Merhaba kizlar. Benim sol tüpüm kapali ve her iki yumurtaligimda cikolata kıstım war. Bulunduğum ilde ki uni hastahanesinde rapor almak istiyordum bolum başkanı yok önce asilama olmam lazım mis asilama tutmazsa da laparoskobi olmam lazım mis eğer ki o zman da olmazsa anca o zman rapor verirmiş bana.

Tüp bebek yapcaksaniz tüple ilglisi yok. Da amh değeriniz nedir

Rapor almak için kanunun koyduğu bazı şartlar var. 39 yaşından küçük olmak, evlilik içinde çocuk sahibi olmamak gibi. Başka yöntemler deneyerek çocuk sahibi olmamak ya da denese bile olamayacak olmak gerekiyor. Benim amh değerim 0.056 olduğu için herhangi bir yöntem denemeye gerek duymadılar başka sorun olmamasına rağmen fakat sizde denebilecek ve işe yarayabilecek yöntemler var. Bence raporla direk tüp bebek denemek yerine önce bu yöntemleri denemek sizin için daha az yorucu da olabilir.

Merhaba ben devlet hastanesinde 3 aşılama özelde bi tüp bebek yaptım şimdi bahçeciyi düşünüyorum nasıl rapor çıkarabilirim? Bulundugum şehrin üniversite hastanesinde tüp bebek bölümü olmadıgı için burada çıkaramıyorum ankaradan çıkaracagım bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

Kanunen aranan şartları biliyorum rapor çıkartmanın prosedürü hakkında ancak yaşadığım tecrübeyi anlatabilirim çünkü ben özel üniversiteden rapor çıkarttım. Bir takım kan tahlilleri yapıldı hormon amh gibi, rahim filmim çekildi, eşime spermiyogram testi yapıldı. Bunun dışında son 5 senede 900 gün sigorta şartı var dökümü isteniyor. Vukuatlı nüfus kayıt örneği evlilik cüzdanı fotoğraf gibi evraklar lazım. 39 yaşını doldurmamış olmak en az 3 yıl evli olmak ve başka yöntemlerle çocuk sahibi olamamış olmak yahut denese de olamayacak olmak da şartlar arasında bu durumda 3 yıl şartı aranmıyor. Evlilik içinde çocuk sahibi olmamak gerekiyor Tüm evrakları ve testleri ben bizimle ilgilenen arkadaşa verdim o raporu çıkarttı. Devlette raporun çıkması için kendimizin uğraşması lazım o kısmı hiç yapmadım bilemiyorum.

Bende bahçecide raporlu tedavi olmuştum fiyat baya farkediyordu ilaçlarında yüzde 80ini karşılıyordu rapor Allaha şükür çocuğumuda doğurdum Allah sanada nasip eder inşallah canım

Bende bahçecide raporlu tedavi olmuştum fiyat baya farkediyordu ilaçlarında yüzde 80ini karşılıyordu rapor Allaha şükür çocuğumuda doğurdum Allah sanada nasip eder inşallah canım
Amin inş canım berfu hocayı düşünüyorum bakalım nasip diyarbakırdan gidecegiz ankaraya umarım çekilen eziyete değer herşey

