Ben de bugün görüşmeye gittim tahliller yapıldı ve yarından itibaren iğnelere başlayacaz inşallah.

Benim de Martta dondurulmuş embriyo transferi 3. denemem olucak. Benim kafam çok karışık
Benim transfer de martı bulur çünkü yumurta toplamadan sonra histereskopi yapılacak ondan sonra transfer.. Güzel düşünelim güzel olsun canm...

Kızlar sizlere bişey sormak istiyorum. Yumurta toplamadan sonra histereskopi yapılacak. Fiyat 2650. İsterseniz başka yerde yaptırabilirsiniz dediler. Devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor. Sizce kendi tüp bebek doktoruma mı yaptırayım yoksa başka yerde yaptırıp sonuçları doktoruma mı götürmeliyim

Tabi yine sen bilirsin ama bana da sadece kontrole gittiğim bi doktor verme o kadar paralar ben yapayım dedi. Ben kabul etmedim. Bahçecide kendi doktoruma yaptırdım transferimi o yapacak sonuçta rahimi kendisi görsün diye düşündüm.

Benim de Martta dondurulmuş embriyo transferi 3. denemem olucak. Benim kafam çok karışık
Ya Defne çok stres yapıyon be güzelim :))
Akışına bırak, rahat ol, stres yapma. İlk denemen de değil. Tecrübelisin. Stres en büyük düşman biliyosun.
Bu arada era testi için yine para ödicen mi? Merak ettim

Tedavin hayırlı olsun öncelikle

Fiyat sizi çok zorlamıcaksa doktorunuza da güveniyosanız doktorunuza yaptırın.
Devlet hastanesinde tanıdık iyi kadın doğumcu varsa ona da yaptırabilirsiniz. Ama devlette hemen randevu var mı ki?
Bi de histerosokopi şart mı? Neden yapılıyo bilgim pek yok

Ohhh hadi bakalım çok sevindim canım
Ya ben de sıkışık idrar olayından korkuyom, altıma yaparım falan diye

Çok teşekkür ederim canım. Senin ilk denemenmiydi. Nelere dikkat ettin. Biraz heyecnlıyım çok soru sorabilirim
Canim benim ilk transferimdi onemli olan transfer sonrasi ilk 3 gun dinlenin ara ara 15 30 dk araliklarla yuruyun evde kan akisi olsun 2 3 kere 20 ser dakkika yuruyus ideal ama ben hala dinleniyorum kalkmadim yine arada kalkip evde dolaniyorum baska hicbi is yapmıyorum. Allah verecekse biz hoplasak ziplasak da verir ama yine de tedbir iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…