- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
Bu aksam 11. Gunun ilk saatlerine yaptirdigim kan testim 3.62 cikti... Benim icin bu 5.drneme ile tup bebek vb. Tedavi bitmistir artik. Buyuk konusmus olmayayim da.
Oyle yapicam canim, yollicam sonucu bakalim ne dicek. Senin durumin benden iyi oyle dusunme. Bir de ne sordun sen sunu mu? Mesela iki tane cgh ye gidecek embriyo olustu. Geri kalanlari da simdiden yapalim dexim yapmadilar. Cgh sonucunda bir kaldi. Lotu olan digerini kesinlikle transfer etmediler. Ama burda cok kalitelilerle negatif alip, dondurulmus ikinci kalite embriyosuyla hamile kalanlar var.Ama 0 cikmadiysa umut vardir diyor doktorlar. 3.62 supheli bir sonuc.doktorunu ara yarin cnm.benimde cok moralim bozuk senden iyi haber bekliyordum valla.offff nediycem bilemiyorum.allah yardimcimiz olsun
Oyle yapicam canim, yollicam sonucu bakalim ne dicek. Senin durumin benden iyi oyle dusunme. Bir de ne sordun sen sunu mu? Mesela iki tane cgh ye gidecek embriyo olustu. Geri kalanlari da simdiden yapalim dexim yapmadilar. Cgh sonucunda bir kaldi. Lotu olan digerini kesinlikle transfer etmediler. Ama burda cok kalitelilerle negatif alip, dondurulmus ikinci kalite embriyosuyla hamile kalanlar var.
arkadaşlar... bende tedaviye başlıyacağım... tüp bebek merkezlerini araştırıyorum... umut tüp bebek nasıl?? hangi hocayı tercih edeyim...
Canim ben hem fulya da hem de umutta yaptirdim. Ikisi de tutmamis olabilir fakat bu gun gitsem yine ikisini birbirinden ayirmadan bana en yakin olani secerdim. Islerinde cok uzmanlar. Laboratuarlari cok kaliteli ve ayni. Ucretleri bile ayni. Buarada raporla ilgili bildigim de evet uc asilamanin da devlette yapilmasi gerekiyormus. Ben hic rapor almadim, deneyecek gibi oldum aynen oyle cok sart koymuslar ki afedersin insanin anasinin nikahini da isteyecekler. Daha o asilama kisminda sinir oldum kendimi fazla yipratmadim. kaldi ki verdigi raporla ozelde hepsini karsilamiyor.Kardeşim anadolu yakasında... Umut tüp bebek merkezinin antlaşması olup floryanın olmamasıda beni şaşırtı. parası olanlar florya ya gibi hiç hoşuma gitmedi... özelde 3 aşılama yaptırdım.. rapor için devlet hastnesinde yaptırmam gerekiyormuş... yada eşimin 15 gün ara ile 3 defa sperm verip 5 milyonun altında çıkması geekiyormuş.. ikimizinde mi gitmesi gerekiyor..bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
ben selen hanımda tedeavi gçrdüm.çok şükür pozitif sonuç aldık.ama doktorlar bir aracı tabi.hersey kader nasıp.Allah hayırlısını nasıp etsin inşallh.arkadaşlar... bende tedaviye başlıyacağım... tüp bebek merkezlerini araştırıyorum... umut tüp bebek nasıl?? hangi hocayı tercih edeyim...
