Bence düşmez. Daha doğrusu o belli olmuyor. Benim 1.opuda 2 tane 5.gün embriyosu oldu, 2.opuda 5.güne gitmedi hiç, 3.opuda 5 tane 5.gün oldu. Vücudun her ayki yumurta seti farklıymış, hem sayı hem kalite farklı olurmuş. Düşebilir de, artabilir de.Ben de bi endişemi paylaşmak istiyorum. Siz de deneyimlerinizi düşünerek cevap verirseniz mutlu olurum. Benim yumurta rezervim az; mesela Eylül ayında 4 yumurta toplandı, ikisi ile embriyo oluşturuldu.5. Güne geldiler 4AA, 4 AB kaliteleri. Martta bu iki embriyoyu da transfer edicez. Ben de ya olumsuz olursa, embriyo sayımız kalitemiz düşerse diye korkuyorum. Sizce bu kadar zamanda düşer mi?..
Aaa hadi bakalım ya kan testi mi yapsan acaba? 3 gün gecikmiş sonuçtaKızlar benim adetim 3 gün geçti kasıklarımda ağrı var arada sancı giriyor. 1 haftadır da oldum diye tuvalete gidiyorum ama hiç bir şey yok bu gün evde test yaptım negatif bir heyecan sardı acaba diye böyle bir tecrübe yaşayan varmı aranızda.
Ne kadar güzel bi kalbin var.hayırlısı gerçekten nasip 11.3 mm rahim.kalinligi 5bb embriyo kalitesi hersey guzel ama tutunamamış. Dr da cok üzüldü bekliyordum dedi guzel haber ama iste olmadi . Biraz doğal akışına bırakıp sonra devam edeceğim. Sizi takip ediyor olacağım ve insallah guzel haberlerinizi bekliyorumm kizlar. Hep destek oldunuz moral.motomive ettiniz Benim.8 yasinda evlâdım var insallah Rabbim sizinde kucağınızi doldurur cani yürekten diliyorum. Dualarimdasiniz
5 tane 5. Gün embriyosu çok güzel. Vitamin ya da kullandığınız bitkisel bir ürün tavsiyeniz var mı?Bence düşmez. Daha doğrusu o belli olmuyor. Benim 1.opuda 2 tane 5.gün embriyosu oldu, 2.opuda 5.güne gitmedi hiç, 3.opuda 5 tane 5.gün oldu. Vücudun her ayki yumurta seti farklıymış, hem sayı hem kalite farklı olurmuş. Düşebilir de, artabilir de.
Kötüyü düşünme, inşallah transferin tutar :)
Aaa hadi bakalım ya kan testi mi yapsan acaba? 3 gün gecikmiş sonuçta
Her sabah 1 adet Zeytinyağında incir ve bal arısütü bal polen karışımı yemiştim sabah akşam 1 tatlı kaşığı. Sadece Decavit kullandım. Omega vs kullanmadım5 tane 5. Gün embriyosu çok güzel. Vitamin ya da kullandığınız bitkisel bir ürün tavsiyeniz var mı?
Kızlar bu süreçte omega,Q10 ,ve C vitamini çok önemli.Her sabah 1 adet Zeytinyağında incir ve bal arısütü bal polen karışımı yemiştim sabah akşam 1 tatlı kaşığı. Sadece Decavit kullandım. Omega vs kullanmadım
5 embriyo güzel ana ngsden sadece 1 tanesi sağlam geldi maalesef((
Yine de sağlıklı olanı yakalamak için embriyonun çok olması olasılığı artırıyor.Her sabah 1 adet Zeytinyağında incir ve bal arısütü bal polen karışımı yemiştim sabah akşam 1 tatlı kaşığı. Sadece Decavit kullandım. Omega vs kullanmadım
5 embriyo güzel ana ngsden sadece 1 tanesi sağlam geldi maalesef((
Hayırlı olsun gebeliğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Selam hanımlar
Bende zeki beyde denedim diyarbakırda çok şükür çok zorluklarla karşılaştık ama şimdi gebeyim. Kazasız belasız kucağıma da alırım inşallah. Şimdi kliniğide yenilediler çok güzel olmuş. Diyarbakır veya yakınlarında iseniz bence bir gidip görüşün muhakkak.
