- 13 Ekim 2015
- 71
- 42
- 18
- 39
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
İnşallah hepimiz için hayırlısıHadi bakalım.inşalah biri tutunur.hayırlısı bakalım.
benim 5.gün 4 embriyo oldu 2si transfer edildi ikisinde sakladikSeninki kaçıncı gün embriyosu cnm
Benim hafif kasık Ağrı'larım oluyor genelde uzanıyorum ama maalesef pazartesi işe geri dönmem gerekiyortransferden sonraki süreçte neler yapmak gerekiyo fikir vermek isteyen varmı yatmaya gerek yok dediler ama benim içim rahat etmiyo elimden geldiğince uzanıyorum böylede iki hafta gecmez
hiç kasma kendini ben iki kez yaptrdm birinde her saniye yattm ama tutmadı normal hayatını dikkatli sekilde sürdür derim ben başla işe kafan dagılır. umarım agır işin yokturBenim hafif kasık Ağrı'larım oluyor genelde uzanıyorum ama maalesef pazartesi işe geri dönmem gerekiyor
Benimde kasıklarımda batma var hafif bide karnimin altında dolgunluk var gibi herkes farklı şeyler yazmış bende neye göre davranacagimi sasirdim
Sen 3 -4 gün dikkatli ol CNM.2.gün embriyosu çünkü 4 gün sonra fln tutunacaktır muhtemelen.Pazartesiye sıkıntı olmaz.Benim hafif kasık Ağrı'larım oluyor genelde uzanıyorum ama maalesef pazartesi işe geri dönmem gerekiyor
hiç kasma kendini ben iki kez yaptrdm birinde her saniye yattm ama tutmadı normal hayatını dikkatli sekilde sürdür derim ben başla işe kafan dagılır. umarım agır işin yoktur
yok canm degil 3. icin selen hanima gidiyormIlk 2 denemen Selen hanımlamıydı?
amin canim. sorun neydi sizdeİnşallah iyi haberler Vermek kısmet olur gerçekten çok stresli bi dönemmis benim ilk denemem o yüzden böyle olacağını bilmiyodum cem beyde embriyologda çok umut verdi ama kısmet tabi bilemeyiz herkes için hayırlısi neyse öyle olsun
amin canim. sorun neydi görünürde bir sorun yok sebepsiz infertilite polikistik over var bende oda hamilelige engel değil dedi her gittiğimiz doktor bu zamana kadar ama tüp bebeğe kadar geldik inşallah bundan sonrada bir sorun oluşturmaz
olumlu olanlarda da demişsin hamile kaldın demekki kimyasal gebelik falan mı yaşadın yoksa başka bi sorunmu oldu???CNM ztn senin 5.gün embriyosu olduğu için.tutunduysa Çoktan tutunmuştur.günlük hayatına devam et.strese sokma kendini.batmalar fln çok oluyor.hatta ben olumsuz sonucu aldım bikaçgün daha devam etti batmalar ağrılar.olumlu olanlardada oldu bu tarz Batmalar.sanırım ilaçlarında etkisi var.oyüzden tadını çıkar inş olumlu olur.umutluyum senden 4 tane 5.gün embriyosu çok iyi çünkü.
olumlu olanlarda da demişsin hamile kaldın demekki kimyasal gebelik falan mı yaşadın yoksa başka bi sorunmu oldu???
bzimde ayni bende pco var yillarca süründük hastahanelerde olur dedi durdular 2 kez kendim gebe kaldm ama kalp atislari durdu simdide esimde spermde sorun cikti genetik inceleme yapilcak spermlere bakalm insallah gzel olur hersey hepimiz icin
Canım öncelikle hayırlı olsun, inşallah tez zamanda bebişini kucaklarsın.3 tane vardı ama 5. Güne giremediğinden değil bölünmesi ve çözüldükten sonraki gelişmesi iyi olduğu için embriyoloğ en iyi ortam anne rahimdir dedi hiçbir laboratuvar anne rahmi kadar iyi geliştiremez embriyoyu dedi
Canım öncelikle hayırlı olsun, inşallah tez zamanda bebişini kucaklarsın.
Ama çok enteresan aynı merkez aynı doktor benim 2. Denemem. İlkinde 3 embriyonun 3 üde 3. Günde iyiydi ama 5. Güne gitmezse bir anlamı olmaz dediler ve maalesef hiç biri gitmedi ve transfer iptal oldu. Şimdi 2. Denemede 4 embriyonun sadece 1 tanesi 5. Güne gitti ve 3 martta genetik teste gönderildi cgh, sonucu bekliyoruz. Anlayamıyorum en güzeli anne rahmiyse neden bize farklı uygulanıyor ben 43 yaşımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?