- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
Arkadaşlar birkac yerde gonal f 150 200 doz alan arkadaslar gördum bana doktor direk 300 verdi neyle alakalı acaba?
Evet ben yeni başladım daha 3. Ignemi vuruldum bugün. Sizin transfer yakın galiba hayırlı haberler alırsınız insallah.
Kilonuza ve yumurta gelişim direncinize göre değişebiliyor.Arkadaşlar birkac yerde gonal f 150 200 doz alan arkadaslar gördum bana doktor direk 300 verdi neyle alakalı acaba?
Anladım teşekkürler ben biraz kiloluyum ondandır o zamanYumurta durumuna yasina gore filan ayarlaniyor.pkolu olanlarda filan cok yumurta olusuyor ya.oyuzden az doz veriyodur.bende 225 doz kullandi
Hayırli sonuclarla gelirler insallahYok cnm 2.adette yapilicak transfer.oyuzden ocak ayini filan bulur galiba transfer.embriyolar genetige gidicek cunku.
Kilomdan dolayı demek ki bende ilk ona yordum ama doz iki katı olunca yinede sorayım dedim teşekkürlerKilonuza ve yumurta gelişim direncinize göre değişebiliyor.
Anladım teşekkürler ben biraz kiloluyum ondandır o zaman
Hayırli sonuclarla gelirler insallah
Kilomdan dolayı demek ki bende ilk ona yordum ama doz iki katı olunca yinede sorayım dedim teşekkürler
Ne yaptin Tturkuazz, embriyolar icin aradilar mi?
Gayet iyi inşallah cgh sonucu da iyi çıkar.Evet cnm 17 tanesi duruyormus.bazilari orta kalitede bazilari iyi durumda dedi.pazar gunu tekrar ariycaklar cgh icin
Bende histereskopi yaptırdım.Rahim girişinde ufak bi et parçası gibi bişey varmış onu aldı incelemeye gönderdiler haftaya sonuçları belli olacak. Rahmi de yanlara doğru genişletti. Bu işlem de inşallah benim için hayırlara vesile olur.
Amin canım inşallah olur.Ins olur ya bu sefer okadar emek veriyoruz allah yardimcimiz olsun.agri filan oldumu sonrasinda
Kizlar ben yarin aksam, yani 11. Gunumun basinda testi yaptiricam. Esim de yanimda olmak istiyor o nedenle hafta arasina birakmicam. Ne olur dualarinizi eksik eymeyin tutmasi icin. Tutmasa da cabuk atlatabilmem icin.....
Canim benim. Sen emriyolarla insallah iki kere hamis kalirsin. Ben de senin 5. Gun blastlarini merakla bekliyorum. Hadi bakalim hayirlisi.Sonuc belli oldu sandim.heyecan yapmistm valla.yarini bekliycez artik guzel haberlerle gel insallah.
Allahım inşallah pozitif sonuç alıp hayırlısıyla sağlıklı sıhattli bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder.Kizlar ben yarin aksam, yani 11. Gunumun basinda testi yaptiricam. Esim de yanimda olmak istiyor o nedenle hafta arasina birakmicam. Ne olur dualarinizi eksik eymeyin tutmasi icin. Tutmasa da cabuk atlatabilmem icin.....
İnşallah 4 tanesi de yarın teste yollanabilecek durumda olur.Simdi aradilar beni 4 tane iyi durumda embriyo var.ama genetik test yapilacak kadar hucrelerini disari atmadilar.yarini bekliycez dediler.
İnşallah 4 tanesi de yarın teste yollanabilecek durumda olur.
Sen içini ferah tut Allahın izniyle o 4 tanesi de yarına gider. Önemli olan çok fazla olması ya da iyi kalite olması değil canım. Şöyle ki bana iyi kalite 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi ama olmadı. Başka bi arkadaşıma benden 1 ay falan sonra orta kalite 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi o hamile kaldı. Şuan bebek bekliyor. Sen bol bol dua et Allahın izniyle olumlu sonuçlar alırsın. İyi düşün iyi olsun.Insallah ya uzuldum valla.hep boyle oluyo 3.gunde 17 tane embriyo vardi.5 .gune cok az kaliyor.gonderilemiyecek durumda olursa dondurup normal transfer yaparlarmi aceba iptalmi olur.bisede soramadim.tmm dedim kapattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?