bahçelievler hospitaliumda doğum yapan varmı

aycinperdahci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
88
0
43
kasım anneleri doğum yaptınız hayırlı olsun hepinize bebekleriniz darısı bizlerin başına. bende şubat annesi olacağım inşallah.
aranızda bahçelievler hospitaliumda doğum yapan varmı? ben oraya gidiyorum. aklımda biraz soru işaretleri sterilliği hakkında. doktorumda civan bey.
eğer orada doğum acil bir şekilde cvp verebilirmi

cnm ben civan beyde yaptım doğumu mu ve inanılmaz memnun kaldım cnm ve hastanede çok steril girişi öyle göçzükmüğyor olabilir ama odalar süper otel gibi ve ayrıca doğumdan sonrada hiç acım olmadı rüya gibi bir doğumdu ikinciye yine orda yapıcam özellikle civan beyde

cevap verdiğin için teşekkür ederim .
normal doğummu yaptın sezeryanmı
bebek hemşireleri falan nasıl ebe nasıl ilgileniyorlarmı

ben sezeryan doğum yaptım cnm tavsiyede ederim rüya gibiydi uyudum ve uyandım sonda olayını mesela her hastane kabul etmez doğumda takılmasını ama ben rica ettim bayıldığımda takıldı akşamdan yemek yemediğim içinde lavman yapılmadı hemşire ve ebeler çok ilgili ve çokta şekerler herşeyle yakından ilgileniyorlar

içimi rahatlattın canım sağol
birşey daha soracaktım ek masraflar çıkarıyorlarmı mesala bebeğin topuk kanı falan alıyorlar onlar için ayrıca para alıyorlarmı
çocuk doktoru nasıl sen memnun musun oraya mı gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…