Bahceme buyurmazmisiniz

xnazanx

ogullarina asikkkkkkkkk
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
2.088
3
116
Diğer
bahcemden goruntuler cektim , ben baktikca icim aciliyor, cok emek istiyor ama insana huzur veriyor, gelin beraber gezelim

süperler ellerine sağlık çiçeklerini çok beğendim bende bahçeyle uğraşmayı çok seviyorum bodrum papatyalarını çok fazla sulamanı önermem çok fazla yayılıyor ve çiçek açmıyorlar

gunduz kapaliydilar, uyuyolardi yeni uyandilar aksamsefalarim bunlarida simdi cekebildim :)

canım gerçekten harika bir bahcen var insanın baktıkça içi açılıyor....:teytey:

Çok beğendim... Ellerine sağlık. Ben böyle bahçeleri Almanya da görmüştüm nemden dolayı çok güzel açıyor çiçekler.

içim açıldı valla sağolasın çok güzel bahçe.benim öyle bi bahçem olsa herhalde ordan hiç ayrılmazdım

Şu an içim o kadar sıkkın ki bahçenize baktıkça biraz içim açıldı. Şimdi orda olsaydım da kahvemi yudumlasaydım.

çoooooook güzel bahçen bayıldım nerde olur ki böyle bahçeli evler yaşadığın yere diğer yazmışsın ama merak ettim valla süper çiçeklerin orda oturup dinlenmek vardı bak şimdi...

canim burasi schrebergartenmi bide zwerg ler var almanyadamisin

harikaaaaaa süper ötesi cooook severim cicekleri, tutmayin beni geliyommmm

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…