Bahelievler ve Avrupa yakas bulualm m ?

inşallah diğer arkadaşlarada uyar da kadirhas a.v.m de buluşuruz . opuyorumnanaktan

iyi olur gerçekten arkadaslar şimdiden heyecanlandım inşallah güzel dostluklar kurarız...kaydirigubbakcemile5

evt inşallah herkez çok güzel arkideş olmuş darısı bizim başımıza :kedi:

Ah kizlar.Benim ailem Güngören'de.Ve daha bir ay önce oradaydim.Keske bu bulusmayi temmuzda falan yapsaydiniz.Bende gelirdim hee.

Neyse size iyi bulusmalar............

slmm kızlar,ne oldu bizim bahçelievler buluşmamız karar verdik ama kimseden ses seda yok,bayram dedik oda bitti,artık bi kararlaştırsak tarihide hayırlısı ile.....

[ı][/ı] kızlar slm herkese tarıhı ben verım sızde eslerınız coluk cocuk toplanın gelın olmazmı bu cumartesı saat 7de oglusumun sunnet dugunune hepınızı beklıyorum guzel bı buluŞma olur hemıde oynarızz adresı verımm bagcılar dag yolu uzerı ısbankasını 15mt gecınce solda baŞak dugun salonu 26 eylul cumartesı aksamı saat 7-11 arası herkesı beklıyorumm umarım benı kırmassınızda guzel bı gun gecer nedersınız ulaŞmak ısteyen ozel msjdan telımı verırımm optumm hepınızııı

özlem kız bende kocasınan sayılır cnm mahmutbeyyolunda oturuyom ay bnm kociş ızın verırse kesın bende gleıyommmm

ayy bende gelmek isterdim ama bayram tatilindeydim yaa yeni gördüm ama genede geçmiş olsun hayırlı olsun diyim arkadaşım inşallah güzel geçmiştir düğün

ben gelmeyi çok istedim ama işte tarihi bilemedim ama en yakın zamanda görüşürüz inşallah birbirimize yakın arkideşler olarak telefon numaralarımız olsaydı da olurdu belki ama kısmet güzel geçtiğine sevindim

biliorum cnm ben düğünden bahsediorum büyümeyen bebeğin oğlu nun sünnetinden yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…