Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Umut Hastaları 🥰

Merhaba ben de Cem Çelik ile basladim tedaviye iki ay vitamin kullanalim dedi rahim dinlendirme yapacağım dedi kasim da yumurta toplanacak ttansfer sanirim aralik yada ocak da olur ben şehir dışından geleceğim konaklama için fikri olan var mı apart tutariz diye düşündük

Hayırlı Olsun Öncelikle Ben hastanenin yakınlarında oteller apartlar görmüştüm.

Canım merhaba. Bişey sormak istıyorum. Mesela yumurta toplandı ama o ay transfer edilmedi o sırada yumurtalar dondurulacak ya. Bıze ilk basta odedigimiz tutar dısında neyi ödetirler bu durumda? Donduruldugu için ücret öderiz evet ama dondurulmus embriyoları çözdürme parası varmı oyle bı ödeme yapılıyor mu? Vede o ay transfer olmadıgı için tekrar transfer ücreti ödermiyiz?

Tüp bebek ücreti dısında taze transfer olmayacaksa 2100 tl rahim dinlendirme ücreti var. Onu sizden yumurta toplama öncesi alırlar. Çözdürme ücreti duymadım ama belki uzun süre dondurulursa ( senelik dondurm) alırlar. Transfer ücretini bastan alıyorlar zaten. Tüp bebek ücretine dahil o.

Teşekkür ederim

transfer ücreti ödemiyorsun rahim dinlendirme için 2.100 tl söylediler bana embriyo dondurma içinse 2.200 sanırım

Merhabalar. Son durumunuz nedir. kaç yumurtanız toplandı. Bende bu ay Sabri beyde tedavıye baslayacagım nasıl memnun musunuz kendisinden

Peki ilaçlar ne kadar tuttu acaba

35 bin tl tuttu yani ne kadar cok Allah yardımcımız olsun. Bende bu ay başlayacagım tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…