Bahceci umut tupbebek merkezi bulent erol

Çok çok sevindim hadi hayırlı haberler inşallahhhh

İnşallah çok teşekkür ederim
merhaba bizede azosperm tanısı konuldu. tese diyor trabzonda doktorumuz direkt. öncesinde alternatif denemek istiyorum. teseden önce ilaç ya da doğal şeyler kullandınız mı? önceki test souçlarına bakmıyor mu doktor her şeyi yeniden çektirmek gerekiyor mu? yola başlayacağım ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. genetiğimiz ve hormonumuz iyi. doktorumuz fsh iyi beyinden komut gidiyor ama gelişemiyordur dedi. rabbim sizede kolaylık versin. her şey gönlünüzce olsun. fikir ve önerilere açığım bu yolda..

bugun butun gun arastırma yaptım bulent hoca ve celalettin peruyu çok duydum. bülent erola gidiyorsunuz sanırım. trabzondayım görüşme için randevu almayı düşünüyorum. hemen randevu bulabildiniz mi ve ilk muayene ücreti nedir acaba bilgi verebilirmisiniz?

Merhabalar eşim 6 ay önce teşhis konuldu altı aylık bir ilaç tedavisi gördü üç ayda bir sperm testi veriyordu fakat ilaçlardan sonuç alamadık biz mikro tese dedi hoca. Bu süreçte sigara bırakması lazım di fakat eşim bırakamadı kuru yemiş birde kurutulmuş cenet hurması ilk zamanlar yiyordu başka türlü de zaten kullanıldığı ilaçlar takviye edici olduğu için pek bişi kulanmadi keçi boynuzu falan FSH degerini yükseltme ihtimali olduğu için pek önermediler bize.

Bizde direk Bülent hocaya gitmiştik kromozom testi gen testi falan orda yaptirdik zman kaybetmemek için ama eğer isterseniz farklı bir klinikte de yaptırıp gidebilirsiniz gitmeden bütün testlerinizi horman falan da dahil olmak üzere yaptirn hem eşiniz hem siz zman kazanmış olursunuz. Zaten mikro tese olacaksa eğer âdetin ikinci yada üçüncü günü kadın doğuma başlayacaksınız öncelikle yumurta büyütme işlemi yapılacak ardından yumurtalarıniz beli büyüklüğe geldiğinde önce eşiniz mikro tese alinacak eğer sperm bulunursa ardindna siz opuya alınacaksin inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur gönlünüzü ferah tutun bende salı günü eşim mikro tese olur inşallah sperm bulunur

Teşekkür ederim. Sağolun. Ay hayırlı güzel sonuçlar alın inşallah Rabbim yardımcınız olsun.

Aleyna hanım merhaba nasılsınız ne yaptınız acaba son durum nediiiir
Heycandan uyuyamıyorum yarın kliniğe gideceğiz hayırlısı ile eşim mikro tese olacak bende inşallah opu ama taze transfer olacaktım ya ertlendi rahîm dinlendirme daha Uygun olur dedi doktor bakalım inşallah yarın hayırlı haberler vermek nasip olur

Ay hadi bakalım hayırlısıyla inşallah

Ay hadi bakalım hayırlısıyla inşallah

Aleyna hanım merhaba nasılsınız eşiniz mikro tese ameliyatı oldu mu inşallah güzel haberler vermiştir Bülent hoca

Trabzonda nere gittiniz acaba benim eşimde azospermi vardi fakülte de ilk denememizi yaptık ama negatif sonuc aldık.

Trabzonda nere gittiniz acaba benim eşimde azospermi vardi fakülte de ilk denememizi yaptık ama negatif sonuc aldık.
Merhaba biz sadece kaş üstünde androloji bölümüyle görüştük. Azosperm olduğunu duyduk hemen ameliyat olmayı düşünmüyorum o yüzden alternatif arayısındayım açıkçası. Israr edince doktorumuz ilaç önerdi ama istanbuldaki doktorlarla da gorusmeyi dusunuyorum. Siz fakültede tese ameliyatı mı oldunuz? Sperm bulunmadı mı? Oncesinde bişey yapmıs mıydınız. İnşallah her şey gönlünüzce gönlümüzce olur

Biz fakülte de öğrendik azosperm olduğunu. Ama bize sadece tikanikliga bagli azospermi dediler . İlk tıkanıklığı açmak için ameliyat yapalim dedi doktor bizde acemiyiz kabul ettik cahil gibi . Ameliyat ise yaramayinca tupbebege başladık tese oldu sperm bulundu fakat kalitesi morfolojisi iyi değildi transfer oldum tutmadı. Sonra bulent beye gittik bahcecide o bi test istedi ve esimin sperm kanalları doğuştan genetik bi hastalık nedeniyle tıkalı olduğunu öğrendik. Kistikfibrozis hastalığın adı. Yani boşuna ilk ameliyatimizi olduk .şimdi ilaç vitamin kullanıyo esim . Haziran yada temmuz da nasipse bahcecide başlayacağız tupbebege . Ama doktorumuz ilk enjeksiyon ile sperm bulmaya çalışacağız cikmazsa tese yapacağız dedi. Direk tese demedi yani . İnşallah güzel haberler alırsınız sizde .

Aleyna hanım merhaba nasılsınız eşiniz mikro tese ameliyatı oldu mu inşallah güzel haberler vermiştir Bülent hoca
Evet mikro tese oldu fakat dünyam başıma yıkıldı ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum. Sperm çıkmadı doktor bütün kanallara baktığını söyledi en Ufak bir hücre bile bulamdim dedi çok zormuş yani çok umutlu konuşmadı sadce işte bir mucize olursa rabbim ne dielrse o olur ama şuan eşim de bende çok farklı bir piskojodeyiz ne yapacağım hiç bilmiyorum kendini suçluyor eşim. Doktor patolojiye gönderdik dedi sonuç bekleyeceğiz ama ondan da çok umutlu konuşmadı patoloji acaba neden kaynaklı olduğunu öğrenmek icinmi hiç bişi bilmiyorum ya aklım durdu resmen

Yaaa öyle mi çok çok üzüldüm keşke bulabilseydi ya ama olsun Allah çok büyük ol derse herşey mümkün peki şuana kadar ne kadar bir harcama yaptınız

Yaaa öyle mi çok çok üzüldüm keşke bulabilseydi ya ama olsun Allah çok büyük ol derse herşey mümkün peki şuana kadar ne kadar bir harcama yaptınız
Hayırlısı olsun inşallah ben yunurta büyütme işlemi gördüm sadce tüp Bebek başlangıç paketi olarak 34 bin 800 verdik birde 7 bin giriş ücreti ilaçlara yaklaşık 40 Bin verdik ama bu kişiden kişiye değişir yani birde eşimin ameliyatı için 80 bin patoloji içinde 6 bin kusrat verdik

Allah çok büyük çok dua edeceğim size Rabbim sabır güç kuvvet versin ol derse herşey mümkün olur yeter ki siz vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…