- 2 Aralık 2024
- 81
- 17
- 3
- 29
Bu arada eşinizin ağrısı vs oldu mu ne kadar süre yatacakHayırlısı olsun inşallahben yunurta büyütme işlemi gördüm sadce tüp Bebek başlangıç paketi olarak 34 bin 800 verdik birde 7 bin giriş ücreti ilaçlara yaklaşık 40 Bin verdik ama bu kişiden kişiye değişir yani birde eşimin ameliyatı için 80 bin patoloji içinde 6 bin kusrat verdik
Evet ya eşim ağrısı ilk iki gün baya oldu hata bayıldı ama yani bu eşimle alakalı acı eşiği biraz düşük diye bir de ameliyat biraz uzun sürdü baya uğraşmıştı diye sanırım normalde kolay bir ameliyat üç gün tek ağrı oluyor şuan çok şükür iyi Allah yardımcınız olsun hayırlı haberler bekliyoruzBu arada eşinizin ağrısı vs oldu mu ne kadar süre yatacak
Bizde Trabzondan bülent erola gideceğiz gitmeden yapılan testler varmış onları halledip randevu oluşturacağım. Özel gün de veriliyor bunlar dedi burdaki doktor onu bekliyorum. Memnun kaldınız mı bahçeciden, siz gitmeden kendiniz için hangi testleri yapmıştınız. Fakülteye gitmedim ben çok araştırılıyor gidince çıkılmıyor diye. Kaşüstüde sadece ameliyat dedi. O yuzden bizde istanbul yolcusuyuz inşallah. Sizinde umarım güzel geçer hayırlı güzel sonuçlar alırsınız . Rabbim hepimize gönlümüzdekini versin inşallahBiz fakülte de öğrendik azosperm olduğunu. Ama bize sadece tikanikliga bagli azospermi dediler . İlk tıkanıklığı açmak için ameliyat yapalim dedi doktor bizde acemiyiz kabul ettik cahil gibi . Ameliyat ise yaramayinca tupbebege başladık tese oldu sperm bulundu fakat kalitesi morfolojisi iyi değildi transfer oldum tutmadı. Sonra bulent beye gittik bahcecide o bi test istedi ve esimin sperm kanalları doğuştan genetik bi hastalık nedeniyle tıkalı olduğunu öğrendik. Kistikfibrozis hastalığın adı. Yani boşuna ilk ameliyatimizi olduk .şimdi ilaç vitamin kullanıyo esim . Haziran yada temmuz da nasipse bahcecide başlayacağız tupbebege . Ama doktorumuz ilk enjeksiyon ile sperm bulmaya çalışacağız cikmazsa tese yapacağız dedi. Direk tese demedi yani . İnşallah güzel haberler alırsınız sizde .
Yani bulent beyden memnunuz . Fakülte de esimde kistik fibrozis olduğunu anlamadılar ama bulent bey elle muayenede bu hastalık olabilir test yaptir dedi hemen fakülte de yaptırdık. Doktor beyin diğer istedigi testleri de fakülte de yaptık biz esim icin . Ama ben henüz test yapmadım. Eşimin sperm testinde sperm çıkmayınca adet olunca direk gel dedi bana. Sizde ne sorun vardi acaba .Bizde Trabzondan bülent erola gideceğiz gitmeden yapılan testler varmış onları halledip randevu oluşturacağım. Özel gün de veriliyor bunlar dedi burdaki doktor onu bekliyorum. Memnun kaldınız mı bahçeciden, siz gitmeden kendiniz için hangi testleri yapmıştınız. Fakülteye gitmedim ben çok araştırılıyor gidince çıkılmıyor diye. Kaşüstüde sadece ameliyat dedi. O yuzden bizde istanbul yolcusuyuz inşallah. Sizinde umarım güzel geçer hayırlı güzel sonuçlar alırsınız . Rabbim hepimize gönlümüzdekini versin inşallah
Ben merkeze gelmeden önce test yapalım mı dedim onların istediği testler var amh fsh lh gibi şeyler erkek içinde attılar onları yaptırayım dedim bakmadı mı size ya da istemedi mi? Ben sordum diye mi attılar acaba beklemesem mi bende. Bi sorun yok suanYani bulent beyden memnunuz . Fakülte de esimde kistik fibrozis olduğunu anlamadılar ama bulent bey elle muayenede bu hastalık olabilir test yaptir dedi hemen fakülte de yaptırdık. Doktor beyin diğer istedigi testleri de fakülte de yaptık biz esim icin . Ama ben henüz test yapmadım. Eşimin sperm testinde sperm çıkmayınca adet olunca direk gel dedi bana. Sizde ne sorun vardi acaba .
