Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nisnlimin annesi vefaat etti simdi dugun yapacagiz denilmez adama simdi basil bir kutlama yapmamiz lazim gelinligi giyip evden cikmak istemiyorum be yapabiliriz baska fikri olan varmi lutfennnn yardimmmm edinn hnimlarr...
Nisnlimin annesi vefaat etti simdi dugun yapacagiz denilmez adama simdi basil bir kutlama yapmamiz lazim gelinligi giyip evden cikmak istemiyorum be yapabiliriz baska fikri olan varmi lutfennnn yardimmmm edinn hnimlarr...
Oncelikle başınız saolsun haliyle dugun yapmanız uygun olmaz ya erteleyebilirsiniz yada nihak kıyın daha snra kayınvalidenizin mezarına gidip dua edin daha snra bi yemekli kutlama yapabilirsiniz insallah cok mutlu bi evliliginiz olur