Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Umut Hastaları 🥰

Bende Sabri hocanın hastasıyım. 25 Ekim’de yumurta toplamam oldu. Bizimki sperm düşüklüğü kaynaklı. Benim testlerimde hiçbir sorun yoktu amh 2,8 ve yaşım 23 olmasına rağmen 5 yumurta toplandı. Az mı sizce? Umarım sağlıkla döllenirler fakat içimde bir umutsuzluk mevcut :/

Merhaba
Bende Sabri Hocanın Hastasıýım. Hiç öyle düşünmeyin ve asla umutsuz olmayın. Benim 24 Yumurta toplandı 2 tane kaldı. Az çok hiç önemli değil. Önemli olan sağlıklı embriyo oluşması. En iyi sonucu size embriyolog ve doktorunuz verir. Ben çok üzülmüştüm 2 tane kaldı diye. Dr bana benden daha çok toplanıp hiç kalmayanları gösterince kendime kızdım. Allah'a şükrettim İçiniz ferah olsun. Zaten 1.3.5. günler arayıp bilgi verecekler.

Sabah aradılar 1 tanesi tutmuş. İnşallah sağ sağlim 5. Güne ulaşır Sizin o ikisi ne oldu sonradan tuttu mu?

Bende bahçeci umut da tedavi gördüm 3 eylülde basladık 13 ekimde transfer oldum 25 ekimde pozitifi gördük şükür doktorum ebru hanımdı inşallah sağlıcakla yavrumuza kavusuruz rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hamileyim
Asla umutsuzluk yok.
Transferden sonra güzelce dinlenin.
Bebeğinizle konuşun.
Kendinize dikkat edin
Olmaması için hiçbir sebep yok

Hamileyim
Asla umutsuzluk yok.
Transferden sonra güzelce dinlenin.
Bebeğinizle konuşun.
Kendinize dikkat edin
Olmaması için hiçbir sebep yok
Yaaa aşırı sevindim. Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. Sizin için de unutamayacağınız bir tarih olmuş. Benim embriyo ikinci gününde şuan yaşıyor ama %20 istenmeyen hücreler var izlemeye devam dedi bakalım. İnşallah bize de güzel bir evlilik yıl dönümü hediyesi olur. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Aminnn isteyen herkese inşallah

Benimde tek embriyo şuan 3. Günü gelişim geriliği varmış. 7-8e bölünmesi gerekirken 5 hücreli şuan. 5. Güne kadar izleyecekler. Bakalım bana da dua edin
Merhabalar, embriyonuz ne durumda ? Sonuç ne oldu merak ettim . Doktorunuz bu konuda sebep olarak ne söyledi acaba ?
Benim de sizin gibi amh normal olmasına rağmen 6 yumurta toplandı 1 embriyo oldu ama tutmadı. 20 gündür doktoruma ulaşamadığım için sebep ve yeni tedavi için takviye ne kullanayım öğrenemedim.

Merhaba maalesef gelişimini durdurdu. Sebep olarak yumurtamın yeterince olgunlaşamamış olması düşük bir ihtimalde morfoloji kaynaklı olabilir dedi. Eşimi üroloğa yönlendirdi morfolojiyi azda olsa düzeltmeye çalışacak. Benimde ilaçlarımı değiştirip olgunlaşmayı arttıracak. Yumurta kalitesi ve olgunluğu her ay değişebilirmiş. 2-3 ay her adetimde gideceğim süreci izleyip fazla gördüğü gün başlangıç verecek. Herkesin sebebi farklıdır tabi, laboratuvar sonuçlarına göre yorumluyor. Yüzyüze görüşmeniz daha faydalı olur.

Teşekkür ederim ben size yazdıktan hemen sonra doktorum aradı . Yumurta kalitesini arttırmak için multivitamin falan sordum ama böyle şeylere pek inanmadığı için gerek yok sağlıklı beslen yeterli dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…