Adım adım tüp bebek yazıyor aslında doğru diyorsunuz ben sordum diye wpden öyle genel bişey attılar bahçeci sağlık hattından. Bende özel günümü bekleyip test vereyim dedim ama onlar daha sonra bakılacak şeyler aslında eşimin testleri ilk muayene için yeterli mi yani. Siz ilk gorustugunuzde sunları çekilseydiniz getirseydiniz dediler mi demediyseler bende beklemeyip randevu olusturaykmBen merkeze gelmeden önce test yapalım mı dedim onların istediği testler var amh fsh lh gibi şeyler erkek içinde attılar onları yaptırayım dedim bakmadı mı size ya da istemedi mi? Ben sordum diye mi attılar acaba beklemesem mi bende. Bi sorun yok suan
Sizde aynı yere gittiğiniz için sizede danışayım ilk görüşmeye gittiğinizde kadın için istenilen test oldu mu ya da doktor sunları çekilseydin dedi mi ? Test yaptırmalı mıyım yoksa eşimin değerleri testleri sonucları ilk muayene için azospermde yeterli miEvet ya eşim ağrısı ilk iki gün baya oldu hata bayıldı ama yani bu eşimle alakalı acı eşiği biraz düşük diye bir de ameliyat biraz uzun sürdü baya uğraşmıştı diye sanırım normalde kolay bir ameliyat üç gün tek ağrı oluyor şuan çok şükür iyi Allah yardımcınız olsun hayırlı haberler bekliyoruz
Yani benden hiç bsey istemediler 2 . Tupbebek oldugu için mi bilmiyorum . Adet olunca gel direk başlayalım dedi bulent bey . Ama ben bahçeciye gitmeden trabzonda bütün testlerimi muayne mi yaptircağım bi sorun varsa boşuna gitmis olmayım.Ben merkeze gelmeden önce test yapalım mı dedim onların istediği testler var amh fsh lh gibi şeyler erkek içinde attılar onları yaptırayım dedim bakmadı mı size ya da istemedi mi? Ben sordum diye mi attılar acaba beklemesem mi bende. Bi sorun yok suan
Evet biz daha önce tupbebek denemesi yaptığımız için gen testi hormon testlerini gecirdigi işlemleri hepsini getirdik doktor beye . Zaten ilk görüşme de genelde bulent bey ilk 6 ay ilaç vitamin tedavisi uyguluyo çoğu kişiye. 3 ay o ilaclari kullandiktan sonra gelip sperm testi vermenizi istiyo. Birde her ay hormon testi istedi bizden trabzonda yaptırıp bulent beye gönderdik o değerlendirdi. Yani siz direk tup bebeğe başlayacaksaniz orda yapacaklar size . Ama eğer baslamayacaksaniz ilk esiniz tedavi olacaksa eşinizin testlerini getirebilirsinizAdım adım tüp bebek yazıyor aslında doğru diyorsunuz ben sordum diye wpden öyle genel bişey attılar bahçeci sağlık hattından. Bende özel günümü bekleyip test vereyim dedim ama onlar daha sonra bakılacak şeyler aslında eşimin testleri ilk muayene için yeterli mi yani. Siz ilk gorustugunuzde sunları çekilseydiniz getirseydiniz dediler mi demediyseler bende beklemeyip randevu olusturaykm
