Sizin için çok sevindim gözlerim doldu desemHayirlisi olsun canim hakkinda sabirla inancla duayla pozitif dusuncelerle bu yolda başarılı olucaz yilmak yok yola devam
Sizin için çok sevindim gözlerim doldu. Sağlıkla kucağınıza aldığınız günler çabucak gelsin, unutun yaşadığınız kötü günleri :)Hayirlisi olsun canim hakkinda sabirla inancla duayla pozitif dusuncelerle bu yolda başarılı olucaz yilmak yok yola devam
Ben ilk transferimde kolumdan yapmıştım ama hem başka bi klinikteydi tedavim hem de olumsuz olmuştu tabi bununla ilgili olduğunu sanmam. Doktorunuza danışın bence.Bende sey sorcam ya bu kan sulandirici igneler kalçadan yapilabiliyor mu ya gobegim mosmor oldu artik cok aciyor
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar ben de Bahçeci Fulya Kliniğinde tedavime devam ediyorum. Tanışmak dertleşmek istedim. Herkese bu yolda kolaylıklar dilerim.
bence karın daha iyi canım :)kalça biraz zorBende sey sorcam ya bu kan sulandirici igneler kalçadan yapilabiliyor mu ya gobegim mosmor oldu artik cok aciyor
Teşekkür ederim hoşbulduk.Hoşgeldin canım
Beni baglayan birsey yok sadece uyarı yapmak istedim . Kural bu diye biliyorum . Insallah iyi sonuc alırsınız sifa olur ilaçlarınizNe yapabilirim hanfendi ilaclarımı kaldı halden Anlasanız birsey olmaz bence. Daha bugun yumurta toplamam oldu ilaclarımı arttı ne yapayım cöpe mi atayım
AminnnBeni baglayan birsey yok sadece uyarı yapmak istedim . Kural bu diye biliyorum . Insallah iyi sonuc alırsınız sifa olur ilaçlarıniz
Cok tesekkur ederim canım benim aglama hayat da bu degil mi zaten kimsenin hayatı kolay degil . Mevla hicbi zaman sonsuz aci vermiyor sukur olsun. Nice olmaz denilenler oluyor yeterki o istesin. Yasinilan kotu seyler heleki sagliksa kolay unutulmuyor insanda travma yaratiyor ama olsun bunla da basetmeyi ogrenecez. Insaniz hersey bizim icin. Sizde hep pozitif olun Rabbim yardimcimiz olsun hepimizinSizin için çok sevindim gözlerim doldu desem
Sizin için çok sevindim gözlerim doldu. Sağlıkla kucağınıza aldığınız günler çabucak gelsin, unutun yaşadığınız kötü günleri :)
Kalcadan progestona basladim bugun crinone jeldi kahverengi dokumtu yapiyordu psikolojimi bozdu igneye cevirdim ama kan sulandirici gobekten vuruyorum gobegim inanki yer kalmadi her yeri mosmorSosman canim sen kalcadan igne kullanmiyor musun. Ben de göbekten vuruyorum ama cok agri yapıyor . Bildiğim kadariyla kola da yapiliabilir bu kan sulandirici tabi dr a sormak lazim
Dokunsalar ağlıyorum bu günlerde. Ne güzel konuşmuşsun yine içim doldu.Cok tesekkur ederim canım benim aglama hayat da bu degil mi zaten kimsenin hayatı kolay degil . Mevla hicbi zaman sonsuz aci vermiyor sukur olsun. Nice olmaz denilenler oluyor yeterki o istesin. Yasinilan kotu seyler heleki sagliksa kolay unutulmuyor insanda travma yaratiyor ama olsun bunla da basetmeyi ogrenecez. Insaniz hersey bizim icin. Sizde hep pozitif olun Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Ya eger sikinti yoksaydi devam etseydin jele progestana yenimi basladinKalcadan progestona basladim bugun crinone jeldi kahverengi dokumtu yapiyordu psikolojimi bozdu igneye cevirdim ama kan sulandirici gobekten vuruyorum gobegim inanki yer kalmadi her yeri mosmor
İğne kullananlar lütfen bana ulasın
İlaç satışı suçtur hanımefendi, Sağlık Bakanlığı ilaç satışı yapanların gözünün yaşına bakmıyor, suç olduğu için sitede ilaç satışı yasak.Ne yapabilirim hanfendi ilaclarımı kaldı halden Anlasanız birsey olmaz bence. Daha bugun yumurta toplamam oldu ilaclarımı arttı ne yapayım cöpe mi atayım
Tedavimden kalan 2 kutu gonalf ve cetrotide var arkadaslar ilgilenirseniz yazın lütfen
Bende tahris yapti bide surekli geri geliyor hemde benim rahim agzim kanser başlangıcından oturu bi kısmı alinmisti o yuzden midir bilmiyorum ama jel bende sikinti yapti. Progestanda aynisi degil miYa eger sikinti yoksaydi devam etseydin jele progestana yenimi basladin
Aglama ya kiyamam gercekten kiz daha gulecek guzel gunler bizi bekliyor ne aglamasi :)Dokunsalar ağlıyorum bu günlerde. Ne güzel konuşmuşsun yine içim doldu.
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. Eğer eşimin ve benim kromozom analizimizde sorun yoksa yine de ngs li embriyonun tutunma şansı daha mı çok olur.
A yok.canim benim yan etki yapmis sana . Dr bana hem igne hem jel verdi Ondan dedim. Hani progestani da kalcadan yapiyorsan rahatsiz olma diyeBende tahris yapti bide surekli geri geliyor hemde benim rahim agzim kanser başlangıcından oturu bi kısmı alinmisti o yuzden midir bilmiyorum ama jel bende sikinti yapti. Progestanda aynisi degil mineden oyle soyledin
Aglama moralini yuksek tut canim.. olacak insallahhhhDokunsalar ağlıyorum bu günlerde. Ne güzel konuşmuşsun yine içim doldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?