• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde alınan iş görememe raporunu okulu idaresi kabul eder mi?

selin2209

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2024
12
0
1
30
Merhaba arkadaşlar,
Ben bir devlet okulunda kadrolu bir öğretmenim. Bahçeci Fulya'da tüp bebek tedavisi görmekteyim. Okulumdan kimsenin bilmesini istemiyorum şimdiye kadar bir şekile okul dışı saatlerimde ayarladım ya da özel hastaneye gidip rapor yazdırdım. Ama yarınki randevumu ayarlayamadım bu yüzden iş göremezlik raporu almam gerekiyor. Bahçeci biz rapor yazıyoruz tüp bebek için olduğunu belirtmeyiz dediler ama okul idaresi bu raporu sorun eder mi bilemiyorum çünkü SGK anlaşmalı değil diye biliyorum orası. Bir bilgisi olan var mı? Ya da farklı bir alternatif sunabilecek olan var mı?

Kayıtlı oldugun sağlık ocagına git durumu belırt verır 1-2 gun zaten sıkıntı olacagını dusunmuyorum yada devlet acile git basım donuyor ıvır zıvır sonr aıse gıdemedım bugun ıcın rapor veırıır misinşz yazıyorlar genelde

Canım bende öğretmenim sağlık ocağındaki doktora sordum rapor yazarız dedi sende bi aile hekiminle görüş istersen

Merhaba arkadaşlar,
Ben bir devlet okulunda kadrolu bir öğretmenim. Bahçeci Fulya'da tüp bebek tedavisi görmekteyim. Okulumdan kimsenin bilmesini istemiyorum şimdiye kadar bir şekile okul dışı saatlerimde ayarladım ya da özel hastaneye gidip rapor yazdırdım. Ama yarınki randevumu ayarlayamadım bu yüzden iş göremezlik raporu almam gerekiyor. Bahçeci biz rapor yazıyoruz tüp bebek için olduğunu belirtmeyiz dediler ama okul idaresi bu raporu sorun eder mi bilemiyorum çünkü SGK anlaşmalı değil diye biliyorum orası. Bir bilgisi olan var mı? Ya da farklı bir alternatif sunabilecek olan var mı?
Merhabalar,
Bahceci tup bebek merkezinde fiyatlar ne kadar paylasa bilir misiniz acaba?

Merhaba arkadaşlar,
Merhaba meslektaşım. Bence okul idarene açık açık belirt. Ben de tedaviye başladım ve okul idareme durumu belirttim. Bazen sadece yarım saatlik işlem için bile çağırıyor doktor. ( yumurtaya bakmak için vs) bunun için tüm gün rapora gerek yok. Okul idare edebilir. Bu yüzden ben müdüre söyledim. Her insanın başına gelebilir sonuçta. Saklanacak bir şey yok. Rabbim sonucu güzel eylesin. 🙏

Back