• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

Canım başladık, 2 tane embriyomuz cgh e gitti salı günü, sonuç bekleyeceğiz inşallah :KK46::KK46:
Sizin tedavinin iyi gitmesine çok sevindim hadi hayırlısı bakalım

Aaa iyi bari inşallah temiz gelirde bu sefer olur ya.farklı birşey yapıldımı peki bu sefer? Bide acgh in yerine ngs die birşey çıkmış.bahçecinin sitesinde gördm.acghe göre daha iyi bir genetik tarama yöntemiymiş.o uygulanmıyormu aceba hala.

Aaa iyi bari inşallah temiz gelirde bu sefer olur ya.farklı birşey yapıldımı peki bu sefer? Bide acgh in yerine ngs die birşey çıkmış.bahçecinin sitesinde gördm.acghe göre daha iyi bir genetik tarama yöntemiymiş.o uygulanmıyormu aceba hala.
Hiç bilmiyorum inan dur okuyayım. Bu defa gonal f ve merionale ilaveten 2 hormon daha kullandım

Kızlar embriyo dondurma ücreti hakkında bilgisi olan var mı? 8 adet embriyom donduruldu şuan transferim önümüzdeki adet dönemimde olacak.
Aslında yumurta gelişmesiyle ya da sperm azlığı vs gibi bir sıkıntımız yok ama kalan embriyoları dondurtursak eğer gebelik gelişmezse bir daha ilaç kullanmamış olurum diye düşünüyorum. O yüzden merak ettim dondurmak için ne kadar ücret istiyorlar diye. Ayrıca ücretsiz olarak ne kadar süre bekletiyorlar onu da bilen varsa yanıtlarsa sevinirim.

Kızlar embriyo dondurma ücreti hakkında bilgisi olan var mı? 8 adet embriyom donduruldu şuan transferim önümüzdeki adet dönemimde olacak.
Aslında yumurta gelişmesiyle ya da sperm azlığı vs gibi bir sıkıntımız yok ama kalan embriyoları dondurtursak eğer gebelik gelişmezse bir daha ilaç kullanmamış olurum diye düşünüyorum. O yüzden merak ettim dondurmak için ne kadar ücret istiyorlar diye. Ayrıca ücretsiz olarak ne kadar süre bekletiyorlar onu da bilen varsa yanıtlarsa sevinirim.
1500 tl ilk sefer veriyorsun sonrada yılda bir 500 tl ücreti var transfer sırasında kalanlar için ücreti hemen alıyorlar zaten istemezsen hemen imha ediliyo

Uzuldum.allah yardimciniz olsun.hayirlisi bakalim.tekrar deniycekmisiniz? Bise onerdilermi? Soyle yapariz fln die.bende kurban bayramindan sonra tekrar yaptiricam insallah.bide embriyolar 5.gune gittimi.yoksa 3.gunde flnmi bakildi.genetigine
Farklı önerdikleri bir şey yok zaten söylediklerine göre yapabilecekleri bir şey de yok,
Yaş kaynaklı bozulma olduğunu söylüyorlar. toplam 5 embriyonun 2 tanesi 6. Günde teste gidebilecek duruma geldi ve gönderildi ancak anomali geldi
Tekrar denemeyi düşünüyorum yine bahçecide ama belki bu kez fulyaya geçerim diye düşünüyorum tebdili mekanda ferah var diyerek
Biz de ekimdeki adetimi bekleyeceğiz

1500 tl ilk sefer veriyorsun sonrada yılda bir 500 tl ücreti var transfer sırasında kalanlar için ücreti hemen alıyorlar zaten istemezsen hemen imha ediliyo
Ben doktorumla görüştüm o embriyo dondurma işini. Gebelik testi yapıp sonuç belli olana kadar bekletirim ben o zaman karar verirsin saklayıp saklamayacağına dedi. Embriyo dondurtacak olan varsa rica etsin doktorundan insiyatif kullanıp test sonucuna kadar bekletebiliyorlar esnetebiliyorlar demek ki.

Back