- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi EzgininAnnesi
-
Merhaba bende Cem beyi düşünüyorum toplam fiyat ne kadar acabaSelam benim cem çelik yeni başladım tedaviye. Heyecanlıyım
Yaaa ne Güzel bı habercanım bende sabri beyde tedavi oldum sonucum pozitifti :)
inşallah güzel sonuçlar alırsınızMuayane 850 6 ay geçerli tedaviye baslarsanız. Tüp bebek ilk deneme 12500. Basta 3600 ü alıyorlar yumurta toplama öncesi tamamını alıyorlar. Rahim dinlendirme olursa +2100. Transferden sonra embriyo dondurup saklarsanız onlar ayrı para. Embriyoları ngs ye gönderirseniz o da ayrı para.
Güncel fiyatlar iyice uçmuş. Canım fiyat bilgisini verdikleri kağıtta transfer ücreti ne kadar yazıyordu hatırlıyor musun? En son 5000 civarı birseydiMuayane 850 6 ay geçerli tedaviye baslarsanız. Tüp bebek ilk deneme 12500. Basta 3600 ü alıyorlar yumurta toplama öncesi tamamını alıyorlar. Rahim dinlendirme olursa +2100. Transferden sonra embriyo dondurup saklarsanız onlar ayrı para. Embriyoları ngs ye gönderirseniz o da ayrı para.
Selamlar, dondurulmuş embriyo transferi 5750 TL. İnsan bu sürece girince 5 ler 10 lar havada uçuşuyor maalesef :/Güncel fiyatlar iyice uçmuş. Canım fiyat bilgisini verdikleri kağıtta transfer ücreti ne kadar yazıyordu hatırlıyor musun? En son 5000 civarı birseydi
Bizde maksimum 15.000 harcarız diyerek yaklaşık 35.000 harcamıştık bir anda o kadar parayı çıkar ver derseler yoktu ama işte bu yola girince nasıl olduysa ödendi rabbim yardım etti. Donmuş transfer ücretine fazla zam gelmemiş ama ben transfer olana kadar gelir kesinSelamlar, dondurulmuş embriyo transferi 5750 TL. İnsan bu sürece girince 5 ler 10 lar havada uçuşuyor maalesef :/
Gelmesin gelmesinBizde maksimum 15.000 harcarız diyerek yaklaşık 35.000 harcamıştık bir anda o kadar parayı çıkar ver derseler yoktu ama işte bu yola girince nasıl olduysa ödendi rabbim yardım etti. Donmuş transfer ücretine fazla zam gelmemiş ama ben transfer olana kadar gelir kesin
Keşke ama malesef geliyorGelmesin gelmesin
Bugün 2100 TL daha öpüldümKeşke ama malesef geliyor
Neyin ücreti buBugün 2100 TL daha öpüldüm
Rahim dinlendirme.Neyin ücreti bu
Benimde sorguladım bir ucretti. 1750 TL di ben tedavi olurken. İşlerinde çok iyiler gerçekten ama para konusunda aklımın almadığı şeyler oldu.Rahim dinlendirme.
11 ekimde Muayne olacağım. 15 inde transfer anlamadığım rahim dinlendirme derken hastanede yatmıyorum ki. Kendi kendine duruyo rahim. Niye para veriyoruz
Parayı embriyoyu dondurup sakladıkları için alıyorlar sanırım.Rahim dinlendirme.
11 ekimde Muayne olacağım. 15 inde transfer anlamadığım rahim dinlendirme derken hastanede yatmıyorum ki. Kendi kendine duruyo rahim. Niye para veriyoruz
bende dondurdum embriyo ama henüz bir yıl olmadığı için bakım ücretim gelmedi.Benimde sorguladım bir ucretti. 1750 TL di ben tedavi olurken. İşlerinde çok iyiler gerçekten ama para konusunda aklımın almadığı şeyler oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?