Evet canım Altunizade diye geçiyor olduğu yer , yaşadığın sıkıntıya göre değişir bence memnuniyet, sonuca ulasanlar genelde memnun bı sonuç alamayanlar memnun kalamiyor akıllarında şüphe kalıyor öyle düşünüyorum ben , ama ilgi açısından kapıdan girdiğin anda kendini özel hissettiriyorlar sürekli arayıp halinizi hatrinizi falan soruyor olmaları şaşırtıyor insanıburası anadolu yakasında olan merkez mi kızlar memnun kaldınız mı*
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler
- Konu Sahibi Cmcm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek ilaçlarımı satıyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bizde şu an ordayız birazdan yumurta toplama c.tesimi p.tesimi o açıklanacak sizin transfer ne zamandı?Benimde boyutu çok sınırdaymis aslında başta çok onemsemedilerdi yumurta toplama işleminden sonra gittiğim kontrolde transfer zamanı gözümüze gozukurse islemin iptal olur şimdi histeroskobiyle iceriye bı bakalım dedi doktor korkuttu biraz riske atamadım bende sizin yumurta toplama surecine başlamadan önceki farkettiler polibi
Bir ay sonra demişsiniz hadi hayırlısı bizimde dondurulmuş transfer olursa 27 aralık gibi olacakmışİnşallah güzel bı surec gecirirsinizbende polip varmış bir ay daha ertelendi işlem , normalde polip yoktu ama bu süreçte ortaya çıktı heralde mecbur alınacak ondan sonra başlayacak islemler
oluşan yumurta sayısının çokluğuna göre rahim dinlendirme yapıp donduruyorlar benim bastan direk dondurulacak sonra transfer olacak denmişti ama şuan nezaman olcagi belli değil gibi normalde buaralar olması gerekiyordu transferim ama 1aralika gün verdiler polibe bakmak için ondan sonrada artık daha nekadar ertelenir bilemiyorum genelde burda hep aynı işlemi olanlar 2adet geçirip ondan sonra transfer oluyormuş öyle diyorlar hakkımızda hayırlısı bakalımBir ay sonra demişsiniz hadi hayırlısı bizimde dondurulmuş transfer olursa 27 aralık gibi olacakmış
- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
Bende ayniydim ilgi konusunda cok cabuk morali bozulan strese giren biriyim bu süreçte de seni rahatlatacak insanlarla birlikte bu süreci ilerletmek daha mantikli, o konuda hiç pişman olmazsınız gerçekten çok ilgili ve güler yüzlüler memnun kalacağına eminimkendini özel hissetmek önemli canım çünkü insan ilgi alaka istiyor bende görüşmeye gideyim o zaman sonuç bekleyenler de umarımgüzel haberler alırlar
Geçmiş olsun hayırlı haberler alırsınız inşallahbenimde ilk gün çok ağrım oldu özellikle lavobaya gittiğimde 2. Günde devam etti akşama geçtiKızlar bugün yumurta toplama yapıldı,narkozdan çıktıktan sonra çok ağrı hissettim baskı gibi,ağrı kesiciler falan yapıldı şimdi çıktık işte merkezdenyarın emnriyolar hakkında arayacaklarmış
Saol canım bu arada bizede dondurulmuş transfer yapılacakmış,1 hafta sonra regl olacakmışım normalden daha sancılı olur dediler zaten benimki dayanılmaz sancılı normalde bu halini düşünemiyorumyarın,salı ve perşembe embriyoların durumu hakkında bilgilendirmek için arayacaklarmış,hayırlısı bakalım hepimize inşallahGeçmiş olsun hayırlı haberler alırsınız inşallahbenimde ilk gün çok ağrım oldu özellikle lavobaya gittiğimde 2. Günde devam etti akşama geçti
Aynen benim tam 10 gün sonra oldu regl , evet biraz daha ağrılı oluyor ve digerlerine göre daha uzun ve daha çok oluyorsunuz benim öyle oldu , olsun rahim dinlendirmenin yumurtanın tutunması için daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar bencede öyle yoksa bu ağrıyla transferin gerçekleşmesi zor olabilirdi , kaç yumurtaniz toplandıSaol canım bu arada bizede dondurulmuş transfer yapılacakmış,1 hafta sonra regl olacakmışım normalden daha sancılı olur dediler zaten benimki dayanılmaz sancılı normalde bu halini düşünemiyorumyarın,salı ve perşembe embriyoların durumu hakkında bilgilendirmek için arayacaklarmış,hayırlısı bakalım hepimize inşallah
13 toplandı canım senin?Aynen benim tam 10 gün sonra oldu regl , evet biraz daha ağrılı oluyor ve digerlerine göre daha uzun ve daha çok oluyorsunuz benim öyle oldu , olsun rahim dinlendirmenin yumurtanın tutunması için daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar bencede öyle yoksa bu ağrıyla transferin gerçekleşmesi zor olabilirdi , kaç yumurtaniz toplandı
Benim 18toplandi canım 12tanesi dollendi ama 6tanesi 5.gune gelebildi sonra dondurdular onlarıda sende iyi sonuçlar alırsın inşallah çok heyecanlı bı bekleyiş seni bekliyor13 toplandı canım senin?