Evet orası öyle tabiYine de sağlıklı olanı yakalamak için embriyonun çok olması olasılığı artırıyor.
Canım nasilsin ne zaman transfer olacak Allah'ın izniyleEvet orası öyle tabi
Ben 2.tedavimde omepaq10 kullanmıştım, 5.güne gitmedi embriyolar. Zaten bayaa da pahalı bi ilaç. Sinir oldum bidaha kullanmadım :)
Canım çok saol, geçtiğimiz adet tam sökülmedi, ilaçlar kesmiş adeti. Şimdi bu ayki adetle tranfer ilaçlarına başlıcam inşallah.Canım nasilsin ne zaman transfer olacak Allah'ın izniyle
Evet orası öyle tabi
Ben 2.tedavimde omepaq10 kullanmıştım, 5.güne gitmedi embriyolar. Zaten bayaa da pahalı bi ilaç. Sinir oldum bidaha kullanmadım :)
Aman ben de içiyorum bisürü vitamin, artık işe yarıyor mu, yaramıyor mu bilmiyorum :)Evet orası öyle tabi
Merhaba sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik iyisin umarım.:) Benim pazartesi kontrolüm var, muhtemelen haftaya cuma era testi. Bi de şöyle güzel bi gelişme var rahim kalınlığım çok iyi değildi daha önce, bu ay süper gidiyor. İnşallah transferde de öyle olur :)Kizlar nasilsiniz sesiniz cikmiyor nasil gidiyor tedaviler bekleyisler rabbim sabir versin herkese
Inşallah canim hamilelik guzel gidiyor bugun keseyi gorduk ilaclaeimi degistirdim progestan hap istedim igne apse yapti bende. Transferden once vitamin degerlerine baktır b12 vs vs onlar eksikse tamamla cok onemli bir de idrara baya bi sıkışik ol transferden once o zaman daha basarili oluyir transfer ben o kadar sikisiktimki nasil yaptim nasio dayandim kendime hayret ettim ama Allah kolaylığını veriyor bekliyosunMerhaba sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik iyisin umarım.:) Benim pazartesi kontrolüm var, muhtemelen haftaya cuma era testi. Bi de şöyle güzel bi gelişme var rahim kalınlığım çok iyi değildi daha önce, bu ay süper gidiyor. İnşallah transferde de öyle olur :)
Vitamin değerlerime geçeInşallah canim hamilelik guzel gidiyor bugun keseyi gorduk ilaclaeimi degistirdim progestan hap istedim igne apse yapti bende. Transferden once vitamin degerlerine baktır b12 vs vs onlar eksikse tamamla cok onemli bir de idrara baya bi sıkışik ol transferden once o zaman daha basarili oluyir transfer ben o kadar sikisiktimki nasil yaptim nasio dayandim kendime hayret ettim ama Allah kolaylığını veriyor bekliyosun
Ay maşallah sağlıkla devam etsin. Vitamin değerlerime geçen hafta baktırdım hepsi çok güzel yalnızca ferritinim sınırda yani kansızlık oluyorya işte ondan, bakalım pazartesi doktoruma göstericem sonuçları.Inşallah canim hamilelik guzel gidiyor bugun keseyi gorduk ilaclaeimi degistirdim progestan hap istedim igne apse yapti bende. Transferden once vitamin degerlerine baktır b12 vs vs onlar eksikse tamamla cok onemli bir de idrara baya bi sıkışik ol transferden once o zaman daha basarili oluyir transfer ben o kadar sikisiktimki nasil yaptim nasio dayandim kendime hayret ettim ama Allah kolaylığını veriyor bekliyosun
Hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsunVitamin değerlerime geçe
Ay maşallah sağlıkla devam etsin. Vitamin değerlerime geçen hafta baktırdım hepsi çok güzel yalnızca ferritinim sınırda yani kansızlık oluyorya işte ondan, bakalım pazartesi doktoruma göstericem sonuçları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?