bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Sanmiyorum.tasinmaz yaa yeni tasindilar ztn oraya.tabela fln degisiyodur belki.ztn sehirdisindan geliyorum.orayi ogrenmistim insallah tasinmamistir

Canım altunizade de umut tüp bebek önceki yerini bilmiyorum
Şuan tedavideyim..capitolun üst tarafında
Altta çocuk giyim magazası var üst tarafta umut..umutun tabelasıda yok
Durak olarak altunizade duragında iniyorum

Kızlar transfer sonrası biyokimyasal gebelik geçirdim. Doktorum histeroskopi yapabiliriz dedi de detaylı konuşamadık. Umut tüp bebekte histeroskopi yaptıran var mı aranızda. Fiyat bilgisi ve süreç hakkında bilgi istiyorum yaptıran varsa.

Ayrıca genetik testler de istedi ama istediği testin birini anadolu yakasında eğitim araştırma hastaneleri yapmıyormuş. Çiftlerin periferik kanda karyotip analizi diye bi test istemiş anadolu yakasında yapılmıyor. Bunu yaptıran var mı aranızda nerede yaptırdınız. Bugün tıbbi genetik bölümünden randevu alıp haydarpaşa numuneye gittik eşimle ama oradaki sekreter bayan biz bu testi yapamıyoruz bağcılar devlet, bakırköy devlet,şişli etfal, okmeydanı hast ve dr sadi konuk yapıyor dedi ama hepsinin yapıp yapmadığından da emin değildi. Aranızda bu testi istanbulda yaptıran varsa nerede yaptırdığını yazabilir mi lütfen..

O hastaneleri arayıp bilgi alabilirsin

Ben yaptirdim.ama istanbulda degilim.tibbi genetik bolumu olan hastaneler yapiyor.fakulte hastanelerinde oluyor.birde devlet hastanesinde.netten bak istersen tibbi genetik bolumu varmi die.bide embriyoya genetik tarama yaptirmak lazim.tedavi sirasinda acgh yaptirmismiydiniz

Doktorunuz cem beymiydi.2000 kusur civarinda demisti selen hanim gecen yil bana histeroskopi icin.

Canım doktorum cem bey önceki mesajını da burdan cevaplıyım. Benim ilk tedavimdi ve embriyolarla ilgili herhangi bir test işlem vs hiç bişey yapılmadı. Bizde Pko probleminden ötürü tüp bebeğe geçildi o sebeple gerek duymadı sanırım doktorum
Şuan da ilk transfer sonrası kalan 6 adet iyi kalite 5. Gün embriyom var. Bunlarda da sorun olabilir mi acaba. Gerçi bizim ailede ilk bebek genelde düşük oluyor ablamlar ve annem dahil herkeste öyle olmuştu sonraki gebelikleri problemsiz oldu ve hepsinin şuan çocuğu var. Belki de ondan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. .
Canım zaten Tıbbi genetik bölümünden randevu aldım. Doktorum 2 tip test istemiş 1 tanesi zaten yapılıyor ama diğer çiftlerin periferik kanda karyotip analizi yazan test gittiğim hastanede yapılmıyormuş. Tıbbi genetik bölümündeki sekreter öyle söyledi 4-5 hastane ismi verdi buralarda yapılıyor diye onların da hepsi avrupa yakasında ben anadolu yakasında oturuyorum. Eşimin de şuan izin problemi var o yüzden bayram sonrasına kalacak testler.
Doktorunuz cem beymiydi.2000 kusur civarinda demisti selen hanim gecen yil bana histeroskopi icin.

Canım yaptırdın mı peki histeroskopi yoksa sadece fiyat mı konuştunuz. Yaptırdıysan bi faydasını etkisini gördün mü?
Benim bi arkadaşım yaptırdı o operasyonu Mustafa Acet diye bi doktor var ona yaptırdı yakın zamanda 3.100 liraya. Onun doktoru hiç tüp bebek denemeden yaptı operasyonu. Şuan normal yolla gebelik oluşsun diye bekliyorlar olmazsa eğer onlar da tüp bebeğe geçicek.

Merhaba arkadaşım zehra_mda senin sorunumuz ve doktorumuz aynı bende 3 yıllık evliyimhiç korunmadik ve hamile kalamadım polikistikoverliyim 3 kez klomen ve menagon denedik olmadı. Aşılama yaptırmadan direk tüp bebek düşünüyorum ve cem beye gittik güzel bulduk ve karar verdik bende hsg istedi sisli echomar da cektirdim tüplerim açık fakat sağ alt bölgede 4 mm polip görüldü ve histeroskopi dedi geçen hafta fiyat 2000 TL canım. Bana birden çıktığı için çok geldi sonra araştırdım forumlardan istanbuldan herkez ankara gidiyor bu ameliyat için çok meşhur prof. Lar bu ameliyatı 450 TL ya yapıyorlar bende şimdi karar verdim ankaraya gidip araştırma hastanesinde gohsen beye ameliyat alıcam aynı gün dönücem en az 1000 TL karda olucam. Sonra yine inşallah ilk ve son olucak tüp bebek için cem beye başlıcam.

