bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Sana hiç genetik testi yaptırmadan mı embriyoları cgh için gönderildi. Senin yerinde olsam yeni transferi yaptırmadan histereskopiyi yaptırırdım. Ama çok ta etkilemek istemiyorum.

Genetik testler fln coktan yapildi.hic bi sorun cikmadi.spermde dna hasari cikti.onunla ilgili embriyolarin normal olmadigini dusunuyoruz.histeroskopide cerrahi bir islem sonucta.oyuzden hemen onermiyorlar.embriyolarin normal oldugunu anlamadan onunda yapilmasi cok dogru olmadigindan.beklemeye aldik diyelim simdilik.

Hakkında hayırlısı olsun canım.
Bilmediğim bişey olduğu için soruyorum genetik testler normal çıktıktan sonra genetik hasarı olabileceği sonucuna mı varıyor doktor. Genetik normal çıkınca embriyoların da normal olduğu sonucu çıkar diye düşünüyordum o yüzden sordum. Spermde genetik hasarı da mı genetik testler sonucu anlaşılıyor.

Yok canim.oyle bi durum yok.oyle olsa ozaman direk genetige baktir.bise yoksa embriyo hep normal mantigi dogar.atiyorum sakunya arkadasimizda 2 embriyo gonderdi biri normal cikti digeri cikmadi.genetikte sorunmu var.yoktur tabikide.ama o anki spermle yumurtanin birlesimimden kaynaklanan anormal dollenmeler olabiliyor.acghde bunu belirliyor.genetikte ekstra dogustan gelen bi hastalik fln varmi diye.onun tedavisi ayri oluyormus cunku.

Dna hasarida ekstra sperm icin bakilan bir durum.spermde dna hasari varsa.tup bebek bile tutmaz demisti.esimin uroloji doktoru.Spermler biraz sikintili.oyuzden ona baktirdik gercektende dna hasari cikti.ama genetik testi normal cikti.bu tahlillerin onunla alakasi yok.dna hasari tedavi edilen bir durummus.onun tedavisini gorduk.simdi yeni deneme yapiyoruz.hasar duzelmis haliyle.

İnşallah hayırlısıyla yakın zamanda sonuç alırsınız. Karmaşık ve zor bi süreç Allah uğraşan herkesin yardımcısı olsun.

Test yaptirdinmi cnm
Yok canim daha 7. Gun bugun. Ben de dusunuyorum saliyi beklemesem de haftasonu yaptirsam mi? Canimi sikan bisey oldu da, dunden beri goguslerimde adet olacakmis gibi dolgunluk var. Tamam doktorlar ilaclarin etkisi herkese olabilir diyor fakat, neden 10 gundur kullaniyorum olmadi da tam adet gunume 1 hafta kala basladi? Uffff basladim yine umutsuzluga. Hayirlisi bakalim.

Yok cnm belirtilere hic takilma.bende butun hamilelik belirtilerini yasiyodum.negatif oldu.hic belli olmuyor.bide hamileliktede adet olucak gibi belirtiler yasaniyormus ama adet olmuyormussun.bide oyle dusun.ben 6.gunde yaptirdim testi.cok sabirsizim.kesin belli olmustur simdiye.benimde 19 tane embriyo olustu.yarin 3.gun bakalim kac tane kalicak. 5.gunde cgh yapilicak.5.gun arayip sana sorarakmi yapiyorlar onu.cok embriyo kalirsa hepsine yaptiramayiz heralde.

Iste benim ikinci cocuk ya bu, ilkinde hic bir belirti olmadi, simdi olunca uzuldum. Bir de ogrendigime gore neden 12. Gun testmis; cunku ilk gun bebek tutunup 11. 12. Gunlerde organlari olusmaya basliyormus, yani o asamayi da asarsa deger yuksek cikiyomus asmazsa bosuna dusuk rakamlarla kafamizi katistirmayalim diyeymis.
Bu arada cok sevindim masaallah ne cok olmus. En basta cgh istiyorum deyince dosyana yaziyorlar. 5. Gun gelince de yine cgh odemesini yapin, biz de testi yollayalim diye ariyorlar. o zaman gelince doktorunu arayip fikrini de alirsin. Bu arada doktorun cem bey miydi?

Yok cnm selen hanim doktorum.gecen tedavidede 18 embriyo vardi. 3 tane embriyo kaldi 5.gune . Bu seferde cok fazla kalmaz gibi geliyor hayirlisi bakalim.atiyorum 10 tane kalsa nasil yaptirayim okadar. Dogru test konusunda haklisin benim 6.gun 4 cikti 8.gun=9.95 cikti biliyomusun aaa artiyor dedim. Birden sifirlandi deger 10.gunde.

Ayy tuh gercekten heyecanli ve sinir bozucu olmus. Esim de benden merakli, kadinlar kulubunde dolasip surekli hadi test yaptiralim diyo

Selamun aleykum arkadaşlar bende umutta Selen hanımla tedaviye başladım umarım hepimiz güzel sonuclar alırız. Topiği canlandıralim birbirimize destek olalım inşallah.

benim de göğsumde hasasiyet olmuştu hatta damarları belirginleşmişti.Ben gününü beklemeden erken gebelik testi yapmıştım evde.Regl günunden 6 gün önce gösteren testle.Günümde de kan testimi yapmıştım.İnşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…