Biz uzak mesafeden gittiğimiz için ben de gitmeden bütün testlerimi yaptırdım horman testi falan gitmek istediğinz doktor yazın sizi yönlendirecekler hangi testleri falan yapacağınızı söyleyeceklerdir size işiniz garantiye almış olursunuzSizde aynı yere gittiğiniz için sizede danışayım ilk görüşmeye gittiğinizde kadın için istenilen test oldu mu ya da doktor sunları çekilseydin dedi mi ? Test yaptırmalı mıyım yoksa eşimin değerleri testleri sonucları ilk muayene için azospermde yeterli mi
Peki şuan ödem yaptığınız işlemler vs ne olduEvet ya eşim ağrısı ilk iki gün baya oldu hata bayıldı ama yani bu eşimle alakalı acı eşiği biraz düşük diye bir de ameliyat biraz uzun sürdü baya uğraşmıştı diye sanırım normalde kolay bir ameliyat üç gün tek ağrı oluyor şuan çok şükür iyi Allah yardımcınız olsun hayırlı haberler bekliyoruz
Yani tüp Bebek 116 bindi biz başlangıç olarak 34 bin 800 yatirmistık birde 7 bin giriş ücreti geri kalan yumurta toplma günü yatırılacaktı yapılamadığı için yatirmadik ilaçlar bu meblaya dahil değil onlarda 40 Bin civarı tutuPeki şuan ödem yaptığınız işlemler vs ne oldu
Peki sonucunuz vs geldi mi ne yapacaksınızYani tüp Bebek 116 bindi biz başlangıç olarak 34 bin 800 yatirmistık birde 7 bin giriş ücreti geri kalan yumurta toplma günü yatırılacaktı yapılamadığı için yatirmadik ilaçlar bu meblaya dahil değil onlarda 40 Bin civarı tutu
Patoloji sonucu henüz gelmedi bı iki ay bişi yapmayı düşünmüyoruz biraz kendimizi toparlamamiz lazım sonrda yeni bı klinik ile görüşme ayarladım farklı yöntemler ile sperm üretiliyormus eksozom ve fototerapi uygulaması ile Diyarbakır da bir yerPeki sonucunuz vs geldi mi ne yapacaksınız
Kaç yaşındasınız peki ? Bülent hocadan memnun kaldınız mıPatoloji sonucu henüz gelmedi bı iki ay bişi yapmayı düşünmüyoruz biraz kendimizi toparlamamiz lazım sonrda yeni bı klinik ile görüşme ayarladım farklı yöntemler ile sperm üretiliyormus eksozom ve fototerapi uygulaması ile Diyarbakır da bir yer
Ben 25 eşim 26 yaşında en büyük şansımız da bu sanırım.Kaç yaşındasınız peki ? Bülent hocadan memnun kaldınız mı
buranın ismini paylaşma imkanınız var mı? incelemek bilgi almak adına.. fitoterapiyi biliyorum eksozomla ilgili çok bilgimyokPatoloji sonucu henüz gelmedi bı iki ay bişi yapmayı düşünmüyoruz biraz kendimizi toparlamamiz lazım sonrda yeni bı klinik ile görüşme ayarladım farklı yöntemler ile sperm üretiliyormus eksozom ve fototerapi uygulaması ile Diyarbakır da bir yer
Bende henüz gitmedim bir ay sonra gitmeyi planlıyoruz diyarlayfda hakan çoksuer doktorun adı Instagram hesabına baka bilirsinizburanın ismini paylaşma imkanınız var mı? incelemek bilgi almak adına.. fitoterapiyi biliyorum eksozomla ilgili çok bilgimyok
Teşekkür ederimBende henüz gitmedim bir ay sonra gitmeyi planlıyoruz diyarlayfda hakan çoksuer doktorun adı Instagram hesabına baka bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?