Herşey nasip inş hepimizinki olur umuttepe ye randevu aldım rapor için bilgilendirirler inş

Merhaba çok güzel anlatmışsınız ama sanırım eş kaymaklı sizimin ki 20 gün aralıklarla sperm testine gerek varmı? Bizde herşey normal sadece amh0.23 düşük ve özelde bür doktor alabilirsiniz dedi .birde benim hsg ve kam tahlillerim hep özelde yaptırdıklarım yeni kabul ederler mi ?

Yani tahliller için herhangi kadın doğum bölümü olur ama rapor için evet o hastanede tüp bebek bölümü ol ası şart.mesela kartal şehir Hastanesi'nde yok yaptıramadım.artık büyğk şehirde bir akrabanızda kalarak tamamlamanız gerekiyor.bazı devlet hastaneleri başka yerde yapılan testleri kabul etmiyor.ama mesela sanırı. Zeynep Kamil hastanesi kabul ediyor. Dışarda test yaptırıp bazı şeyleri orda yaptırıp rapor çıkartılabilir diye biliyorum.

Bir soru daha soracağım bilgisi olan bu süreçten geçen herkes yanıtlarsa sevinirim benim her ay 3 veya 4 yumurtam oluyor,mesela toplama yapıldı 2 tane oldu doktor diğer ayda tekrar alıypr mu ücret içinde mü oluyor.Ve birde çok okumaktan heralde herşeyi kafam karışıyor diyelim yumurta döllenemesi embriyo oluşmadı transfer yapılmadı .tekrar baştan mı başlıyor ücret vs?

Acaba ne yaptınız aynı süreçten bende geçiyorum ünvarre hastanesünden randevu aldım ama bilöiyorum uzarsa kalacak bizede 10 bucuk dedi bahçecik fulya.eğer rapor olursa 7.5 gübü bir rakama düşer ilaçlarda yüzde otuzu karşılanır dediler

Yani bence onu merkezle konuşun. Sonuçta toplama işlemine kadar ki muaneleri belki ücretisz yapıp sadece opu işlemi ücreti alabilirler. Zaten o zamanda ilaç parası masrafı olacak tekrardan.ama bunları şimdilik kafanıza takıp iyice stres yüklemeyin akışına bırakın. Biliyorum maddi olarak zor süreç ve insan ona göre kendini ayarlamak istiyor ama tevekkül edelimrabbim bizi daha da daraltmasın. Bu arada rapor çıkınca ilaç raporu ayrı işlem raporu ayı oluyor ve işlem içinde opu ve transfer olarak çıkıyor sanırım transfer olmasa bile rapor da ki hak geçiyor herhalde

Canim ilaçların %80'ini karşılıyor tup bebekte rapor tedavinin %30'unu

Ben tedaviye başlayacağım ay hamile kaldım o yüzden gidemedim. Ama üniversite hastanesinde süreç biraz yavaş işliyormuş duyduğuma göre umarım halledebilirsiniz

Haklısınız böle düşündükçe daha kötü işte işi. İçine girince başak burcu olarak elimde değil irdeliyorum.Ah keşke bu ay hamile kalsamda bu süreç başlamadan bitse hayırlısı inş hakkkmızda

Ben tedaviye başlayacağım ay hamile kaldım o yüzden gidemedim. Ama üniversite hastanesinde süreç biraz yavaş işliyormuş duyduğuma göre umarım halledebilirsiniz
Ah keşke banada sizin yaşadığınız şeyi nasip etse rabbim.bu ay kendiliğimden kalsamda bir dahaki ay tedavi başlamadan bitse

Ah keşke banada sizin yaşadığınız şeyi nasip etse rabbim.bu ay kendiliğimden kalsamda bir dahaki ay tedavi başlamadan bitse
Acaba nasıl oldu ne kadar süre hamike kalamadınız da tedaviye başlayacagunız zaman kaldınız böyle şeyler duydukça inanasım gelmiyor çok büyük şükür sebebi.inş sağlıkla alırsımız kucagınıza biraz anlatsanız umut olsanız bizede

Ah canım malesef umut olabilecek bir hikayem yok çünkü kimyasal gebelik yaşadım. Hemen hemen 5 senedir evliyim evlendigim ay hamile kaldım kese oluştu bebek oluşmadan düşük yaptım. Sonra işim gereği bebek düşüncesini erteledik 2 yıl sonra korunmayı bıraktım ve gebe kalamadım. Kalamayınca doktora gittim tup bebek denendi negatif oldu. Daha sonra tekrar denendi kimyasal oldu. Sonra ara verdim eşim varikosel ameliyatı oldu. Daha sonra yine kimyasal gebelik yaşadım. Geçtiğimiz 2 ay da üst üste yine 2 kere kimyasal yaşadım. Bahçeci de ebru hanım ile görüşüyorum doktorum kendisi o acele etmeyelim rahim dinlensin dedi. Sizin hikâyeniz nedir bilmiyorum ama kesinlikle ilk iki tup bebekte çok acele etmiştim ben. Eğer yaşınız müsait ise bence tup bebek için acele etmeyin.

Amh 0.23 ve beklemek istemiyorum doktorlar umutsız konuşıyor.malesef ve çok üzülüyorum yaşım 31.sizin sürecinizde çok yıpratıcı Allah yüzünüzü güldürmüş çok şükür

İnan seni çok iyi anlıyorum.benfe oğlak burcuyum. O dediğini hepimiz hayal ediyoruz ama rabbim dilediğine o hayali,duayı veriyor. Sen duanı ihmal etme

Canim bahcecide taze transferde rapor kullanilabilir sadece. Rahim dinlendirme,havuz yontemi olacaksa sadece ilaclarda rapor gecerli. Ki, senin cikolata kisti oldugun icin muhtemelen uzun protokolle havuz yapilir, yani raporu yalnizca ilaclarda kullanabilirsin,o sekilde tedavi olursa

Merhaba kusura bakmayın geç cevap verdim evet sperm testini devlette tüp bebek yaptıracaksanız mutlaka istiyorlar ve Aralık en az 20 gün olacak diyorlar. Eğer siz ve eşinizde sıkıntı yoksa ama 3 yıllık evli iseniz ve prim gününüz tutuyorsa tüp bebek yapıyorlar. Son sorunuza ise şöyle cevap vereyim hastaneden hastaneye değişir sonuçları kabul edip etmeyecekleri fakat edeceklerini hiç sanmıyorum

Canim rapor yavaş ilerliyor ama sorun erkekteyse raporu hemen veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…