Bahçelievler olimpik tesisi hk.düşünceleriniz buyrun sohbete kızlar :)

MucizesinSen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
579
0
116
38
İstanbul
internet araştırmalarım sayeside bi yer daha buldum fakat sizin düşüncelerinizi bekliyorum.
daha önceden düğüne katılıp memnun olmayan var mı? :97:

canim biz gidip baktik oraya hatta tanidigimizin yeri o yuzden fiyatta cok yardimci oldu
hemen hepsini sayiyorum
Bahceleri var süper ötesi biyer 850 kisilik süslü püslü dügün baslamadan kokteyl yapiliyor ondan sonrada pasta kesimi falan filan her masada hosgeldin karti var fotograf video ivir zivir hepsi fiyatin icinde cumartesi aksam 6500 tl cuma ve pazar 4500 tl hafta icide 3500 tl
ayrica 3 ayri salonlari var cok sk gercekten ama biraz basik gibi gözüküyor ama salon olarak gercekten güzel salonun fiyatlarida 2750 TL
biz tanidik oldugumuz icin bize baya indirim yapildi umarim sizede yardimci olabilcektir

Canım cevap yazdığın için beni çok mutlu ettin çok tşkler bilgiler için. düğünün orda olucak mı oldu mu??

yok canim henüz dügünüm olmadi aklimizda bikac yer daha var oralarlada görüsüp ondan sonra karar vericez...
sizin aklinizda daha nereleri var?

biz Bahcelievlerde
- Piramit
-Ögretmenevine
-Olimpik'e

Yenibosnada
-Güzel Masal'a

Bakirköyde
-Gönül Davete baktik

Floryada
-Sosyal tesislere baktik birde

canim biz piramiti tutmustuk hatta kaporamizi flnda vermistik fakat piramitte kiyilan nikahimizdan ve orda yasadigimiz sorunlardan sonra orayi hemen iptal ettik kesinlikle tavsiye etmen görüntüsü güzel olabilir fakat insanlari insanliktan cikmis

biz Bahcelievlerde
- Piramit
-Ögretmenevine
-Olimpik'e

Yenibosnada
-Güzel Masal'a

Bakirköyde
-Gönül Davete baktik

Floryada
-Sosyal tesislere baktik birde

Olimpik ile ilgili daha detaylı yorum yapabilecek olan var mı? fiyatları cok uygun-salonları begenmedim ama bahce iyi gorunuyor.
Bilgi lutfen :)

Ben oraya çok yakın oturuyorum,ve beğeniyorum da küçük salonu da güzel tam kına gecelik
bahçeli olan yeri de,en üst katı da güzel ama fazla kalabalık kaldırmaz..

Benim nişanım da piramit garden da olmuştu orayı da öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…