcek ekmeye gecebıldım.Ama bıcok seyı de anlamadım kı.O bahca buyuyecek mı,coıns nasıl sahıp olunur bısey,cıcek ve bıtkıden baska bıseyler var mı?Ohooo cok okumam gerek baksanıza 5120. mesaja gelmıssınız.Gecmı kesfettım ne :kedi:

hosgeldin tatlim.. gec kesfetmedin asla.. oynadikca acilirsin merak etme :)..
kütükleri kökleri kaldirdinmi?? kaldirmissindir tabiiik karnabahara kadar gelmissin bile.. hep ayni seyler.. sebze ve cicek.. bir loncaya kayitliysan palmiye yetistirmeye cdalisiyorsun dünya harikasi icin.. dedigim gibi oynadikca acilirsin.. bereketli hasatlar

X