• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçelievler Memorial de tüp bebek yaptıran var mı?

Bahceci tüp bebek merkezi fulya müstecep kavrut cok memnun kaldım:)

Merhaba benim bahcelievler memorialde 1 aşılama 2 tüp bebek denemem oldu. Ne yazik ki hepsi negatif oldu. Teshisimiz sebepsiz infertilite.
Tedaviye başlamadan önce baya olumlu konuştular yaş mukemmel sprem mukemmel yumurta rezeevi mukemmel sizin gibi hastalarda tutma ihtimali cok yuksek gibi gibi..
Tedavide 7 yumurta toplandi 6si olgun 5i dollendi 2 tanesi büyüdü. Biri transfer edilip diri donduruldu. Tabi ben şok. Hersey mukemmel iken sadece 2 tanemi??
2 yumurtam da 2 farkli doktor tarafindan transfer edildi. Yeni bir hastane oldugundan surekli kadroda degisiklik oluyordu. Doktor embiriyolog hemsire danisma hepsi degisti.
Ikinci doktor kist oldugundan tutmamistir dedi lucrin kullandirdi sonra transfer yapildi. Ama yine negatif ve sebep yine kist dendi.
Inandirici geldimi hayir. Bir dunya insan tanıyorum kist ile tup bebegi tutan.
Neyse bence en en en önemlisi iyi bir embiriyolog.
Spermi yumurtayi migroskop altinda inceleyen onlari dolleyen gelisimini inceleyip donduran kisi embiriyolog cunku.
Yeni hastane oldugundan onun acizligine ugradim diye dusunuyorum.
20bin çöp geride yumurtada yok. Bu nedenle hastane degisikligine gidiyoruz. Simdilik bahceci umut tup bebek merkezini dusunuyoruz daha karar asamasindayiz.

Tüp bebek için iyi bir merkez araştırıyorum. Bahçelievler Memorial de tüp bebek yaptıran var mı?

Merhaba benim bahcelievler memorialde 1 aşılama 2 tüp bebek denemem oldu. Ne yazik ki hepsi negatif oldu. Teshisimiz sebepsiz infertilite.
Tedaviye başlamadan önce baya olumlu konuştular yaş mukemmel sprem mukemmel yumurta rezeevi mukemmel sizin gibi hastalarda tutma ihtimali cok yuksek gibi gibi..
Tedavide 7 yumurta toplandi 6si olgun 5i dollendi 2 tanesi büyüdü. Biri transfer edilip diri donduruldu. Tabi ben şok. Hersey mukemmel iken sadece 2 tanemi??
2 yumurtam da 2 farkli doktor tarafindan transfer edildi. Yeni bir hastane oldugundan surekli kadroda degisiklik oluyordu. Doktor embiriyolog hemsire danisma hepsi degisti.
Ikinci doktor kist oldugundan tutmamistir dedi lucrin kullandirdi sonra transfer yapildi. Ama yine negatif ve sebep yine kist dendi.
Spermi yumurtayi migroskop altinda inceleyen onlari dolleyen gelisimini inceleyip donduran kisi embiriyolog cunku.
20bin çöp geride yumurtada yok. Bu nedenle hastane degisikligine gidiyoruz. Simdilik bahceci umut tup bebek merkezini dusunuyoruz daha karar asamasindayiz.

Merhaba tüp bebek tedavisi gören kadınlarla bir çalışma yürütüyorum. Yaklaşık 20dk sürecek bu çalışma için destek olmak isteyenler özelden yazabilir

Tüp bebek için iyi bir merkez araştırıyorum. Bahçelievler Memorial de tüp bebek yaptıran var mı?
Merhaba Bahcelievler memorial tup bebek merkezinde 1 denememiz oldu. Hekim sizinle gorusurken dosyanizi incelemiyor. 2 tane 4aa kalitede embriyo elde edildi. Yasim dolayisiyla ikisinide transfer etmelerini istedim. Doktora 2 defa bunu soylemek zorunda kaldim. Yasimi ozellikle belirterekm kaldiki dosyada zaten hersey apacik ortada. Olk transfer denemesinde serviksten darlik var diyerek katater gecmedi ve transfer iptal edildi. Hiateroskopi yapilmasi gerektigo soylendi. Yapildi. Embriyolar donduruldu. Herkes o kadar umut verici konistuki. 2. Transfer denemedinde cok zorlanarak serviksten katateri gecirebildi ve transfer yapildi. Test gunu hekim yurt disindaydi. Test sonucu maalesef dusuk cikti. Hekim yerine hemsire hanimlar ile konusmak zorunda kaldim. 2. Testi istediklerini belirttiler. 2 gun sonra test tekrar edildi maalesef negatif sonuc oldugunu ben telefomda hemsire hanimdan ogrendim. Hekime ulasamiyorsunuz hekimde onemseyip ulasmiyor. Ta ki 3 gun sonra yurda donene kadar. Arayip tekrar deneriz uzulmsyin falan filan. Oncelikle doktora guven duymak gerektigini dusunuyorum maalesef bendeki guven duygusunu yerlebir etti. Size fikir olsun diye anlattim.

Ben gecen sene tedaviye başladım hastanede doktorum hemşirem ve embiriyologum değişmedi. Benimde 6 toplandı 3 tane kaldı 1 başarısız 1 nide yarın sonuç alacağız inşallah

Bahçelievler memorial için olumsuz yorumlar hala geçerli mi acaba 🤭🤭🤭 Şişli memoriali çok duydum . Bahçelievler yakın diye görüşmek istedim ama yorumlar ürküttü . Var mı değişiklik 😥

Back