Bahvanlar Diyar Paylam alan

Kizlar bisisorucam ben musteri az paraya almaya kalktigi zaman satmiyorum geri yolluyorum satmak sartmi.?

kaydirigubbakcemile5günaydın.ohh ohhh Allah muhabbetinizi artırsın kızlar.keşke bende sık sık girebilsemde muhabbete dahil olabilsem.:umursamaz:birazcık kıskandım mı ne?:kedi:şaka valla maşallah herbirinizeopuyorumnanaktan.bahçelerinize 10 puan da benden.ellerinize sağlık.alkisalkisalkis

Ben daha henüz yeşilmaddetemsilcisiyim, yavaş ileriliyorum akşamdan akşama ancak oluyor işte.

netten buldum, ilerdeki görevlerin karşılığını bu tablodan görebiliriz.

lansordan10 puannnopuyorumnanaktan

netten buldum, ilerdeki görevlerin karşılığını bu tablodan görebiliriz.
çok güzel bir tabloymuş ama ilk sayfamızda 30. göreve kadar neler olduğu yazıyor canım.100 den fazla görev varmış ve biz 30. dan sonrasını bilmiyoruz eger onlarıda öğrenebilirsen buradan bizimle paylaş yine olur mu

teşekkür ederim.

30 luk listeyi biliyorum, sonrasını nette aradım bayağı bi, ama bulamadım :sm_confused:.

bu tabloda; ilk görevler karşılığında neler verildiği de var. listede yoktu bu sanırım. o yüzden ekledim canım. belki merak edenler vardır diye...

bir ara bu oyuna hayatını koymuş olan oyun delilerinin loncalarına girmek lazım onlar kesin bulmuşlardır biryerlerden lonca bilgisi diye saklı tutarlar ama:1ninca:

lansor deren 06 vardı ya, o baya yüksekti puanı felan, loncasıda vardı onun, gelmedi sonradan, o bilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…