- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi EzgininAnnesi
-
Biz geçen sene ödedik bu seneki de yakında gelir bakim ücreti 700 küsür birseydi galiba unuttum yalan olmasınbende dondurdum embriyo ama henüz bir yıl olmadığı için bakım ücretim gelmedi.
Dondurma ücreti yıl sonunda mı alınıyor?bende dondurdum embriyo ama henüz bir yıl olmadığı için bakım ücretim gelmedi.
Canım ilk dondurdugunda veriyorsun sonra yıllık bakım ücreti ödüyorsunDondurma ücreti yıl sonunda mı alınıyor?
Hayırlı Olsun ÖncelikleMerhaba ben de Cem Çelik ile basladim tedaviye iki ay vitamin kullanalim dedi rahim dinlendirme yapacağım dedi kasim da yumurta toplanacak ttansfer sanirim aralik yada ocak da olur ben şehir dışından geleceğim konaklama için fikri olan var mı apart tutariz diye düşündük
Herşeye ücret. Yavruya 1 sene baksınlar. İyi bakabiliyolarsa ben onlara yıl sonunda ödeyeyim ücretiCanım ilk dondurdugunda veriyorsun sonra yıllık bakım ücreti ödüyorsun
Hahaha tedavide dondurma ödediysen tekrar ödeme çıkmaz canım bi kağıt vermişlerdi orda yazıyor olması lazımHerşeye ücret. Yavruya 1 sene baksınlar. İyi bakabiliyolarsa ben onlara yıl sonunda ödeyeyim ücretiOlmaz mi öyle ya
Canım merhaba. Bişey sormak istıyorum. Mesela yumurta toplandı ama o ay transfer edilmedi o sırada yumurtalar dondurulacak ya. Bıze ilk basta odedigimiz tutar dısında neyi ödetirler bu durumda? Donduruldugu için ücret öderiz evet ama dondurulmus embriyoları çözdürme parası varmı oyle bı ödeme yapılıyor mu? Vede o ay transfer olmadıgı için tekrar transfer ücreti ödermiyiz?Muayane 850 6 ay geçerli tedaviye baslarsanız. Tüp bebek ilk deneme 12500. Basta 3600 ü alıyorlar yumurta toplama öncesi tamamını alıyorlar. Rahim dinlendirme olursa +2100. Transferden sonra embriyo dondurup saklarsanız onlar ayrı para. Embriyoları ngs ye gönderirseniz o da ayrı para.
Tüp bebek ücreti dısında taze transfer olmayacaksa 2100 tl rahim dinlendirme ücreti var. Onu sizden yumurta toplama öncesi alırlar. Çözdürme ücreti duymadım ama belki uzun süre dondurulursa ( senelik dondurm) alırlar. Transfer ücretini bastan alıyorlar zaten. Tüp bebek ücretine dahil o.Canım merhaba. Bişey sormak istıyorum. Mesela yumurta toplandı ama o ay transfer edilmedi o sırada yumurtalar dondurulacak ya. Bıze ilk basta odedigimiz tutar dısında neyi ödetirler bu durumda? Donduruldugu için ücret öderiz evet ama dondurulmus embriyoları çözdürme parası varmı oyle bı ödeme yapılıyor mu? Vede o ay transfer olmadıgı için tekrar transfer ücreti ödermiyiz?
Teşekkür ederimTüp bebek ücreti dısında taze transfer olmayacaksa 2100 tl rahim dinlendirme ücreti var. Onu sizden yumurta toplama öncesi alırlar. Çözdürme ücreti duymadım ama belki uzun süre dondurulursa ( senelik dondurm) alırlar. Transfer ücretini bastan alıyorlar zaten. Tüp bebek ücretine dahil o.
Peki yumurta toplama süresi eğer siz tecrübe ettiyseniz kaç gün sürüyor toplamda yada kaç günde bir kontrole gittiniz çok teşekkürler simdidenCanım ilk dondurdugunda veriyorsun sonra yıllık bakım ücreti ödüyorsun
Çok teşekkürler Rabbim bu yolda emek verenlerin en kısa zamanda mukafatlandirsin inşallah anlaşmalı otelleri aradim çok yüksek rakamlari apartlara bakalim bu defa gittigimizde o daha mantikliHayırlı Olsun ÖncelikleBen hastanenin yakınlarında oteller apartlar görmüştüm.
transfer ücreti ödemiyorsun rahim dinlendirme için 2.100 tl söylediler bana embriyo dondurma içinse 2.200 sanırımCanım merhaba. Bişey sormak istıyorum. Mesela yumurta toplandı ama o ay transfer edilmedi o sırada yumurtalar dondurulacak ya. Bıze ilk basta odedigimiz tutar dısında neyi ödetirler bu durumda? Donduruldugu için ücret öderiz evet ama dondurulmus embriyoları çözdürme parası varmı oyle bı ödeme yapılıyor mu? Vede o ay transfer olmadıgı için tekrar transfer ücreti ödermiyiz?
Merhabalar. Son durumunuz nedir. kaç yumurtanız toplandı. Bende bu ay Sabri beyde tedavıye baslayacagım nasıl memnun musunuz kendisindenSelam Güzeller
Bahçeci Umutta Tedavi Gören Arkadaşlar Toplaşalım mı? Ne Durumdayız? Doktorumuz kim? Güzel Annelerden Pozitif Enerjilerimizi de Alalım
Ben Sabri Cavkaytar da tedavi olmaktayız.
Yarın muaynem; Perşembe Cuma yumurta toplama ; sonrasında dondurma; Ekimde de Transfer yapılır dedi .
Peki ilaçlar ne kadar tuttu acabaMuayane 850 6 ay geçerli tedaviye baslarsanız. Tüp bebek ilk deneme 12500. Basta 3600 ü alıyorlar yumurta toplama öncesi tamamını alıyorlar. Rahim dinlendirme olursa +2100. Transferden sonra embriyo dondurup saklarsanız onlar ayrı para. Embriyoları ngs ye gönderirseniz o da ayrı para.
maşallah cok sevindim hayırlı ugurlu olsun darısı başımıza inşallah :)canım bende sabri beyde tedavi oldum sonucum pozitifti :)
35 bin tl tuttu yani ne kadar cok Allah yardımcımız olsun. Bende bu ay başlayacagım tedaviyeBizde maksimum 15.000 harcarız diyerek yaklaşık 35.000 harcamıştık bir anda o kadar parayı çıkar ver derseler yoktu ama işte bu yola girince nasıl olduysa ödendi rabbim yardım etti. Donmuş transfer ücretine fazla zam gelmemiş ama ben transfer olana kadar gelir kesin
Umarım rahım dıneldırmeye gerek kalmaz cunku zaten zor toplanıyo para. Tesekkur ederım cevabınjz içintransfer ücreti ödemiyorsun rahim dinlendirme için 2.100 tl söylediler bana embriyo dondurma içinse 2.200 sanırım
Ben çok memnunum. 24 toplandı. 2 tane donduruldu. Cumartesi transfer olacakMerhabalar. Son durumunuz nedir. kaç yumurtanız toplandı. Bende bu ay Sabri beyde tedavıye baslayacagım nasıl memnun musunuz kendisinden
Bizim de 22 bin tutmuş35 bin tl tuttu yani ne kadar cok Allah yardımcımız olsun. Bende bu ay başlayacagım tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?