• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

bende kk sayesinde bahçıvanlar diyarı ile tanıştım ve çok sevdim oyunu a.s

bu da benim bahçem nightwish Oyuncusunun Bahçe sergisi

hosbuldum ev cocuklar hafta sonu derken ancak bahceyle ilgilendim biraz burasina giremedim pek :)

Bende kuyu var napsam bahceyemi koysam ya onu? Gerci az bir yer var zaten ektiklerimiz 2 gune ancak cikiyor onuda koysam yer azaliyor sizler ne yaptiniz kuyulari?

kuyunun ne faydasi var??ek puanmi getiriyo?

Alışveriş Listesi
19x Sarımsak
25x Salatalık
37x Böğürtlen
37x Kırmızı Biber
29x Kuşkonmaz
35x Ahududu
26x Marul
Toplam: 1.075,92 kL
Ürünleri şimdi Satmak istiyormusun?

şu ana kadar gelen en paralı müşterim:utangac:

allah bereket versin.. müsteri dedigin böyle olur :))

bambu Oyuncusunun Bahçe sergisi

bu da benim bahçem, şimdilik pek düzenli değil :kedi:

hepsini oyladim..herkese 10 puan

yarışma için verilen linkte bu bilgiler var arkadaşlar ;

Bahçıvanlar Diyarı yılbaşı etkinlikleri çerçevesinde yarışmalar düzenliyoruz.4 Kategoride yarışmalarımız olacak ve toplam 40 katılımcı hediye kazanacaktır.

Kategorilerimiz;

Banner Hazırlama
Karikatür
Şiir
Hikaye

Banner Hazırlama

Bize bahçıvanlar diyarının en güzel banner'ini siz hazırlayın büyük ödülü siz kapın.

Banner ebatları;468x60 728x90 120x600 160x600 300x250 800x440 biri olacaktır.

Karikatür

Bahçıvanlar Diyarı Grafikleri

Bu linkteki sevimli cücelerimizden yararlanarak bize en güzel bahçıvanlar diyarı karikatürünü hazırlayın ve ödülün sahibi siz olun.

Şiir&Hikaye

Bize bahçıvanlar diyarı konulu en güzel hikaye veya şiir kategorilerinden birine katılarak sizde bu büyük ödüllerden birinin sahibi olabilirsiniz.

Unutmayınız ki,tüm kategorilerdeki ana konumuz bahçıvanlar diyarıdır.

Peki ödüllerimiz neler?

1.-100 coin
2.-75 coin
3.-50 coin
4.-30 coin
5.-15 coin
6.-5 coin
7.-5 coin
8.-5 coin
9.-5 coin
10.-5 coin

4 Kategoride de ayrı ayrı sıralamalar olacaktır.

Yarışma Kurallarımız

-Öncelikle tüm kategorilerimizde ana konumuz bahçıvanlar diyarıdır,bunun harici gönderilenler kabul edilmez.

-Kişi sadece bir kategoride ödül kazanabilir.

-2 Kategoride de sıralamaya girenlerden hangi kategoride en yüksekse o baz alınır ve diğeri silinir.
Örnek: Şiir'de 1. oldu ama hikaye de 5. oldu,bunlardan en yüksek olduğu,yani 1. olduğu baz alınır ve 5. olduğu silinir orada değerlendirmeye alınmaz.

-Sonucu son katılım tarihinden sonra açılacak anket oyları belirleyecektir.

-Bu yarışmada gizlilik esastır.Katılımcıların hepsine birer numara verilerek,katılımcının gönderdiği materyal kullanıcı adı ile değil verilen numara ile gösterime çıkacaktır ve o numaraya göre anket oyuna katılacaktır.

-Numara verilen kişi asıl kimliğini oyunda veya forumda açığa çıkarırsa etkinlik dışı kalır ve gereken cezayı alır..!

-Son katılım tarihi 03 Ocak 2010 Pazar günü saat 23:59'dur.Bu tarihten sonra gönderilenler kabul edilmeyecektir.

-Hazırladığınız materyalinizi;

Forum Kullanıcı Adı:
Oynadığınız Server Adı:
Kullanıcı ID:

ve materyalinizi ekleyerek turkey@upjers.com adresine mail atınız.

Tüm bahçıvanlar yeteneğinizi gösterin ve hediyenizi kapın.

Katılacak tüm bahçıvanlara başarılar dileriz...

Bahçıvanlar Diyarı Ekibiniz

ya kızlar bu coinleri elimizde tutmamız lazım mı bi işe yarar mı yoksa bozdursam mı? 2 tane var öylece duruyo

Son düzenleme:
48x Ahududu
47x Patlıcan
29x Sarımsak
42x Soğan
33x Brokoli
42x KuşkonmazToplam: 1.091,67 kLÜrünleri şimdi Satmak istiyormusun
müşteriler gun egctıkce daha çok para verıyorlar benımde en yuksek satışım bu oldu

selam kızlar bu gün ıspanak görevını halledıyom kuyu alıcakmısım
yüzmeye beklerım hepınızı:delphin:
havuz verselerdı ora cagırırdm havuzumuz olana kadar kuyuyla ıdare edıcez artık-tatlicadiarzu-

selam kızlar ben dün ıspanak görevimi teslim ettim paramı ve kuyumu aldım allah bereket versin gerçi baya bi para ve emek harcadım ama gelen hediyelerle en azından param en baştaki haline döndü kuyuyuda sattım yani hemen pazarda
şimdi buda aynısafa görevime hazınlanırken bahçemin hali oylarınızı bekliyoruza.s.

http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9955454

selam kızlar ben dün ıspanak görevimi teslim ettim paramı ve kuyumu aldım allah bereket versin gerçi baya bi para ve emek harcadım ama gelen hediyelerle en azından param en baştaki haline döndü kuyuyuda sattım yani hemen pazarda
şimdi buda aynısafa görevime hazınlanırken bahçemin hali oylarınızı bekliyoruza.s.

caneylo Oyuncusunun Bahçe sergisi
amanın bı elın gördü bı elın görmedı desenebenneyaptımki
doldurmussun aynı safaları sarı sarı pek güzel olmus bahcen 10 numero:lepi:
benım ücte ıkısı hazır yenı görevıcın bıkere daha ektımmı tamamdır hayırlısıyla:delphin:

selam kızlar bu gün ıspanak görevını halledıyom kuyu alıcakmısım
yüzmeye beklerım hepınızı:delphin:
havuz verselerdı ora cagırırdm havuzumuz olana kadar kuyuyla ıdare edıcez artık-tatlicadiarzu-

yok ben yüzemem kuyuda falan yasakkelimeo korkunç kız gelir ham yapar bizi sonraakannehir

cüceler papatis salatası yapçakmış, bilseler bari, 300 patatese 2400 soğan istiyo, soğan salatası olur ki o zaman, vermicem beklesinler aç kalsınlar :dilcikar:

cüceler papatis salatası yapçakmış, bilseler bari, 300 patatese 2400 soğan istiyo, soğan salatası olur ki o zaman, vermicem beklesinler aç kalsınlar :dilcikar:

hem bilmezler hem ister bu hain cücelergamyoncuiremsu sen onlar senden doğru miktarda pattislen soğan isteyene kadar beklet canım.elbet onlarda öğrenecekler ablası:hulya:

Back
X