Bahçeci Tüp Bebek

derinimsi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
33
3
1
29
Merhaba bahçecide eşim azospermden dolayı tedavi görüyor Bülent hocaya, kendim için kadın doğumcu olarak tüp bebek için hangi doktor önerirsiniz acaba Gürkan bozdağ var Işık kaban var Özkan özdamar var Mehmet Raşit hoca var sizce hangisi birde yoğun doktor seçimi yanlış bir tercih midir yada kadın doktor yerine erkek doktor mu daha iyidir

Ben orda Özkan hoca gittim memnun kaldım bir arkadaşım da Gürkan hoca da gebe kaldı ama Özkan hoca da gebe kalan arkadaşım da var fakat ben devam edemedim orda maddi sıkıntıdan dolayı ama iyi bir merkez

Merhaba bende Bursa da yaptırmıştım gecen sene positifi görmüştüm ama maalesef kalbi durdu. Şimdi yurt dışında devam ediyorum orda yaşadığım icin, biri negativ sonuclandı şimdi ikinciyi denedim yarın sonucum belli olcak. Burda bi şansım daha var orda olmicak olursa tekrar bahceciye gitmeyi düşünüyorum. İşlerini özenle detaylı şekilde yapıyolar bahceci merkezinde kime gidersen git hepsi son derecede başarılıdır.

Sonuç nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…