Merhaba ben Ankara'da etlik Zübeyde hanımda rapor çıkarmaya başladım bütün işlemleri hallettim meğerse bizim SGK 900 günü tutmuyormus boşa uğraştık yani ve bahçeci tüp bebek merkezine yöneldik ama şöyle söyleyim Zübeyde hanımda işlemler çok çok çok hızlı ilerliyor öncelikle kadın doğumun tüp bebek dalından randevu almanız gerekiyor sonrasında her şeyi onlar size açıklıyor sürekli kurul oluşuyor ve kurula girip imza attiriyorsunuz kurulun da günleri var ben Çarşamba Perşembe cuma günü kurul oluyor diye biliyorum bütün her şey halledildikten sonra sgk ya gidip pirim gününü çıkarıyorsunuz rapor bitiyor işlemler şöyle ( sırasını hatırlamıyorum) tüp bebekten randevu kan tahlilleri ve dahiliyeden de mutlaka randevu alın çünkü sizi dahileyeye gönderiyorlar kan tahlillerinizi onlar istiyor. İlk önce tüp bebek kurulu ile görüşüyorsunuz tabi kurulla görüşmeniz için eşinizin en az 3 kere 20 gün araliklarla sperm testinin sonucu dosyanizda olması gerekiyor sonra bu kurul dosyanizda bakıp şuraya şu bölüme gidin diyor sonra koşturma başliyor rahim filmi veya hsg istiyorlar ( devlette inanılmaz ağrılı bir işlem ben acidan bayılmıştım parasını verip özelde yaptırmanızı tavsiye ederim narkoz altında olmadan dayanılarak bir acı değil) sonra onun sonucunu alıp eğer rahminiz temiz ise dahiliyeye gidiyorsunuz onlar sizden birkaç tetkik istiyor akciğer EKG ve kan sonra da bunların sonucunu imzalatiyorsunuz bitiyor ama herşeyi ayrıntılı sorun lütfen çünkü herşeye cevap vermiyorlar hatirladiklarim bunlar eğer birşey sormak isterseniz seve seve yardımcı olurum

Merhaba yanıtladığınız için çok teşekkür ederim Benim rahim filmim var tekrar mı çektirmeyi istiyorlar peki rahim filmini

Amin inş canım berfu hocayı düşünüyorum bakalım nasip diyarbakırdan gidecegiz ankaraya umarım çekilen eziyete değer herşey
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun bahçeci gerçekten bu işte çok iyi bir kurum çabalarınız güzel sonuçlanır inşallah

sonucum pozitif oldu canım bebeğimi kucağıma aldım bile çoktan rahim dinlendirme falan yapıldı bana 40 doktor toplanıyoruz demişlerdi beni o etkilemişti zamanında

sonucum pozitif oldu canım bebeğimi kucağıma aldım bile çoktan rahim dinlendirme falan yapıldı bana 40 doktor toplanıyoruz demişlerdi beni o etkilemişti zamanında
Ayy masallahhh bizede pozitif görmek nasip olur inşallah bende şehir Hastanesi'nde ilk tüp bebek yaptırdım çok ani gelişti herşey tutmadı da çok bilgisizdim şimdi bahceciyi düşünüyorum para biriktiriyorum

bende öyle duydum ben okan da cıkardım ama adatıp istanbul özelde işlemlerim olacak . eray hoca 3 merkezde calıştıgı için yaptırabiliyorum sanırom
Merhaba raporu nerede çıkardınız Eray hocaya mı gidiyorsunuz bemde ona gittim bebeğim olmuyor diye tüp bebek dedi ,iyi bir doktor fakat bahçecik fulya tüp bebek konusında daha iyi diye bıraktım Eray hocayı .fulyaya gidiyorum henüz başımdayım .bu sürecin.Eray hoca bana alabilirsin demişti amh 0.23 bu şekilde devlet sana rapor veryor dedi ama hala bakamadım nasıl olacak diye.Yalova dayım.bahçeciğe sprdugumda orada tüp bebek merkezü olması gerekiyor devlet hastanesinde ancak o rapor geçerli dediler.biraz saçma geldi sonuçta heyetten çıkıyor neden farklı bir ile gideyiöm.Bu konufa bana yardımcı olacaklar lütfen yazsın raporu nası alabilirm

Hiç sadece spermiyogram yaptırdık e hsg zaten tedavi için zorunlu. Diğer tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım
Gittiğiniz devlet hastanesünün tüp bebek le ilgili bir bölümünden mü rapor aldınız bana bahçecik fulya da öyle sölediler .yalovadayım orası küçük yer bölüm olmayabilir olan bir yerden almanız gerekiyor dediler acaba yardımcı olacak bir var mı ?

iyi olarak duydum eray hocayı benim şuan belli olmadıgı için bişey diyemem .
raporu okan üni cıkardım . ilaçlar uyguna geldi aldım . bizim erkek faktörlü o yüzden bişey diyemeyecegim .
diger tüp bbek yerleri gibi reklam yapmıyor en azından . ben de bir arkadasım onda hamile kaldı diye gittim . o da bahcecinin doktorununda denemişti olmamıştı . eray hoca da tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…