Kuzu o nasip degilmis olmamis dusunme gecti bitti bi soz vardir nasipse gelir yemenden nasip degilse ne gelir elden

Fiyatlarda yanlışlık olmasın? 2018 de 8 bindi. 2019 da 9 bin oldu diye yazmıştı birileri sanki. İlaçlar hariç tabi
Fulya bahceci için yazdım

Fiyatlarda yanlışlık olmasın? 2018 de 8 bindi. 2019 da 9 bin oldu diye yazmıştı birileri sanki. İlaçlar hariç tabi
Fulya bahceci için yazdım
Ben mi yanlış anladım acaba benim de aklım karıştı ama fiyat bilgisinin olduğu kağıdı ben de yeni aldım sayılır. Bilemedim haklı olabilirsiniz.

Ben mi yanlış anladım acaba benim de aklım karıştı ama fiyat bilgisinin olduğu kağıdı ben de yeni aldım sayılır. Bilemedim haklı olabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bende Aranıza yeni katıldım. Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın. Ben çok heyecanlıyım korkuyorum mutluyum karışık duygular içerisindeyim.
Yeni fiyat Bahçeci de 9.000 tl ilaçlar hariç bende adet olmayı bekliyorum ama gecikti bu gün 3 gün testlerde negatif

Hayirlisi olsun canim hakkinda ilk denemen mi olacak probleminiz neydi

Yanlış bilgi verdim o zaman yaa kusura bakmayın. Sanırım ben Aralık ayında almıştım bu fiyatları. Hayırlı olsun bu arada, bütün aşamalar sorunsuz geçer ve sonucu da güzel olur umarım.

Evet ilk deneme amh düşük eşimde sıkıntı yok bir de yaş ben 37yaşındayım eşim40. Hepimize hayırlı olsun allah aratmasın tez vakitte bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Amiin. Sizin de transferiniz pozitif sonuçlanır inşallah

Merhaba kizlar. Bugün kesin sonuç aldim maalesef olmadi. 5bb 6. Gun rahim kalınlığı vs hersey cok iyidi ama nasip değilmiş. Allah sizin yüzünüzü güldürsün insallah hepiniz pozitifi görür yavrularınızı saglikla kucaklarsınız. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sevgiyle duayla

Uzulme canim hayirlisi olsun hakkinda

Hakkında hayırlısı canım. Gerçekten kalitesi iyi, rahim kalınlığı iyi.. Olmayınca olmuyor işte

Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah bi daha ki sefere. Umudumuzu kaybetmemeliyiz.

Ben de bi endişemi paylaşmak istiyorum. Siz de deneyimlerinizi düşünerek cevap verirseniz mutlu olurum. Benim yumurta rezervim az; mesela Eylül ayında 4 yumurta toplandı, ikisi ile embriyo oluşturuldu.5. Güne geldiler 4AA, 4 AB kaliteleri. Martta bu iki embriyoyu da transfer edicez. Ben de ya olumsuz olursa, embriyo sayımız kalitemiz düşerse diye korkuyorum. Sizce bu kadar zamanda düşer mi?..

Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah bi daha ki sefere. Umudumuzu kaybetmemeliyiz.
Uzulme canim hayirlisi olsun hakkinda

Hakkında hayırlısı canım. Gerçekten kalitesi iyi, rahim kalınlığı iyi.. Olmayınca olmuyor işte
hayırlısı gerçekten nasip 11.3 mm rahim.kalinligi 5bb embriyo kalitesi hersey guzel ama tutunamamış. Dr da cok üzüldü bekliyordum dedi guzel haber ama iste olmadi . Biraz doğal akışına bırakıp sonra devam edeceğim. Sizi takip ediyor olacağım ve insallah guzel haberlerinizi bekliyorumm kizlar. Hep destek oldunuz moral.motomive ettiniz Benim.8 yasinda evlâdım var insallah Rabbim sizinde kucağınızi doldurur cani yürekten diliyorum. Dualarimdasiniz

Kızlar benim adetim 3 gün geçti kasıklarımda ağrı var arada sancı giriyor. 1 haftadır da oldum diye tuvalete gidiyorum ama hiç bir şey yok bu gün evde test yaptım negatif bir heyecan sardı acaba diye böyle bir tecrübe yaşayan varmı aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…