Hayirlisi olsun canim hakkinda sabirla inancla duayla pozitif dusuncelerle bu yolda başarılı olucaz yilmak yok yola devam
Sizin için çok sevindim gözlerim doldu desem
Hayirlisi olsun canim hakkinda sabirla inancla duayla pozitif dusuncelerle bu yolda başarılı olucaz yilmak yok yola devam
Sizin için çok sevindim gözlerim doldu. Sağlıkla kucağınıza aldığınız günler çabucak gelsin, unutun yaşadığınız kötü günleri :)

Ne yapabilirim hanfendi ilaclarımı kaldı halden Anlasanız birsey olmaz bence. Daha bugun yumurta toplamam oldu ilaclarımı arttı ne yapayım cöpe mi atayım
Beni baglayan birsey yok sadece uyarı yapmak istedim . Kural bu diye biliyorum . Insallah iyi sonuc alırsınız sifa olur ilaçlarıniz

Sosman canim sen kalcadan igne kullanmiyor musun. Ben de göbekten vuruyorum ama cok agri yapıyor . Bildiğim kadariyla kola da yapiliabilir bu kan sulandirici tabi dr a sormak lazim

Sizin için çok sevindim gözlerim doldu desem

Sizin için çok sevindim gözlerim doldu. Sağlıkla kucağınıza aldığınız günler çabucak gelsin, unutun yaşadığınız kötü günleri :)
Cok tesekkur ederim canım benim aglama hayat da bu degil mi zaten kimsenin hayatı kolay degil . Mevla hicbi zaman sonsuz aci vermiyor sukur olsun. Nice olmaz denilenler oluyor yeterki o istesin. Yasinilan kotu seyler heleki sagliksa kolay unutulmuyor insanda travma yaratiyor ama olsun bunla da basetmeyi ogrenecez. Insaniz hersey bizim icin. Sizde hep pozitif olun Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

Sosman canim sen kalcadan igne kullanmiyor musun. Ben de göbekten vuruyorum ama cok agri yapıyor . Bildiğim kadariyla kola da yapiliabilir bu kan sulandirici tabi dr a sormak lazim
Kalcadan progestona basladim bugun crinone jeldi kahverengi dokumtu yapiyordu psikolojimi bozdu igneye cevirdim ama kan sulandirici gobekten vuruyorum gobegim inanki yer kalmadi her yeri mosmor

Dokunsalar ağlıyorum bu günlerde. Ne güzel konuşmuşsun yine içim doldu.

Kalcadan progestona basladim bugun crinone jeldi kahverengi dokumtu yapiyordu psikolojimi bozdu igneye cevirdim ama kan sulandirici gobekten vuruyorum gobegim inanki yer kalmadi her yeri mosmor
Ya eger sikinti yoksaydi devam etseydin jele progestana yenimi basladin

İğne kullananlar lütfen bana ulasın

Ne yapabilirim hanfendi ilaclarımı kaldı halden Anlasanız birsey olmaz bence. Daha bugun yumurta toplamam oldu ilaclarımı arttı ne yapayım cöpe mi atayım
İlaç satışı suçtur hanımefendi, Sağlık Bakanlığı ilaç satışı yapanların gözünün yaşına bakmıyor, suç olduğu için sitede ilaç satışı yasak.

Tedavimden kalan 2 kutu gonalf ve cetrotide var arkadaslar ilgilenirseniz yazın lütfen
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Ya eger sikinti yoksaydi devam etseydin jele progestana yenimi basladin
Bende tahris yapti bide surekli geri geliyor hemde benim rahim agzim kanser başlangıcından oturu bi kısmı alinmisti o yuzden midir bilmiyorum ama jel bende sikinti yapti. Progestanda aynisi degil mi neden oyle soyledin

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. Eğer eşimin ve benim kromozom analizimizde sorun yoksa yine de ngs li embriyonun tutunma şansı daha mı çok olur.
Bende tahris yapti bide surekli geri geliyor hemde benim rahim agzim kanser başlangıcından oturu bi kısmı alinmisti o yuzden midir bilmiyorum ama jel bende sikinti yapti. Progestanda aynisi degil mi neden oyle soyledin
A yok.canim benim yan etki yapmis sana . Dr bana hem igne hem jel verdi Ondan dedim. Hani progestani da kalcadan yapiyorsan rahatsiz olma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…