Bahçelievler olimpik tesisi hk.düşünceleriniz buyrun sohbete kızlar :)

Merhaba,
19Eylül 2015 te nişanım salon Dolunay da oldu.Orayı tutmaya karar verdiğimizde çok emindim herşey en iyisi olacağından ancak okadar pişman oldum ki.Nerden başlayacağımı bilemiyorum.Ben ve nişanlım salona girmeden müzik hiç çalmamış millet mal mal oturmuş biz salona girdikten sonra müzik başladı.takı töreninden hemen sonra adamla garsonları gönderip bizden salon parasını istediler sankı kaçıyoruz böyle bi ayıp olabilir mi ya ben hiç bi yerde böyle bişey görmedim biz tamam dedik tekrar garson geldi ve tam 3 kere yanımıza gelip parayı istediler Buda yetmedi bi müzik istiyorum çalmıyo adam bi müzik çalarken alakasız müzikler karısıyo araya sacma sapandı müzik sistemi çok kötü zaten Google dan acıyorlar müzikleri

Bi yerde Ankara'nın bağları çalarken aynı anda demet akalın çaldığını düşünün ve o kadar rahat ki çalışanları umurlarında bile degıl hiç bişey en kötüsüde ne biliyomusunuz ilk konuştuğumuzda o sıcak konuşmalar göz boyamalar hepsi yalan en üst kattaki yerde oldu nişan çıkta güzel görünüyo ama cok kötü bütün akrabalarım nerden buldun burayı dedi size tavsiyem seciminiz asla burası olmasın benim gibi pişman olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…