- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
Gelirler herhalde zamanla :)kimse yok nerde millet iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
benim de bugun 2 embriyo transfer edildi hakkımızda hayırlısı inşallahBen varım Canım 3 embriyo transferim yapıldı test günümü bekliyorum doktorum Cem Çelik çok memnunum herkese tavsiye ederim
Test tarihin ne Zaman Can'ım benimkisi 24 mart da doktorun kimbenim de bugun 2 embriyo transfer edildi hakkımızda hayırlısı inşallah
Hadi bakalım hayırlısı hepimizin Hakkında28 Mart doktorum cem bey inşallah hayirlisiyla iyi haberler alırız çok yorucu bir süreç oldu sonucu değer umarım yadadiklarimiza
Ben varım Canım 3 embriyo transferim yapıldı test günümü bekliyorum doktorum Cem Çelik çok memnunum herkese tavsiye ederim
Embriyolğ çok ısrar etti şansımızı arttırır dedi doktorumuzda o ikna ettiBize enfazla 2 embriyo transfer ediyoruz demişlerdi.sana iyi yapmışlar 3 embriyoyu.
Embriyolğ çok ısrar etti şansımızı arttırır dedi doktorumuzda o ikna etti
2. Gün dondurulmuş embriyoKaçıncı gün embriyosu bunlar
2. Gün dondurulmuş embriyo
bende varım kızlar, selen hanımla önüzmüdeki ay inşallah tedaviye başlıycaz.
28 Mart doktorum cem bey inşallah hayirlisiyla iyi haberler alırız çok yorucu bir süreç oldu sonucu değer umarım yadadiklarimiza
3 tane vardı ama 5. Güne giremediğinden değil bölünmesi ve çözüldükten sonraki gelişmesi iyi olduğu için embriyoloğ en iyi ortam anne rahimdir dedi hiçbir laboratuvar anne rahmi kadar iyi geliştiremez embriyoyu dediEmbriyo sayınız azmıydı? 5.güne gidilmedi
Hayırlı olsun canımbende varım kızlar, selen hanımla önüzmüdeki ay inşallah tedaviye başlıycaz.
3 tane vardı ama 5. Güne giremediğinden değil bölünmesi ve çözüldükten sonraki gelişmesi iyi olduğu için embriyoloğ en iyi ortam anne rahimdir dedi hiçbir laboratuvar anne rahmi kadar iyi geliştiremez embriyoyu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?