Çok sağolun Allah razı olsun sizden de hayırlı haberler bekliyorum inşallahHakkınızda en hayırlısı neyse o olsun herşey gönlünüzce olsun çok duş edeceğim
Bugün Bülent hocaya gittik beklemeyelim tese yapalım dedi kendisi dedi, ilk başta benim yumurta büyütme işlemlerimle başlayacakmış işlem sonra eşim tese ameliyatına girecekmiş bulunursa sperm benden yumurta toplayacaklarmış aynı gün, sizin Suan nasıl oldu regliyle mi başladınız ilk dr muayen oldunuz mu acaba kendiniz için süreç nasıl başladı ve devam edıyorjmÇok sağolun Allah razı olsun sizden de hayırlı haberler bekliyorum inşallah
Bizimde aynı şekilde âdetin ikinci günü başladık direk yumurta büyütme aşamasındayım şuan yumurta toplama günü eşim mikro tese olacak eğer sperm bulunursa benden yumurta toplanacak. Kadın doğuma âdetin ikinci günü gitim uzak yerdn geldiğim için o tarihe ayarladım gider gitmez başladık direk yarın yine kontrolüm var transfer tarihi beli olabilir. Siz doktor olarak kimi tercih ettiniz acabaBugün Bülent hocaya gittik beklemeyelim tese yapalım dedi kendisi dedi, ilk başta benim yumurta büyütme işlemlerimle başlayacakmış işlem sonra eşim tese ameliyatına girecekmiş bulunursa sperm benden yumurta toplayacaklarmış aynı gün, sizin Suan nasıl oldu regliyle mi başladınız ilk dr muayen oldunuz mu acaba kendiniz için süreç nasıl başladı ve devam edıyorjm
Henüz doktor tercihinde bulunmadım suan regliyim zaten diğer regliye kadar netleştireceğim Özkan hocanın takibinde olmak istiyorum ama Gürkan hocadan iyi bilemiyorum Kübra hanımdan memnun musunuz tercih etmenizde ki sebep nedir acabaBizimde aynı şekilde âdetin ikinci günü başladık direk yumurta büyütme aşamasındayım şuan yumurta toplama günü eşim mikro tese olacak eğer sperm bulunursa benden yumurta toplanacak. Kadın doğuma âdetin ikinci günü gitim uzak yerdn geldiğim için o tarihe ayarladım gider gitmez başladık direk yarın yine kontrolüm var transfer tarihi beli olabilir. Siz doktor olarak kimi tercih ettiniz acaba
Yani ikisde çok iyi hocalar banda çok tercih eden olmuştu. Ben sadece kadın doktor istediğim için kubra hanımı tercih etim şuan iyi gidiyor süreç daha rahat hissediyorum kendimi.Henüz doktor tercihinde bulunmadım suan regliyim zaten diğer regliye kadar netleştireceğim Özkan hocanın takibinde olmak istiyorum ama Gürkan hocadan iyi bilemiyorum Kübra hanımdan memnun musunuz tercih etmenizde ki sebep nedir acaba
Öncesinde istediği tahliller vs oldu mu yada vitamin vs kullanıyor musunuz suan ilaç olarak ne alıyorsunuzYani ikisde çok iyi hocalar banda çok tercih eden olmuştu. Ben sadece kadın doktor istediğim için kubra hanımı tercih etim şuan iyi gidiyor süreç daha rahat hissediyorum kendimi.
