Haftasonu öğretmen evinin üst salonunu gezdik ve hoşumuza gitti, burada daha önce düğün veya nişan organizasyon yapan oldu mu görüşlerini düşüncelerini veya eksik yanlarını paylaşabilirler mi? 300 kişilik bir düğün yapmayı düşünüyoruz tam olarak anlaşmadan önce sizin görüşlerinizi almak istedim tavsiye eder misiniz?
masa süslemeleri falan icin gorustunuz mu siz onlarada cok yuksek fiyat istiyolar gelin yolu vs ayrıca hizmeti nasıl acaba bende yakında anlaşacağım sonra pişman olmayalım?
Merhaba,
Hayırlı olsun öncelikle. düğün nasıl geçti? ve fiyatlar nasıldı rica etsem yazar mısın? Ben de eylül aynında düğün yapıcam ve bu ay bir yer bulup anlaşmam lazım artık malum yer kalmıyor. elinde hazır fiyat listesi varsa araştırdıklarından göndermen mümkün mü?
masa süslemeleri falan icin gorustunuz mu siz onlarada cok yuksek fiyat istiyolar gelin yolu vs ayrıca hizmeti nasıl acaba bende yakında anlaşacağım sonra pişman olmayalım?
çok geç oldu ama umarım faydalı olur:)) Abidin pak masa gelin yolu vs hiçbirşeyi ekstraya dahil etmiyor. Sen kişi başı ödüyosun içine herşey dahil. Şimdiden mutluluklar :)
Merhaba,
Hayırlı olsun öncelikle. düğün nasıl geçti? ve fiyatlar nasıldı rica etsem yazar mısın? Ben de eylül aynında düğün yapıcam ve bu ay bir yer bulup anlaşmam lazım artık malum yer kalmıyor. elinde hazır fiyat listesi varsa araştırdıklarından göndermen mümkün mü?
Alt salon basık geldi bana belki üst salon fazla ferah ondan olabilir, ve perdeler vs koyu bir bordo. Üst salonu tavsiye ederim. Fiyat listesi deteylı olarak internette var.