Olabilir canim normaldir korkmakızlar 3.gün emriyo transferimin 5.günün kasıklarımda ağrı var aynı durumu yaşayan var mı ilaçlardan mı acaba adet olmadan önceki ağrı var ya onun gibi
Hayatta gecmeyecek aci yoktur Allah kimseye sonsuz aci yasatmazÖnce emin olmak lazım ama olmadıysa da tabi ki üzülüyoruz sonra kısa zamanda toparlanıp gücünüzü toplayacaksınız insan acısı geçmez sanıyor ama geçiyor.
Kuzu o nasip degilmis olmamis dusunme gecti bitti bi soz vardir nasipse gelir yemenden nasip degilse ne gelir eldenEvet tam 1 sene önce, ilk denemede 5.gün 2 tane 5ab embriyomuz oldu. Çift transfer istiyoduk. Doktor bunlar gayet kaliteli embriyolar dedi. Ngs ye gerek yok dedi. Eşim de ben de ısrarla ngs ye gitsin dedik. Hatta evrak imzalamadığımız için tekrar kliniğe gitmek zorunda kaldık. Sonuç olarak 2 si de ngs den transfere uygun değildir olarak geldi. Doktorumuz şok olmuştu, hiç beklemiyordum dedi. Transfer etsek düşük ya da kalbi dururdu dedi.
Ama bilmiyorum aklımda hep soru işareti olarak kalack. Belki de doktoru dinleyip transfer olsaydım şimdi bebek sallıyor olacaktım ayağımda.
Evet canım haklısın. İnsanoğlu işte. Hep geçmişte takılacak bişi buluyor :)Kuzu o nasip degilmis olmamis dusunme gecti bitti bi soz vardir nasipse gelir yemenden nasip degilse ne gelir elden
Merhaba ben yeni yıldan sonra gelen zamlardan sonraki fiyatları yazayım. 1.deneme: 8.000 tl+ilaçlar 2.deneme:7.200 +ilaçlar. 3.deneme:6.480+ilaçlar. Havuz işlemi için her OPU: 5.650. Dondurulmuş embriyo transferi :3.800
Ben mi yanlış anladım acaba benim de aklım karıştı ama fiyat bilgisinin olduğu kağıdı ben de yeni aldım sayılır. Bilemedim haklı olabilirsiniz.Fiyatlarda yanlışlık olmasın? 2018 de 8 bindi. 2019 da 9 bin oldu diye yazmıştı birileri sanki. İlaçlar hariç tabi
Fulya bahceci için yazdım
Ben mi yanlış anladım acaba benim de aklım karıştı ama fiyat bilgisinin olduğu kağıdı ben de yeni aldım sayılır. Bilemedim haklı olabilirsiniz.
Hayirlisi olsun canim hakkinda ilk denemen mi olacak probleminiz neydiMerhaba arkadaşlar bende Aranıza yeni katıldım. Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın. Ben çok heyecanlıyım korkuyorum mutluyum karışık duygular içerisindeyim.
Yeni fiyat Bahçeci de 9.000 tl ilaçlar hariç bende adet olmayı bekliyorum ama gecikti bu gün 3 gün testlerde negatif
Yanlış bilgi verdim o zaman yaa kusura bakmayın. Sanırım ben Aralık ayında almıştım bu fiyatları. Hayırlı olsun bu arada, bütün aşamalar sorunsuz geçer ve sonucu da güzel olur umarım.Merhaba arkadaşlar bende Aranıza yeni katıldım. Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın. Ben çok heyecanlıyım korkuyorum mutluyum karışık duygular içerisindeyim.
Yeni fiyat Bahçeci de 9.000 tl ilaçlar hariç bende adet olmayı bekliyorum ama gecikti bu gün 3 gün testlerde negatif
Hayirlisi olsun canim hakkinda ilk denemen mi olacak probleminiz neydi
Yanlış bilgi verdim o zaman yaa kusura bakmayın. Sanırım ben Aralık ayında almıştım bu fiyatları. Hayırlı olsun bu arada, bütün aşamalar sorunsuz geçer ve sonucu da güzel olur umarım.
Amin canim hayirlisi olsun hakkinizdaEvet ilk deneme amh düşük eşimde sıkıntı yok bir de yaş ben 37yaşındayım eşim40. Hepimize hayırlı olsun allah aratmasın tez vakitte bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Amiin. Sizin de transferiniz pozitif sonuçlanır inşallahEvet ilk deneme amh düşük eşimde sıkıntı yok bir de yaş ben 37yaşındayım eşim40. Hepimize hayırlı olsun allah aratmasın tez vakitte bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Uzulme canim hayirlisi olsun hakkindaMerhaba kizlar. Bugün kesin sonuç aldim maalesef olmadi. 5bb 6. Gun rahim kalınlığı vs hersey cok iyidi ama nasip değilmiş. Allah sizin yüzünüzü güldürsün insallah hepiniz pozitifi görür yavrularınızı saglikla kucaklarsınız. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sevgiyle duayla
Hakkında hayırlısı canım. Gerçekten kalitesi iyi, rahim kalınlığı iyi.. Olmayınca olmuyor işteMerhaba kizlar. Bugün kesin sonuç aldim maalesef olmadi. 5bb 6. Gun rahim kalınlığı vs hersey cok iyidi ama nasip değilmiş. Allah sizin yüzünüzü güldürsün insallah hepiniz pozitifi görür yavrularınızı saglikla kucaklarsınız. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sevgiyle duayla
Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah bi daha ki sefere. Umudumuzu kaybetmemeliyiz.Merhaba kizlar. Bugün kesin sonuç aldim maalesef olmadi. 5bb 6. Gun rahim kalınlığı vs hersey cok iyidi ama nasip değilmiş. Allah sizin yüzünüzü güldürsün insallah hepiniz pozitifi görür yavrularınızı saglikla kucaklarsınız. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sevgiyle duayla
Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah bi daha ki sefere. Umudumuzu kaybetmemeliyiz.
Uzulme canim hayirlisi olsun hakkinda
hayırlısı gerçekten nasip 11.3 mm rahim.kalinligi 5bb embriyo kalitesi hersey guzel ama tutunamamış. Dr da cok üzüldü bekliyordum dedi guzel haber ama iste olmadi . Biraz doğal akışına bırakıp sonra devam edeceğim. Sizi takip ediyor olacağım ve insallah guzel haberlerinizi bekliyorumm kizlar. Hep destek oldunuz moral.motomive ettiniz Benim.8 yasinda evlâdım var insallah Rabbim sizinde kucağınızi doldurur cani yürekten diliyorum. DualarimdasinizHakkında hayırlısı canım. Gerçekten kalitesi iyi, rahim kalınlığı iyi.. Olmayınca olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?