Teşekkür ederim cevabın için 2000 tl cem bey mi fiyat verdi sana histeroskopi için. Ankarada hangi hastanede bahsettiğin doktor. Bana ankara uyar aslında ablam var orda oturuyor. Ama şimdi tüp bebek tedavisi cem bey de yaptırırsak histeroskopiyi de ona yaptırsak daha iyi olmaz mı diye düşünüyorum. Birde birkaç yerde ameliyatta rahimde problem falan çıkabiliyormuş doktorun deneyimi önemliymiş falan diye okudum. Bahsettiğin doktor deneyimli mi bu konuda bilgin var mı canım.

Birde aynı gün dönmende problem olmasın bi arkadaşım yakın zamanda yaptırdı operasyonu ilk gün dinlenmişti.

Cem bey hiçbirsekilde hicbirkonuda fiyat verdiğini görmedim ben 5 kez felan yüzyuze gittim görüştüm çünkü. Dışarı çıkınca bir bayan var zaten o ilgileniyor para mevzularinla. Evet bende ilk başta cem bey yapsın istedim ama sonra arastirinca gogsen beyi çok duydum ve özellikle bir bayan yazdı bana anlattı istanbuldan gelenlerin çok olduğunu söyledi sende bu forumda arastirabilirsin doktoru çok ovuyorlar zaten tüp bebek doktoru kendisi. Aynı gün hiç sıkıntı olacağını sanmıyorum arabamla gidip gelicem sabahtan . Bu akşam doktorla konusucam ona göre karar vericem. Ama tüp bebek çok masraflı nerden tasarruf edersem etmek istiyorum o 1000 TL ile ben tüp bebek ilaçlarımı alırım.

Teşekkür ederim canım. Fiyat bilgisini cem beyden mi aldın derken merkezi kastetmiştim. Ben de araştrıyım söylediğiniz doktoru. Ankaraya gitmek sorun değil benim için. Maliyet fazla oluyor gerçekten doğru düşünmüşsünüz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
ede

Bizde olumsuz sonuc alinca histeroskopiyi konustuk.fakat kesin yaparmiyim belli dgl dedi selen hanim.cunku embriyolarada genetik tarama yapilmadi.belkide embriyo saglikli degildi.oyuzden sanirim bastan tedavi yaptiricam.embriyolarda normalse ve bu seferde olmazsa.histeroskopiyi dusunuyorum.

Embriyolara genetik inceleme mi yaptıracaksınız transfer öncesi. Öyle mi anlaşılacak embriyoların normal olup olmadığı. Benim ilk tedavimdi bu herşey yolunda büyük ihtimal hamilelik oluşur demişti hep doktorum böyle olmasını beklemiyorduk. Biz de artık bu genetik inceleme süreçlerinden geçicez sanırım. Ben psikolojik olarak baya etkilendim bi süre ara verip öyle başlıycam tedavilere. Şimdilik genetik testleri yaptırıcam. Zaten kimyasal gebelik olduğundan beri yoğunluktan doktorumla yüz yüze görüşemedim telefonla konuştuk sadece onda da detaylı konuşamadık. Bizi tam olarak nelerin beklediğinden de emin değilim o yüzden. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba arkadaslar. Cem beyde tedavim devam ediyor. Persembe gunu yumurtalarim toplandi esimden de tesa ile ornek aldilar. Yasim 36 bu sefer yumurtalarim az cikti moralim cok bozuk dualariniza ihtiyacim var. 7 yumurta gorundu 5 tane toplandi ilk dollenme gununde sadece 2 tanesi dollendi. 5. Denemem ve bu sefer guya 5. Gune gidip cgh yapacaktik offf. ne olur dua edin de mucize olsun hayirlisiyla biri bari kalsin melegim annesine kavussun. Hic bu halde olup da elinde bisey kalip hamile olan duydunuz mu?

Allah yardımcın olsun. Şu mübarek günlerde hayırlısıyla olur inşallah. Moralini yüksek tut ki iyi olsun herşey..

Hic belli olmaz cnm.zaten 1 tane saglam olsun yeterli.2 yumurta toplanan var.belki 2 side gider 5.gune.benden 21 tane cikti neolduki.ise yaramadiktan sonra.1 tane olsun saglam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…