Bu gobekten vuruluyor mu bilmiyorum canim ama jelle bu progeston ayni ben kalcadan basladim acisi var ama bence jelden iyidir yaKızlar ya ben de kalçadan vurulan iğneden çok korkuyorumSosman ElizabethHarmon
Çok acayip ağrısı var diyolar.
Transfer zamsnı doktora göbekten olanı vursam olur mu dicem.. kalça,göbek ve jel aynı şey için mi veriyolar?
Insallah canim canın sıkıldıkça yaz buralardayiz ne olsa cekinme sor yardimci olmaya çalışırız elimizden geldiğinceSağolun arkadaşlar beni anlayan birileriyle konuşmak çok iyi geldi. Benim bahçecide 2. toplamda 3. transferim olacak, doktorum Müstecep Kavrut, inşallah bizim de yüzümüz güler.
Burdayiz biz ben pek asamali bilmiyorum era ngs vs bilgim yok ilk denemem. Ama can sikintin icin yardimci oluruzSorularım o kadar çok ki :) Doktorumun da başını ağrıtmak istemiyorum, sizi de sıkmak istemem. Ara ara sorarım o zaman sıkmadan :)
Canim hic korkma ilk gunler tamam ağrılı oluyor ama sonra geçiyor benim 4.ci kutum alistim hemsirenin eli de hafif. Göbekten olani da varmis evet ama.denemedim . Kalcaya progestan göbeğe clexan . Ekstradan estrofem gunde 4 tablet. Vajinal jel crinone her gece. Bunlar transferden once basladim gebelik devam.ederse 3. Aya kadar devam edriz dedi dr umKızlar ya ben de kalçadan vurulan iğneden çok korkuyorumSosman ElizabethHarmon
Transfer zamsnı doktora göbekten olanı vursam olur mu dicem.. kalça,göbek ve jel aynı şey için mi veriyolar?
Canım prolutex diye iğne var göbekten yapılıyo biraz pahalı ama progestan50 çok acıtıyo dayanamıyorum dersen doktoruna söyle onu kullan azıcık bişey ağrı oluyo onada dayanırsın diğeri inanılmaz bi iğne çok iyi bildiğim için yazmak istedimKızlar ya ben de kalçadan vurulan iğneden çok korkuyorumSosman ElizabethHarmon
Belki de çok araştırmak da iyi değil stresi artırıyor. Ne yazık ki ben gece gündüz bişeyler araştırıyorum ya olmazsa yine diye sürekli sonraki denemede neler yapılabilir diye düşünüyorum.Burdayiz biz ben pek asamali bilmiyorum era ngs vs bilgim yok ilk denemem. Ama can sikintin icin yardimci oluruz
Prolotex mi iyiCanım prolutex diye iğne var göbekten yapılıyo biraz pahalı ama progestan50 çok acıtıyo dayanamıyorum dersen doktoruna söyle onu kullan azıcık bişey ağrı oluyo onada dayanırsın diğeri inanılmaz bi iğne çok iyi bildiğim için yazmak istedim
Saol canım çok güzel anlatmışsın. jel verince progestan vermiyolar sanıyodum.Canim hic korkma ilk gunler tamam ağrılı oluyor ama sonra geçiyor benim 4.ci kutum alistim hemsirenin eli de hafif. Göbekten olani da varmis evet ama.denemedim . Kalcaya progestan göbeğe clexan . Ekstradan estrofem gunde 4 tablet. Vajinal jel crinone her gece. Bunlar transferden once basladim gebelik devam.ederse 3. Aya kadar devam edriz dedi dr um
Yaa süpersin. Aynı şey yani? Göbekten kendimiz yapıyoruz değil mi?Canım prolutex diye iğne var göbekten yapılıyo biraz pahalı ama progestan50 çok acıtıyo dayanamıyorum dersen doktoruna söyle onu kullan azıcık bişey ağrı oluyo onada dayanırsın diğeri inanılmaz bi iğne çok iyi bildiğim için yazmak istedim
Ay pazartesi buyuk gun bakalim. Inan hepsi geçiyor . Clexan kan sulandirici o cok yakıyor canimiSaol canım çok güzel anlatmışsın. jel verince progestan vermiyolar sanıyodum.
Ay inşallah ben de eli hafif birini bulurum.
İnşallah gebeliğin devam eder canım
Evet çok araştırmak da başa bela gercekten :))Belki de çok araştırmak da iyi değil stresi artırıyor. Ne yazık ki ben gece gündüz bişeyler araştırıyorum ya olmazsa yine diye sürekli sonraki denemede neler yapılabilir diye düşünüyorum.
Ayy bana da vericek kesin kan sulandırıcı.Ay pazartesi buyuk gun bakalim. Inan hepsi geçiyor . Clexan kan sulandirici o cok yakıyor canimi
Igneler kas içine uygulanmali yani evde yapilir mi ki BilmiyomEvet çok araştırmak da başa bela gercekten :))
Era testini neden tekrarlıcaksın? Maliyeti de yüksek bi test. İlkinde sonuç nasıldı?
Insallahhhh bakalimmm hayırlısıyla. Evet ben de cpk arastiriyorum deljiii gibi ama.aslinda yanlis yapiyorum olumsuz bi sey gorunce aklima hep negatif seyler geliyor.mesela bi yerde okudum dondurulmus embriuolar çözülünce genetigi dnasi bozulabilir simdi buna kafayi takmisim. Akisa birakip dr a guvenmek lazim en iyisi . Cok fazla bilgi kirligi var maalesef. Biz de cok hassas zamanlardan geciyoriz ister istemez etkileniyorizAyy bana da vericek kesin kan sulandırıcı.
Çok az kalmış ya, hadi inşallah mutlu haberler gelsin
Sağlık ocağına iğne için gitmek de çok gözümde büyüyo ya. Belli saati var mı iğnenin?Igneler kas içine uygulanmali yani evde yapilir mi ki Bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?