Kardeşim anadolu yakasında... Umut tüp bebek merkezinin antlaşması olup floryanın olmamasıda beni şaşırtı. parası olanlar florya ya gibi hiç hoşuma gitmedi... özelde 3 aşılama yaptırdım.. rapor için devlet hastnesinde yaptırmam gerekiyormuş... yada eşimin 15 gün ara ile 3 defa sperm verip 5 milyonun altında çıkması geekiyormuş.. ikimizinde mi gitmesi gerekiyor..bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Kardeşim anadolu yakasında... Umut tüp bebek merkezinin antlaşması olup floryanın olmamasıda beni şaşırtı. parası olanlar florya ya gibi hiç hoşuma gitmedi... özelde 3 aşılama yaptırdım.. rapor için devlet hastnesinde yaptırmam gerekiyormuş... yada eşimin 15 gün ara ile 3 defa sperm verip 5 milyonun altında çıkması geekiyormuş.. ikimizinde mi gitmesi gerekiyor..bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Canim ben hem fulya da hem de umutta yaptirdim. Ikisi de tutmamis olabilir fakat bu gun gitsem yine ikisini birbirinden ayirmadan bana en yakin olani secerdim. Islerinde cok uzmanlar. Laboratuarlari cok kaliteli ve ayni. Ucretleri bile ayni. Buarada raporla ilgili bildigim de evet uc asilamanin da devlette yapilmasi gerekiyormus. Ben hic rapor almadim, deneyecek gibi oldum aynen oyle cok sart koymuslar ki afedersin insanin anasinin nikahini da isteyecekler. Daha o asilama kisminda sinir oldum kendimi fazla yipratmadim. kaldi ki verdigi raporla ozelde hepsini karsilamiyor.
üç tane doktor var...cem beyin adı çok geçiyor.. selen hanıma gideyim diyorum..bayan olması daha rahat olur diye...ama cem beyde cok iyi diyorlar..kafamda deli sorular
Benim ikinci test de negatif. Allah her birinizi meleklerine kavustursun.
Bugun cem bey aradi uzun uzun konustuk. O da uzgun ve ayni bizim gibi dusunuyor. elimizden gelen herseyi yaptik vs. Bence bundan sonra fazla zorlamayin dedi. Bunu bize bahceci mustafa bey de 4. Deneme sonunda demisti ve kendiliginden bir oglumuz olmustu. Cem bey de diyince birden normal yolla hamis kalcakmisim gibi geldi:))))Allah yardimcin olsun cnm ya.uzuldum valla.bide genetigi normal gelmis embriyo.sasirdim valla.bi aciklama yaptilarmi?
İnşallah dediğin gibi olur ve Allahın izniyle normal yolla yeniden evlat sahibi olursun. Olmasa da sen de canını sıkma bi tane evladın var. Annelik duygusunu tadabilmişsin biz onu da beceremedik ne yazık ki. Herşeyde bi hayır vardır Allah hepimiz için de en hayırlısını nasip eder inşallah.Bugun cem bey aradi uzun uzun konustuk. O da uzgun ve ayni bizim gibi dusunuyor. elimizden gelen herseyi yaptik vs. Bence bundan sonra fazla zorlamayin dedi. Bunu bize bahceci mustafa bey de 4. Deneme sonunda demisti ve kendiliginden bir oglumuz olmustu. Cem bey de diyince birden normal yolla hamis kalcakmisim gibi geldi:))))
sonucta tibbin da mudahale edemedigi seyler var; kader gibi... Allah o insanin o anda dogmasini istemedi ya da belki Allah in bizim icin daha guzel planlari var... bilemeyiz. Morallerinizi bozmayin, hepinizi opuyorum.
2 aylık tedavimin sonunda Cem bey ve biricik asistanı Dilek hanım sayesinde beta değerim 91 le sonlandı. O heyecanlı anımda bile kanımı dilek hanım alıp ben bakıcam dedi ve o büyük haberi bana heyecan ve mutlulukla verdiler. Onlara minnettarım umarım herkesin biran önce tedavisi pozitif olup benim gibi mutlu sona erer. Gözüm kapalı herkese doktorumu tavsiye ederim kendisi çok sıcak kanlı , tüm tedavim boyunca bana verdiği güven beni psikolojik olarak rahatlattı. Olumlu sonuçlanmasaydıda sonuna kadar Dr cem beyle yoluma devam ederdim . Rabbim hepinize güzel haberler verir inşallah Alllahım herkese nasip etsin. Öncelikle doktorum Cem beye , asistanı güleryüzlü dilek hanıma, Ayla hanıma , Ebru hemşireye ve tüm ekibe teşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?