Yani ilk evlendigimde falan folik asit kullanmıştım ilk iki ay sonra geri bıraktım şuan iğne kullanıyorum birde bı tane vitaminÖncesinde istediği tahliller vs oldu mu yada vitamin vs kullanıyor musunuz suan ilaç olarak ne alıyorsunuz
Orada ışık adındada dr vardı oda iyi gibi ama Kübra hanım prof gerçiYani ilk evlendigimde falan folik asit kullanmıştım ilk iki ay sonra geri bıraktım şuan iğne kullanıyorum birde bı tane vitamin
Evet oda var deidginiz gibi Kübra hanım prof diye tercih etmiştim aslında doğrusu nasip işleri bunlar kimin vesile olacağını bilemesinz mesela banda keşke Özkan ozdmar gitseydin falan diyen oldu ama değişmek istemedim nasibim oymuş bierde zaten labaratuvar önemli oda gayet iyi ordaOrada ışık adındada dr vardı oda iyi gibi ama Kübra hanım prof gerçi
Evet çok doğru allahım hepimize mutlu haberler alabilmeyi nasip etsin, ne zaman gideceksiniz acaba tese eameliyatına ve inşallah bulunursa yumurta toplamayaEvet oda var deidginiz gibi Kübra hanım prof diye tercih etmiştim aslında doğrusu nasip işleri bunlar kimin vesile olacağını bilemesinz mesela banda keşke Özkan ozdmar gitseydin falan diyen oldu ama değişmek istemedim nasibim oymuş bierde zaten labaratuvar önemli oda gayet iyi orda
Bugün kontrolüm vardı cumartesi günü eşim tese olacak hayırlısı ile eğer sperm bulunursa aynı zmanda benide yumurta toplamaya alacaklar hayırlısı ile bakalımEvet çok doğru allahım hepimize mutlu haberler alabilmeyi nasip etsin, ne zaman gideceksiniz acaba tese eameliyatına ve inşallah bulunursa yumurta toplamaya
Aaa hadi inşallah mutlaka yazacağım Rabbim yardımcınız olsunBugün kontrolüm vardı cumartesi günü eşim tese olacak hayırlısı ile eğer sperm bulunursa aynı zmanda benide yumurta toplamaya alacaklar hayırlısı ile bakalım
Çok sağolun Allah razı olsun dilerim hayırlı haberler vermek nasip olur birbirimizeAaa hadi inşallah mutlaka yazacağım Rabbim yardımcınız olsun
Evet İstanbul’da oturuyoruz Bülent hoca 3 ay ilaç tedavisi sonrası sperm çıkışı görmedi beklemeyelim tese olalım dedi bunun içinde benim yumurta büyütme işlemlerine başlamam gerekiyormuş Özkan hocaya randevu alacağım bakalım gidip göreceğim isteyeceği tahlil vs birşey varsa yaptırıp başlayacağımÇok sağolun Allah razı olsun dilerim hayırlı haberler vermek nasip olur birbirimize
Sizin süreciniz ne oldu birde İstanbul'da mı oturuyorsunuz
İyi barı ya biz Malatya da oturuyoruz bizim için hem maddi hem manevi çok zor oluyor. Şuan eşim yanımda değil cuma gelecek işte hayırlısı ile tedavi sürecinde yanımda olmaması bni dha çok yıpratıyorEvet İstanbul’da oturuyoruz Bülent hoca 3 ay ilaç tedavisi sonrası sperm çıkışı görmedi beklemeyelim tese olalım dedi bunun içinde benim yumurta büyütme işlemlerine başlamam gerekiyormuş Özkan hocaya randevu alacağım bakalım gidip göreceğim isteyeceği tahlil vs birşey varsa yaptırıp başlayacağım
Evet maddi manevi yıpratıyor bu süreç insanı allahım hepimizin yardımcısı olsun Özkan hoca iyi bir doktora benziyor yoğunluktan ve hasta fazlalıgından sanırım olumsuz yorumlar yapılıyor yoğun bir doktor heraldeİyi barı ya biz Malatya da oturuyoruz bizim için hem maddi hem manevi çok zor oluyor. Şuan eşim yanımda değil cuma gelecek işte hayırlısı ile tedavi sürecinde yanımda olmaması bni dha çok yıpratıyor. Âdetin ikinci yada üçüncü günü başlanılıyor. Giriş ücreti yedi bin 6 ay geçerliydi sanırım ilk ödeme o gün yapılıyor 35 bine yakın bazı testler tahliler de dahil oluyor bu ücrete geri kalan ucret opu günü gerçekleşiyor. Tabi sizin tedavi surecinizin işleyişine bağlı bunlar.
Amin yaEvet maddi manevi yıpratıyor bu süreç insanı allahım hepimizin yardımcısı olsun Özkan hoca iyi bir doktora benziyor yoğunluktan ve hasta fazlalıgından sanırım olumsuz yorumlar yapılıyor yoğun bir doktor heralde
Yarın büyük gün Rabbim yanınızda olsun inşallah güzel haberler alırsınızAmin yaÖzkan hocayida çok duydum ben gayret işinde başarılı bir doktor. Gönlünüzü ferah tutun rabbim yardımcınız olsun
Dün kontrole gittim fakat yumurtanın bir tansesii tam buyumemis dedi doktor o yüzden yine iğne verdi yarın tekrar gideceğim kontrole büyük ihtimalle salı günü mikro tese olacak hayırlısı ile bekliyorum ya neyse ki eşim geldi bugün çok şükür morelim yerine geldi birazYarın büyük gün Rabbim yanınızda olsun inşallah güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?