Ben başlamadım bahçeciye 2. Hakkımı da devlette denemeye karar verdim bahçeciye henüz para ayiramadik

Merhaba ben Ankara bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm. Raporu fakülte hastanelerinden kabul ediyorlar ben ankara Üniversitesi hastanesinden çıkarttırmştım. Raporu sadece ilaçlarda kullanabildik 1 ay geçerli oda. Tedavi için de 6 ay geçerli ama tedaviniz uzun protokol olursa rapor karşılamıyor bilginiz olsun yani sadece ilaçlar için kullanabilirsiniz.

Ankara üniversitesi hastanesinde ücretle mi çıkardınız raporu

Bence ilac icin rapor kullanilmamali.1 ay gecerliyse üstelik. Uzun protokol havuz yontemi uygulanabilme ihtimalide varsa, ilac icin raporu kullanmaya degmez bence.
İlaçlar çok pahalı malesef raporsuz alınacak kadar ucuz değil. O yüzden mantıklı bence. Zaten ilaçlar 1 aydan az süre kullanılıyor uzun protokol dahi olsa. Rapor kullanılınca ne zararınız oluyor ki onu anlayamadım

canım bahçeciden geldim falan dersen zeynep kamildende kolay alınabiliyor sanırım rapor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…