Bahtsizim

Sbyburcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Nisnlimin annesi vefaat etti simdi dugun yapacagiz denilmez adama simdi basil bir kutlama yapmamiz lazim gelinligi giyip evden cikmak istemiyorum be yapabiliriz baska fikri olan varmi lutfennnn yardimmmm edinn hnimlarr...

Nisnlimin annesi vefaat etti simdi dugun yapacagiz denilmez adama simdi basil bir kutlama yapmamiz lazim gelinligi giyip evden cikmak istemiyorum be yapabiliriz baska fikri olan varmi lutfennnn yardimmmm edinn hnimlarr...

Başınız sağolsun öncelikle.Ne kadar oldu vefat edeli ?Bir süre erteleyin o zaman.1 yıl falan mesela.O zaman yaparsınız istediğiniz gibi bir düğün..

Ya arkadaşın dediği gibi erteleyin erteleme şansımız yok derseniz de sade bir nikah en mantıklısı karşı tarafı da düşünmek lazım

başınız sağolsun . evet erteleyemiyorsanız en iyisi nikah ama illa eğlence dans derseniz en mantklısı ertelemek

Oncelikle başınız saolsun haliyle dugun yapmanız uygun olmaz ya erteleyebilirsiniz yada nihak kıyın daha snra kayınvalidenizin mezarına gidip dua edin daha snra bi yemekli kutlama yapabilirsiniz insallah cok mutlu bi evliliginiz olur:-)

Back