- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
AminBöyle bir yazı yazmak bizede nasip olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminBöyle bir yazı yazmak bizede nasip olsun inşallah.
Nisanda deneyecektik kayınpederimi kaybettik maalesef, haziren başı yeniden başlayacağız inşallahSen naptın cnm ne durumdasın.başladınmı yeni bir tedaviye
Nisanda deneyecektik kayınpederimi kaybettik maalesef, haziren başı yeniden başlayacağız inşallah
Bende bayramdan sonra yaptırırım sanırım.inşallah hasar düzelirde.
Canım başladık, 2 tane embriyomuz cgh e gitti salı günü, sonuç bekleyeceğiz inşallahNaptın cnm başladınmı tedaviye.çok şükür bizim hasar tedavisi çok iyi gidiyor.%17 ye düşmüş.bende başlıycam inşallah.
Canım başladık, 2 tane embriyomuz cgh e gitti salı günü, sonuç bekleyeceğiz inşallah
Sizin tedavinin iyi gitmesine çok sevindim hadi hayırlısı bakalım
Hiç bilmiyorum inan dur okuyayım. Bu defa gonal f ve merionale ilaveten 2 hormon daha kullandımAaa iyi bari inşallah temiz gelirde bu sefer olur ya.farklı birşey yapıldımı peki bu sefer? Bide acgh in yerine ngs die birşey çıkmış.bahçecinin sitesinde gördm.acghe göre daha iyi bir genetik tarama yöntemiymiş.o uygulanmıyormu aceba hala.
1500 tl ilk sefer veriyorsun sonrada yılda bir 500 tl ücreti var transfer sırasında kalanlar için ücreti hemen alıyorlar zaten istemezsen hemen imha ediliyoKızlar embriyo dondurma ücreti hakkında bilgisi olan var mı? 8 adet embriyom donduruldu şuan transferim önümüzdeki adet dönemimde olacak.
Aslında yumurta gelişmesiyle ya da sperm azlığı vs gibi bir sıkıntımız yok ama kalan embriyoları dondurtursak eğer gebelik gelişmezse bir daha ilaç kullanmamış olurum diye düşünüyorum. O yüzden merak ettim dondurmak için ne kadar ücret istiyorlar diye. Ayrıca ücretsiz olarak ne kadar süre bekletiyorlar onu da bilen varsa yanıtlarsa sevinirim.
Teşekkür ederim. Hemen imha ediliyor olması kötüymüş en azından test sonucuna kadar bekleseydi de ona göre karar verirdim.1500 tl ilk sefer veriyorsun sonrada yılda bir 500 tl ücreti var transfer sırasında kalanlar için ücreti hemen alıyorlar zaten istemezsen hemen imha ediliyo
Hiç bilmiyorum inan dur okuyayım. Bu defa gonal f ve merionale ilaveten 2 hormon daha kullandım
Ben 1300ücret ödedim embriyo dondurma işlemine
Aslında 1400 ama ben indirdim istedim 1300e bırakıldıBende 1 yil olucak 1300du sanirim.sen yakin zamandami odedin 1300 artmamis ozaman
Yok canım yine olmadı maalesef iki embriyo da anomalili geldiNaptın CNM.bayadır giremedim.inşallah tedavin olumlu sonuçlanmıştır
Yok canım yine olmadı maalesef iki embriyo da anomalili geldi
Farklı önerdikleri bir şey yok zaten söylediklerine göre yapabilecekleri bir şey de yok,Uzuldum.allah yardimciniz olsun.hayirlisi bakalim.tekrar deniycekmisiniz? Bise onerdilermi? Soyle yapariz fln die.bende kurban bayramindan sonra tekrar yaptiricam insallah.bide embriyolar 5.gune gittimi.yoksa 3.gunde flnmi bakildi.genetigine
Ben doktorumla görüştüm o embriyo dondurma işini. Gebelik testi yapıp sonuç belli olana kadar bekletirim ben o zaman karar verirsin saklayıp saklamayacağına dedi. Embriyo dondurtacak olan varsa rica etsin doktorundan insiyatif kullanıp test sonucuna kadar bekletebiliyorlar esnetebiliyorlar demek ki.1500 tl ilk sefer veriyorsun sonrada yılda bir 500 tl ücreti var transfer sırasında kalanlar için ücreti hemen alıyorlar zaten istemezsen hemen imha ediliyo