Şimdi aradılar 9 tanesi döllenmiş salı tekrar arayacaklar ay hakkaten çok heycanlıBirde canım bişey soracağım konuyla alakasız ama merak ettim,ilk tedaviye başladığımızdan bu yana yani iğneler,yumurta toplama vs ben şimdi tartıya çıktım 3.5 kilo fazlam görünüyo sendede böyle bişey oldumu?bu geçicimidir?Benim 18toplandi canım 12tanesi dollendi ama 6tanesi 5.gune gelebildi sonra dondurdular onlarıda sende iyi sonuçlar alırsın inşallah çok heyecanlı bı bekleyiş seni bekliyor
Allah'ım güzel sonuclar aldırmayı devam ettirrsin5. Günün gecesinde sabah olmak bilmemisti bana arayacaklar donduracaklar nedicekler diye düşünmekten ,dollendiklerini bilmek bile nekadar cok mutlluluk veriyor insana canım benim adet zamanı gibi bı sisligim oldu oda işlemden bikac gün sora oldu adet olunca geçti , yakın bı arkadaşımda tüp bebek sürecinde ilaç kullanirken çok kilo aldı ama ilerleyen zamanda gitti hepsi ödem toplayabiliyormus vücut bende onun öyle olduğunu gördugumden bende alirmiyim diye araştırmıştım biraz öyle okumuştum verilen ilaçlar ödem yaptığından hepsi işlemeden sonra gider yazıyorduŞimdi aradılar 9 tanesi döllenmiş salı tekrar arayacaklar ay hakkaten çok heycanlıBirde canım bişey soracağım konuyla alakasız ama merak ettim,ilk tedaviye başladığımızdan bu yana yani iğneler,yumurta toplama vs ben şimdi tartıya çıktım 3.5 kilo fazlam görünüyo sendede böyle bişey oldumu?bu geçicimidir?
Aminn hepimize inşallahÇok saol canım bilgiler içinaşırı heyecanlı bir süreç salı olmak bilmiyor zaman durdu sankihadi inşallah salıda buraya güzel sonuçlar yazarımAllah'ım güzel sonuclar aldırmayı devam ettirrsin5. Günün gecesinde sabah olmak bilmemisti bana arayacaklar donduracaklar nedicekler diye düşünmekten ,dollendiklerini bilmek bile nekadar cok mutlluluk veriyor insana canım benim adet zamanı gibi bı sisligim oldu oda işlemden bikac gün sora oldu adet olunca geçti , yakın bı arkadaşımda tüp bebek sürecinde ilaç kullanirken çok kilo aldı ama ilerleyen zamanda gitti hepsi ödem toplayabiliyormus vücut bende onun öyle olduğunu gördugumden bende alirmiyim diye araştırmıştım biraz öyle okumuştum verilen ilaçlar ödem yaptığından hepsi işlemeden sonra gider yazıyordu
- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorumAminn hepimize inşallahÇok saol canım bilgiler içinaşırı heyecanlı bir süreç salı olmak bilmiyor zaman durdu sankihadi inşallah salıda buraya güzel sonuçlar yazarım
- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Kızlar selam
Bende Bahçeci Umut Sabri Cavkaytar da tedavi gördüm. Allah'a şükür herşey yolunda gitti. 2 3 aylık bir tedavi sonrası hamile kaldım.
Bizdeki sorun bendeki adet düzensizliği ve eşimdeki sayı ve morfoloji idi. Allah razı olsun doktorum ve hemsiremden. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim
Allah hepimize bu yolda sabırlar versin.
Güzel sonuçlara ulaşmanız dileğiyle ,
Bende Bahçeci Umut Sabri Cavkaytar da tedavi gördüm. Allah'a şükür herşey yolunda gitti. 2 3 aylık bir tedavi sonrası hamile kaldım.
Bizdeki sorun bendeki adet düzensizliği ve eşimdeki sayı ve morfoloji idi. Allah razı olsun doktorum ve hemsiremden. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim
Allah hepimize bu yolda sabırlar versin.
Güzel sonuçlara ulaşmanız dileğiyle ,
- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
Bende bahcecide ebru hanimda tedavi goruyorum guleryuzlu bı insan güven veriyor insana, ama iyilik konusunda bahcecide çalışan her doktorun birbirinden farklı olacağını düşünmuyorum ben hepsi bu alanda iyiler hepsinin başarıları var , burda önemli olan embriyolog ve laboratuvar ortami bu konuda da bahçeci çok iyi olduğu söyleniyor ben ona güvenerek tercih ettim doktor seçerek gitmedimbende bu hafta özkan beye gittim fulyaya onda yer buldum ücretiz bi görüştük doçent aslında ama henüz karar veremedim