Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Umut Hastaları 🥰

EzgininAnnesi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
2.912
7.353
358
Selam Güzeller

Bahçeci Umutta Tedavi Gören Arkadaşlar Toplaşalım mı? Ne Durumdayız? Doktorumuz kim? Güzel Annelerden Pozitif Enerjilerimizi de Alalım

Ben Sabri Cavkaytar da tedavi olmaktayız.
Yarın muaynem; Perşembe Cuma yumurta toplama ; sonrasında dondurma; Ekimde de Transfer yapılır dedi .

Muayane 850 6 ay geçerli tedaviye baslarsanız. Tüp bebek ilk deneme 12500. Basta 3600 ü alıyorlar yumurta toplama öncesi tamamını alıyorlar. Rahim dinlendirme olursa +2100. Transferden sonra embriyo dondurup saklarsanız onlar ayrı para. Embriyoları ngs ye gönderirseniz o da ayrı para.

inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Güncel fiyatlar iyice uçmuş. Canım fiyat bilgisini verdikleri kağıtta transfer ücreti ne kadar yazıyordu hatırlıyor musun? En son 5000 civarı birseydi

Selamlar, dondurulmuş embriyo transferi 5750 TL. İnsan bu sürece girince 5 ler 10 lar havada uçuşuyor maalesef :/
Bizde maksimum 15.000 harcarız diyerek yaklaşık 35.000 harcamıştık bir anda o kadar parayı çıkar ver derseler yoktu ama işte bu yola girince nasıl olduysa ödendi rabbim yardım etti. Donmuş transfer ücretine fazla zam gelmemiş ama ben transfer olana kadar gelir kesin

Gelmesin gelmesin

Rahim dinlendirme.
11 ekimde Muayne olacağım. 15 inde transfer anlamadığım rahim dinlendirme derken hastanede yatmıyorum ki. Kendi kendine duruyo rahim. Niye para veriyoruz
Benimde sorguladım bir ucretti. 1750 TL di ben tedavi olurken. İşlerinde çok iyiler gerçekten ama para konusunda aklımın almadığı şeyler oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…